Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Köszönjük Anitának és Korinak a lehetőséget, a szervezést, a kaját a mindent, és külön köszönet mindenkinek a jó hangulatért. ;) :D Valami fantasztikusan jó tali volt, kár, hogy el kellett jönnünk. Hazafelé kivonult a teljes állatkert, volt a rézf@szú bagolytól kezdve a szarvasig minden, de szerencsére nem volt semmi gond. B) A végére maradt egy kis izgalom, mivel Kaposváron rendőri kíséretet kaptunk. :P Először nem értettem miért húzódik félre a rendőrautó előlünk, majd miután megelőztem jött utánunk végig. Később kiderült, hogy csak a barátom volt kíváncsi, hova megyek ilyenkor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Örülök, hogy rendben hazaértettek. Mi is lassan kezdünk magunkhoz térni. A medence olyan mint egy pocsoja :D De legalább megvan hol ereszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Örülök, hogy rendben hazaértettek. Mi is lassan kezdünk magunkhoz térni. A medence olyan mint egy pocsoja ;) De legalább megvan hol ereszt. Úgyis kell a medencébe vizet pótolni. :D Ezek szerint nagy munka vár a vízforgatóra és a tisztítóra. B) Majd írjátok meg, hogy a Norbinak megzöldült a szeme? (vagyis az akksié) :D Lomha benzines MV6 túrája jól sikerült? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Majd írjátok meg, hogy a Norbinak megzöldült a szeme? (vagyis az akksié) :D Az enyém lehet (nem tudom eldönteni, hogy rókázzak-e vagy se), de az akksié nem igazán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Az enyém lehet (nem tudom eldönteni, hogy rókázzak-e vagy se), de az akksié nem igazán :D Sok volt a "hakunamatata" (by Oroszlánkirály) ? Vagy az eperlé? :D :P ;) Az akksi szeme meg nem érdekes, csak tekerje az önindítót. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sok volt a "hakunamatata" (by Oroszlánkirály) ? Vagy az eperlé? :P ;) B) Az akksi szeme meg nem érdekes, csak tekerje az önindítót. B) Az eper szó hallatán, már rosszul vagyok :D :D Koriéknál még egész jól tekert, de itthon már alig akart beindulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hát kéremszépen ezek az ámberek engem hazaszállítmányoztak MV6-al a'la Babu!Mentünk benzinnel, aki eddig nem tudta volna az MV6 megy...nagyon! :D Köszönöm szépen a szervezést meg a jótartást meg a ruhát meg a babot meg a társaságot meg mindent!Qrva jó tali volt, remélem hamarosan felkúszik pár fénykép is!De nem ám a seggünket mutogatós! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hát kéremszépen ezek az ámberek engem hazaszállítmányoztak MV6-al a'la Babu!Mentünk benzinnel, aki eddig nem tudta volna az MV6 megy...nagyon! :D Hát, az MV6-ozás nekem megint kimaradt, de szerintem addig jó nekem, amíg nem fogom megérezni azt a feelinget :D Amúgy én is köszönök szépen mindent! Jó volt az éjszakai pancsi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Tezsvírek: Sorakoznak az Opelkák: Babunak új kidörgője van és mindenkinek látni kell :D : Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Kééééreeeeek méééég kééééépeeeekeeeet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Kééééreeeeek méééég kééééépeeeekeeeet. :D :P Nekem sajna nincs több, majd ha észbe kap a fényképezős brigád akkor jönnek ám a sztárfotók! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ja és a Zsolti autójáról nem csináltunk képeket mert megint totál dzsuvásan hozta oda, le is szidtuk! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 seggmutogatós is van ? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 seggmutogatós is van ? :D :D :P Hát hogyne lenne??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Hát hogyne lenne??? :D A barmok! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A barmok! :D :P ;) Te csak ne dumálj pulloskám! B) A legértelmesebb téma amire emlékszem a taliból az, hogy az öreg perverz németek szeretik ha 5 koffer van a csomagtartóban... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na megyek megtekintem a Babu által adott filmecskét!Addig is jók legyetek, nem ám széthordani a fórumot és telerakni kompromittáló fotókkal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Te csak ne dumálj pulloskám! ;) NANA!!!!!!!!!!! B) :P A legértelmesebb téma amire emlékszem a taliból az, hogy... ... eperpálinka :D Még a "Z"-nyal is meg tudom szagoltatni, amikor büfizek egyet. Pedig azóta már ettem ezt-azt. :D Ez tényleg eperből készült, vagy csak aromából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Na megyek megtekintem a Babu által adott filmecskét! Én nem is kaptam! :D B) Nem mintha az előzőt már megnéztem volna! Ha lehet kérni, akkor én Star Wars-t szeretnék oroszul! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Van itt még pár kép: :D Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 seggmutogatós is van ? :D :D :P Látod, túl korán indultál haza! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Látod, túl korán indultál haza! :D épp időben :P volt itthon dolog még :D ma meg nem mentem ki mert rabolták az időmet ... fakk... (pedig Koriéknak jövök még egy bab árával tennap semmi pénz nélkül meg papír nélkül kocsikáztam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Babu, nagyon sukár volt ez a film!Tényleg hasonlított a kivitelezés az Idegleléshez, de ezt sokkal jobban megcsinálták, nagyon tetszett!Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lomha, hogy hívták a haverodat? A nevekkel mindig bajban vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lomha, hogy hívták a haverodat? A nevekkel mindig bajban vagyok :D Sör...vagy kire gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts