Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az alvás kedves párom utasítására a lakásban lesz. A Pokolban még nem voltam, bár a kollegáim elég nagy szvirájokat szoktak ott tartani.

Jahhh, kérem szépen, akinek akkora pecója van! :P ;)

Végül is csak 3 ottalvós embert látok, a háziakon és a hozzátartózókon kívül :D

+ a beeső vendégek :D

Elküldve

Mivel szerintem én úgyis busszal megyek, mert eddig még senki nem jelentette, hogy erre jönne lehet benézek a Pokolba!Nem hagyhatok ki egy ilyen nevű helyet, legalább egy üccsit magamba kell raknom! :D

Ja és megyünk vásárolni valahova?Mert én a buszon körülményesen lennék ennyi mindennel...sörrel! :P Ja és a Babu bácsi ne felejtse el, hogy vinnie kell egy kört a benzinre állított MV6-al! :D

Elküldve

sok szeszt a szivacsoknak és jó bulit mindenkinek!!kár hogy ilyen getyvaretek idötök lesz!!de sajna nálam sem jobb a helyzet mert ilyen b...zi idöben dolgozhatom! ;) :D :D :P

Elküldve
Mivel szerintem én úgyis busszal megyek, mert eddig még senki nem jelentette, hogy erre jönne lehet benézek a Pokolba!Nem hagyhatok ki egy ilyen nevű helyet, legalább egy üccsit magamba kell raknom! :D

Ja és megyünk vásárolni valahova?Mert én a buszon körülményesen lennék ennyi mindennel...sörrel! :P Ja és a Babu bácsi ne felejtse el, hogy vinnie kell egy kört a benzinre állított MV6-al! :D

Hány órára ér Lánycsókhoz/Mohácsra a buszod? Mert akkor vki kimegy érted, és elmehettek ellátmányért.

Elküldve
Hány órára ér Lánycsókhoz/Mohácsra a buszod? Mert akkor vki kimegy érted, és elmehettek ellátmányért.

Állítólag 14:30-ra bizonyos lánycsóki bejárati úton vagyok!

Elküldve
sok szeszt a szivacsoknak és jó bulit mindenkinek!!kár hogy ilyen getyvaretek idötök lesz!!de sajna nálam sem jobb a helyzet mert ilyen b...zi idöben dolgozhatom! B) :P :D B)

nemcsak te , de még nekem is huznom kell az igát mert ütik az inam.......... :D ;)

Elküldve
bab lesz ? mit vigyek???

Amit inni, illetve nassolni szeretnél. Bab lesz egy hadseregnek való. Füstölt csülök is lesz benne :D

Elküldve

Ezt a köcsög Pannon Volánt nem hiszem el!Mást írnak a neten és más van kiírva a buszmegállóba lánycsóki buszra!Megpróbálom kideríteni mi az igazság, de a tetves forgalmi irodában nem veszik fel a telefont!Ilyen kecseg bandát...

Elküldve
Ezt a köcsög Pannon Volánt nem hiszem el!Mást írnak a neten és más van kiírva a buszmegállóba lánycsóki buszra!Megpróbálom kideríteni mi az igazság, de a tetves forgalmi irodában nem veszik fel a telefont!Ilyen kecseg bandát...

Már indulsz is? :D :D

Elküldve
Már indulsz is? :P ;)

Nem :D Csak leugrottam megnézni a buszmegbe biztos ami biztos és milyen jól tettem!Ha továbbra sem veszik fel a telefont, lemegyek és kivágom a hisztit de nagyon! :D

Elküldve
Nem :D Csak leugrottam megnézni a buszmegbe biztos ami biztos és milyen jól tettem!Ha továbbra sem veszik fel a telefont, lemegyek és kivágom a hisztit de nagyon! :D

Tépj le a mocival! :P ;) B)

Elküldve
Tele a ****-om az egésszel. Jó lett volna menni...

persze . fincsi bab volt ! pl. meg ahogy látta a srácokon volt ott fa.sz.a innike is ! :D :D

(Kori mond a saram mert a buksza itthon maradt ! )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.