ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sör...vagy kire gondolsz? :D Ne játszd az agyad! A Tenkes Opel Team-est. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ne játszd az agyad! A Tenkes Opel Team-est. :D Renáta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A párom is ollózott néhány képet a videokból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Renáta! Lassan célhoz értek. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Renáta! A srácra gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A srácra gondoltam :D A srác Sanyi, de nem ő a Tenkes-es hanem a Reni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A párom is ollózott néhány képet a videokból :D Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P Én ehhez már öreg vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 ...Star Wars-t szeretnék oroszul... Hrrr-Hrrr Luke Hrrr-Hrrr Zsö szvi lö tyien pápa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ez nem így van, hanem volt aki benne volt a buliban. :P Én ehhez már öreg vagyok. :D Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hrrr-Hrrr Luke Hrrr-Hrrr Zsö szvi lö tyien pápa... :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D Ne add fel, az erő veled van! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Végre nekem is sikerült feltöltenem őket, erősen cenzúrázva :D Amúgy nekem a jobb fülem gyulladt be és zsibbad az egész arcom tőle. Hiába a 3.X felett már semmi sem a régi :D Képek Bocsi, ha vmit láttatok már Tiu galériájában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nem is pálmafa, nem is szép tulzottan de a miénk :D . Ez lesz a logója a szeksönnek ( na ez csak vicc volt :D ) A magyar narancs Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nem is pálmafa, nem is szép tulzottan de a miénk :D . Ez lesz a logója a szeksönnek ( na ez csak vicc volt :D ) A magyar narancs Elé csajok, és máris tökéletes! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkor jól sikerült a buli! Látom a legnagyobb sztár a medence volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Hát most, hogy itthon krákogok meg meg akarok dögleni, én is kinevezem magam öregnek!A legközelebbi ivászatig... :D Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Látom jó telt a hétvége. :P :D Klassz lehetett, kár, hogy ki kellett hagynunk, de majd legközelebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Na, a gyökér hülyegyerek ruhában csobban... :D ahoz képest hogy azt mondtad nem fog uszkálni,ahoz képest elég kiskacsa voltál! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :D :P ;) B) A legközelebbi megmozdulásom Blitz lesz, mert most nincs egy rozsdás szögem se sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ahoz képest hogy azt mondtad nem fog uszkálni,ahoz képest elég kiskacsa voltál! ;) :P :D Mindenképp belevágtak volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 A legközelebbi megmozdulásom Blitz lesz, mert most nincs egy rozsdás szögem se sajnos... Gyere el nagy buli lesz... Busz megvan 3e-ből nem?? Többit állom majd én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Gyere el nagy buli lesz... Busz megvan 3e-ből nem?? Többit állom majd én. Köszi, ez nagyon rendes tőled, de 3000-et sem akarok költeni mert törlesztenem kell a mocit és akkor nem marad pénzem hétköznapra!Amíg fizetem a mocit, addig nem ugrálhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Akkor jössz hétvégén?? Kaposvárig gyere le és utána már viszünk tovább. Házibort meg veszünk 250/ liter. Úgyhogy nem lesz olyan drága. :D :P ;) B) B) no de te már nem is iszol nem ??? akkor kinek annyi bor ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 no de te már nem is iszol nem ??? akkor kinek annyi bor ??? :P Le vagy maradva Zsolti bácsi. Már egy ideje iszok, vagy inkább vedelek... ;) B) B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts