kori Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nagyon sajnáljuk, hogy ez történt. Remélem lerohad a keze annak aki ezt csinálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hogy rohadna le a keze a szemét mocskos tolvaj patkányoknak! :D :P Ez nekem most a talimba került. :D Pedig jó lett volna kiruccanni Koriékhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nagyon sajnáljuk, hogy ez történt. Remélem lerohad a keze annak aki ezt csinálta :P Csak lássam meg a maszkot vhol, biztos beverem a szélvédőjét. :D Márha nem festi át, mert akkor eltünteti az ismertető jelet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ... Sajnos nem tudunk menni, mert ma reggelre lerabolták az autó elejét (hűtőmaszk, indexek, lámpák) :D :D :P Hogy a jó édes anyukájának a foglalkozását rögtön ki tudnám találni. ;) Nagyon szomorú, hogy ilyenek megtörténnek. Esetleg egy használt első lámpám van, csak nem emlékszem most, hogy melyik oldali és milyen állapotban. (kézi állítós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Babgulyás: 1. Lomha 8V(min. 2 adag ) 2. Tiu 2 adag 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Csak lássam meg a maszkot vhol, biztos beverem a szélvédőjét. :D Márha nem festi át, mert akkor eltünteti az ismertető jelet. :D Az a baj ezzel, hogy akkor már ketten lesztek, akik reggel mennek az autójukhoz és néznek nagy szemekkel :P . Biztos valaki megkapja, de sajnos nem annak az autóján lesz, aki elvitte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Az a baj ezzel, hogy akkor már ketten lesztek, akik reggel mennek az autójukhoz és néznek nagy szemekkel :D . Biztos valaki megkapja, de sajnos nem annak az autóján lesz, aki elvitte. :P lEHET IGAZAD VAN, AKKOR VISZONT ADDIG ÜTÖM, AMÍG MEGMONDJA KITŐL VATTA. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sajnos nem tudunk menni, mert ma reggelre lerabolták az autó elejét (hűtőmaszk, indexek, lámőák) :D :D :P Hogy az annyába tegye amit gondolok! ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Hát igen, sajnos egy F Astrának nagyon könnyű szétkapni az elejét!Két ember negyed óra alatt lecuccolja a lámpákat, a maszkot és a lökhárítót.Ha van még 5 percük, akkor még a motortérből is ugrik pár dolog, mivel ugye a maszk levétele után már simán nyitják a mocitetőt.A szarházi tetveik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 lEHET IGAZAD VAN, AKKOR VISZONT ADDIG ÜTÖM, AMÍG MEGMONDJA KITŐL VATTA. :D ujabfajta elsőlámpám van kettő motor nélkül ! indexbúra az nincs asszem ... rács elfogyott épp. a lámpa ha kell akkor neked AJÁNDÉK ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Vazze Zsolti, még reagáltál is rá! :D hu vazzz... bocsi ... jóvan na .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ujabfajta elsőlámpám van kettő motor nélkül ! indexbúra az nincs asszem ... rács elfogyott épp. a lámpa ha kell akkor neked AJÁNDÉK ! Én meg odaadom az indexeket, amiket Zsolti bácsitól kaptam ajándékba. Tudom, nem illik továbbadni az ajándékokat, de ez esetben talán kivételt tehetünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ujabfajta elsőlámpám van kettő motor nélkül ! indexbúra az nincs asszem ... rács elfogyott épp. a lámpa ha kell akkor neked AJÁNDÉK ! Én meg odaadom az indexeket, amiket Zsolti bácsitól kaptam ajándékba. Tudom, nem illik továbbadni az ajándékokat, de ez esetben talán kivételt tehetünk :P Köszi fiúk, de már megvan a cucc. :D Csak sajnos így ugrik az utam hozzátok, mert 19 ezerbe került. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Köszi fiúk, de már megvan a cucc. :P Csak sajnos így ugrik az utam hozzátok, mert 19 ezerbe került. :D Hogy tépjen virágot a kocsid mellöl és vigye ki az anyja sírjára!!! büdös gyökér ember az ilyen! ha megtod kivolt szójál elmegyünk és mi is lebontjuk a sz@rfa..ut! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Köszi fiúk, de már megvan a cucc. :D Csak sajnos így ugrik az utam hozzátok, mert 19 ezerbe került. :D Akkor a kókuszos süti is ugrott, pedig a Zsolti is annyira dícsérte. Na de nem ez a legfontosabb, majd legközelebb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Mé itt csak azok akadnak? Na szóval cetlik amiket terjeszteni kellene. Én benne lennék, tartanék párat a kocsiba és adogatnám az opel tulajdonosoknak :D Én biztosan nem tudnék erről a klubbról, ha HIC nem szól róla... Mi mi?? Mit kell szórni! ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Mi mi?? Mit kell szórni! ??? :D Te most reagáltál egy majdnem féléves hozzászólásra?Elgurult a gyógyszered? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Te most reagáltál egy majdnem féléves hozzászólásra?Elgurult a gyógyszered? :D Húúú baz télleg! :D :P ;) Elfelejtettem LAPOZNI! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Húúú baz télleg! :D :D :P Elfelejtettem LAPOZNI! ;) B) B) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Akkor a kókuszos süti is ugrott, pedig a Zsolti is annyira dícsérte. Na de nem ez a legfontosabb, majd legközelebb. :D Majd legközelebb. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Majd legközelebb. :D :P tényleg nagyon fincsi ám ! én szeretnék enni belőle még ha lehet ! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 tényleg nagyon fincsi ám ! én szeretnék enni belőle még ha lehet ! :D :D Lesz még rá lehetőség. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Lesz még rá lehetőség. :D :P thx. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Lassan kellene egy lista, ki hány napra jön, hány fővel,és mennyien kajálnának babgulyást. Az sem nagy gond, ha vki még nem tudja biztire, eljut-e a talira, csak vele nem számolunk kajára, esetleg, ha marad eszik. Ha vki szeretne szalonnát sütni, hozzon nyársat is, mert azzal sajna nem tudok szolgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 kaja érdekel ! 2 napra jövök de itthon alukálnék :D mi lesz a babban ? csülök? kolbi ? -nyálcsurgatós szmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts