opzsolt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Kori ma kit láttam szürke omival?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ma nem mozogtam vele, de öcsém látott téged amikor a Kadettel verettél. Disznó hús, füstölt szalonna és sonka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Zsolti. Egyedül jössz mindkét napra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ...Disznó hús, füstölt szalonna és sonka. VALAKI hozhatna sütnivaló bárányt is! :D :P Én holnap tudom megmondani, hogy hány fő és hogyan, még egyeztetnem kell a "Z"-nyal. Ugyebár Neki is vizsgaidőszak van, akár a Gergőnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 VALAKI hozhatna sütnivaló bárányt is! :D B) Én holnap tudom megmondani, hogy hány fő és hogyan, még egyeztetnem kell a "Z"-nyal. Ugyebár Neki is vizsgaidőszak van, akár a Gergőnek. B) Az a baj, hogy nem is a bárány lenne az igazi probléma. Sajnos ez is kimarad. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori+ Ani 4. Tiu + Tiuné 5. Babu&Babu 6. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) 7. Xray Lehet egy napra letolom a pofám! biggrin.gif (nem 100% szabi fügvénye sajna!) 8. Opelzsolti Tehát ez lenne a végleges lista? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Részemről igen, de az előfordulhat, hogy a pöcsöst viszem magammal. Ez holnap derül ki, mert itt lesz nálunk az összes mama és papa, így kiderül, hogy lepasszolható-e a gyerek, vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori+ Ani 4. Tiu + Tiuné 5. Babu&Babu 6. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) 7. Xray Lehet egy napra letolom a pofám! biggrin.gif (nem 100% szabi fügvénye sajna!) 8. Opelzsolti Tehát ez lenne a végleges lista? Na nekem sajna nem megy nem kaptam szabit! :D A másik nemtom hogy álsz a rádióval, én szótam a kollégausznak és mondta hogy mondja majd ,, mondtam néki hogy sürgős de még mindíg nem böfögött így sorry ha rám vár a dolog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Na nekem sajna nem megy nem kaptam szabit! :D A másik nemtom hogy álsz a rádióval, én szótam a kollégausznak és mondta hogy mondja majd ,, mondtam néki hogy sürgős de még mindíg nem böfögött így sorry ha rám vár a dolog! :D Úgy tűnik, már nem fog kelleni a kód. Azért köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori+ Ani 4. Tiu + Tiuné 5. Babu&Babu 6. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) 7. Xray Lehet egy napra letolom a pofám! biggrin.gif (nem 100% szabi fügvénye sajna!) 8. Opelzsolti Tehát ez lenne a végleges lista? Nem szép dolog, hogy úgy lehagysz a listáról, hogy nem is mondtam, hogy nem tudunk menni. Persze nem tudunk. Fene megette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nem szép dolog, hogy úgy lehagysz a listáról, hogy nem is mondtam, hogy nem tudunk menni. Persze nem tudunk. Fene megette... Akkor a 980-as hozzászólásban ezt ki a tököm írta: "Sajnos ez is kimarad" Az alteregód? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Akkor a 980-as hozzászólásban ezt ki a tököm írta: "Sajnos ez is kimarad" Az alteregód? :D Bazz pedig vissza is olvastam. Csak rosszul ébredtem. Bocsi. CSak tele a t*k*m az egésszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nekem is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nyugi srácok, egyszer még a mi napunk is felragyog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nyugi srácok, egyszer még a mi napunk is felragyog... :D De mikor? Jó lenne végre mááááááááááár!!!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sajnos nálunk is változott a helyzet, mivel munka és tanulás van. :D Azért szombaton kezdéstől kb. este 11-ig leszünk, a babgulyást megesszük. :D ;) Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori+ Ani 4. Tiu + Tiuné (csak 7.-e :P ) 5. Babu&Babu 6. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) 7. Opelzsolti Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Na, akkor részemről úgy alakult a dolog, hogy megynyertem a gyereket a hétvégére. Szóval ketten megyünk, úgyhogy készüljetek fel a legrosszabbra!!! :D :D :P Ugye jó erős lett a kerítés?! Úgyhogy Ti is elhozhatnátok a piciket, hátha ellesznek egymással! Csak a védekezésre kell felkészülni ;) Amúgy mi 15-16 óra felé érkezünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ejj Babu...nem aljasodhatunk le teljesen.Gyerekek előtt mégse... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ejj Babu...nem aljasodhatunk le teljesen.Gyerekek előtt mégse... :D Dehogynem! Hadd lássa a gyerek, hogy milyen rendes apja van! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Az időjárás tekintetében nem túl jók a kilátásaink :D Fürdőgatyát lehet, hogy nem kell vinnünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Az időjárás tekintetében nem túl jók a kilátásaink :D Fürdőgatyát lehet, hogy nem kell vinnünk :D Fürödni itthon is tudok, oda inni meg zabálni megyek!Ja, hogy lesz társaság is?Talán nem fog annyira zavarni... :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Sajnos ilyen időben sátrazni sem fogunk tudni, mert tiszta ingovány a fű. Valószínű a szuterénban lesz az elszállásolás. De ha vki ragaszkodi a sátorhoz, semmi akadálya. A gyülekező mindenképp du legyen, mi 3 körülre gondoltunk. Címem: Lánycsók Dózsa u. 87. Pécs felől a Pokol nevű presszónál bejöttök, tovább egyenesen, majd a sportpálya után balra. Az út kanyarodik majd jobbra, jön egy kissebb emelkedő, balra egy templommal. Innen kb 700 méter a jobb oldalon egy barna fémkerítéses, sátortetős ház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ki akar sátrat állítani? :D Caravan rulez Ingovány?! Na, majd védetté nyilvánítjuk! :D :P ;) Ha más nem, majd elmegyünk a "Pokol"-ba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Az alvás kedves párom utasítására a lakásban lesz. A Pokolban még nem voltam, bár a kollegáim elég nagy szvirájokat szoktak ott tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts