Lomha 8V Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kori, szólj az öcsédnek, hogy iratkozzon fel vagy írd fel, mert kezdek félni, hogy nem lesz kivel iszogatni és anekdotázni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Nem tom, hazajön Edit aztán megírom. Nem jó, mert jön anyám. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Nem jó, mert jön anyám. B) -Anyám! -... -ANYÁM! -Én is élvezem... -OTT JÖN ANYÁM!!! by Üvegtigris, amiből kiderül, hogy az anyák bizony sok borsot törnek az ember orra alá. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Írtam neki mailt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Írtam neki mailt ;) Babu-nak vagy hening anyukájának? B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 A zöld színnel agyleszívás is jár B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kori, szólj az öcsédnek, hogy iratkozzon fel vagy írd fel, mert kezdek félni, hogy nem lesz kivel iszogatni és anekdotázni... B) Azért még engem se írjál le teljesen. Mondjuk nekem a hónap vége lenne jobb. B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 icsit rövidítettem a listán, így: Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné (ez nem igazán jó nekünk sem, Karcsi nem jó a 21-22 ? wink.gif ) ... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Tiu + Tiuné 5. Kojak ??????????????????????????????????? ... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. Kojak ??????????????????????????????????? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Azért még engem se írjál le teljesen. Mondjuk nekem a hónap vége lenne jobb. B) :D ;) Addigra úgyis Nálad lesz a Vectra2000. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné (ez nem igazán jó nekünk sem, Karcsi nem jó a 21-22 ? wink.gif ) 6. Babu&Babu .... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Tiu + Tiuné 5. Kojak ??????????????????????????????????? 6. Babu&Babu ..... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. Kojak ??????????????????????????????????? 4. Babu&Babu ..... Nekem mind1, hogy melyik hétvégén lesz, feltéve, hogy 22-ig kiderül, mert addig lehet pihenő napot kérni a Főnökömtől..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné (ez nem igazán jó nekünk sem, Karcsi nem jó a 21-22 ? wink.gif ) 6. Babu&Babu 7. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) ..... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Tiu + Tiuné 5. Kojak ??????????????????????????????????? 6. Babu&Babu ..... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. Kojak ??????????????????????????????????? 4. Babu&Babu ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez most hol is lesz ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez most hol is lesz ? B) Kori-ék udvarán, házában, vagyis azon a környéken. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ez most hol is lesz ? B) Egész pontosan Lánycsók, úgyhogy itt illik megjelenni egy mohácsinak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Egész pontosan Lánycsók, úgyhogy itt illik megjelenni egy mohácsinak... B) váááá ! tényleg tényleg ! B) mikor lestz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 váááá ! tényleg tényleg ! B) mikor lestz ? Majd kiderül, kinek mikor a legjobb.Írd fel magad, aztán majd meglássuk... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Kicsit módosult a lista mivel a 21-i hétvége nekünk sem jó, végül úgyis csak 1 maradhat: B) Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné 6. Babu&Babu 7. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) ..... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Kojak ??????????????????????????????????? 5. Babu&Babu ..... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. Kojak ??????????????????????????????????? 4. Babu&Babu ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné 6. Babu&Babu 7. Alex.79 + Franciska (De csak a 7.-e jó mert 8.a verseny) 8. Xray Lehet egy napra letolom a pofám! B) (nem 100% szabi fügvénye sajna!) Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Kojak ??????????????????????????????????? 5. Babu&Babu ..... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. Kojak ??????????????????????????????????? 4. Babu&Babu ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mondtam már...mondd meg a főnöködnek, hogy simán elraboljuk a kutyáját!Ha ez nem használ, tedd hozzá azt is, hogy a legundorítóbb UV korcsokkal fogjuk fedeztetni...akkor is ha hím... B) B) Végszükség esetén pedig begurul a két Corsa a ház elé, ami azért már komoly fenyegetés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mondtam már...mondd meg a főnöködnek, hogy simán elraboljuk a kutyáját!Ha ez nem használ, tedd hozzá azt is, hogy a legundorítóbb UV korcsokkal fogjuk fedeztetni...akkor is ha hím... B) B) Végszükség esetén pedig begurul a két Corsa a ház elé, ami azért már komoly fenyegetés... :lol: :D ;) ;) Bázeeeeee ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Akkor kéretik úgy intézni a szabikat hogy 7-8. a tali időpontja. Aki ottalvós, az hozzon sátrat, takarót. Fürdőrucit mindenki hozzon, mert lesz egy kissebb (3.6x0.9 m) medence is. Ha esik az eső akkor pedig a talajviz B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ... lesz egy kisebb (3.6x0.9 m) medence is. Nem lesz ez egy kicsit B) ?! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nem lesz ez egy kicsit B) ?! :D ;) Nem, mert én tuti nem fogom használni! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Na pihenőnap intézve, gyermekünk lepasszolva, alkohol tervezve, fürdőgatyó megvéve, sátor..... na ez egy negy kérdés, mert a muteromokét fogom szerintem lenyúlni.... A házban nem lenne jó aludni, mert ezt a bulit igazi ottalvós, hányósra tervezem.... B) No akkó most kezdem a májamat szoktatni a piához (vörös brrr+kóla), ja hozok 3 liter valamijen szerb házi páleszt: ez lessz a belépő.... B) Ja és minden kedves résztveőnek írok valamijen fílmet (extrém kérések kíméljenek).... Szerintem ha a moderátorok engedik ide lehet írni a kívánságokat, oszt majd írom, hogy megy-e vagy sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Na pihenőnap intézve, gyermekünk lepasszolva, alkohol tervezve, fürdőgatyó megvéve, sátor..... na ez egy negy kérdés, mert a muteromokét fogom szerintem lenyúlni.... A házban nem lenne jó aludni, mert ezt a bulit igazi ottalvós, hányósra tervezem.... ;) No akkó most kezdem a májamat szoktatni a piához (vörös brrr+kóla), ja hozok 3 liter valamijen szerb házi páleszt: ez lessz a belépő.... ;) Ja és minden kedves résztveőnek írok valamijen fílmet (extrém kérések kíméljenek).... Szerintem ha a moderátorok engedik ide lehet írni a kívánságokat, oszt majd írom, hogy megy-e vagy sem... :lol: Azt nem lehet, sőt szerintem az eddigi is kicsapja a biztit! B) Inkább privátban! :D Ja és én a "Vakasszony visszanéz 2"-t kérem, ha az nincs meg, akkor meg a "Heten egy lovon"-t! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts