hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sajna én nemtudok menni, már augusztusra Blitzre most bekelett írnom a szabit,,, most mennek a blokk leállások 1000 a meló szal 90% hogy nemtudok résztvenni a talin sajna! B) Ne má" vazze. Pécsre se jöttél, ilyent nem lehet csinálni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Milyen finnyás opeles. B) Jó kis birkapörkölt, jó vörösborosan, nnnnnnnyami. B) Hát azok a mediterrán móhácsi, meg siklós környéki meberek. Azok nem szeretik a berkát, meg a sugárzó opelesek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hát azok a mediterrán móhácsi, meg siklós környéki meberek. Azok nem szeretik a berkát, meg a sugárzó opelesek sem. Megeszem én a birkapörköltet, ha jól meg van csinálva. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Megeszem én a birkapörköltet, ha jól meg van csinálva. ;) Ha valaki segít megfőzni, nem lesz gond. ;) :lol: B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ha valaki segít megfőzni, nem lesz gond. :lol: :P B) B) :D Segítek alatta a tüzet rakni. :P ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ok, akkor Kojak levágja, hening tüzet rak, (ki főzi meg?), Norbi kevergeti!Én, Opelzsolt és gergolabs pedig nézzük, ez a múltkor is nagyon jól ment nekünk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Ok, akkor Kojak levágja, hening tüzet rak, (ki főzi meg?), Norbi kevergeti!Én, Opelzsolt és gergolabs pedig nézzük, ez a múltkor is nagyon jól ment nekünk! B) Jah, ahoz lenne eszed.....kezedben a sörrel, mi????? B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Jah, ahoz lenne eszed.....kezedben a sörrel, mi????? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 meg a sugárzó opelesek sem. Kostólgatsz vazze??? ;) B) B) Jóvan megígérem egytalirasem megyek el ha erről van szó!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kostólgatsz vazze??? ;) B) B) Igazad van, rád inkább a "sziporkázó" jelző illik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Igazad van, rád inkább a "sziporkázó" jelző illik! B) hát b@**()## tok meg , nemhiszem el mondjuk asszed ha itt durr van te tovább élsz??? kb 20 percel! B) :D Na befejezni a hülyeséget ,,, ott rínátok gyertya melett ha nem lenne aki ezt felválalná hogy ilyen helyen dolgozik! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Máj. 31- jún 1: 1. kori 2. 3. ... Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) ... Júni 14-15: 1. 2. 3. ... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori ... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. ... Ha vki csak szombatra vagy vasárnapra tud eljönni az sem gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Júl. 4-éig tart, aztán 2 nap pihenő majd 1 hónap sebészet gyakorlat Győrben, aztán ha marad vmi(remélem semmi!!!!!!!!!!!!), akkor augusztusban 1 hét lehetőség. Ennyit a nyárról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Júl. 4-éig tart, aztán 2 nap pihenő majd 1 hónap sebészet gyakorlat Győrben, aztán ha marad vmi(remélem semmi!!!!!!!!!!!!), akkor augusztusban 1 hét lehetőség. Ennyit a nyárról. Na bakker!Elég húzós nyarad lesz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 hát b@**()## tok meg , nemhiszem el mondjuk asszed ha itt durr van te tovább élsz??? kb 20 percel! B) B) Na befejezni a hülyeséget ,,, ott rínátok gyertya melett ha nem lenne aki ezt felválalná hogy ilyen helyen dolgozik! :P :lol: A legközelebbi talira amire eljössz, vihetjük a szobrodat vagy még finomítsunk rajta? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kostólgatsz vazze??? :lol: B) B) Jóvan megígérem egytalirasem megyek el ha erről van szó!!! :D :P Csak arra utaltam, hogy sugárzik rólad az állatok szeretete. :P :P ;) Te paksi.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Csak arra utaltam, hogy sugárzik rólad az állatok szeretete. :P :P ;) Te paksi.. ;) ;) Velem vigyázz én a ződekkel vagyok!!!! B) B) Nem eszem kisbárányt !!! Csak nagyot!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Velem vigyázz én a ződekkel vagyok!!!! B) :D Nem eszem kisbárányt !!! Csak nagyot!! ;) ;) Én hivatalból is ződ vagyok, mégis megeszem a barit, ha nagyon muszáj! B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Én hivatalból is ződ vagyok, mégis megeszem a barit, ha nagyon muszáj! B) :lol: ;) De azé egy f@sza flacken az gyühet !!! :D ;) Vagy Őzpörkölt vagy vaddisznó pöri!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 De azé egy f@sza flacken az gyühet !!! :P :P Vagy Őzpörkölt vagy vaddisznó pöri!!! B) Mer' azt lövik nem vágják ugye???? B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Mer' azt lövik nem vágják ugye???? B) B) :D ;) ;) :lol: :P :P ÍGYVAN! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ÍGYVAN! :D Jó akkor majd maghasadással öljük meg őket. :P :P ;) ;) B) ;) B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Jó akkor majd maghasadással öljük meg őket. :P ;) ;) :P B) :lol: B) :P Oké, de akkor utána neegyetek belőle! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kicsit rövidítettem a listán, így: Júni 7-8: 1. ivannorbi 2. hening+ család (csak szombat) 3. Lomha 8V 4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban) 5. Tiu + Tiuné (ez nem igazán jó nekünk sem, Karcsi nem jó a 21-22 ? B) ) ... Júni 21-22: 1. ivannorbi 2. Lomha 8V 3. kori 4. Tiu + Tiuné ... Júni 28-29: 1. ? ivannorbi ? 2. kori 3. ... Ha vki csak szombatra vagy vasárnapra tud eljönni az sem gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ..Karcsi nem jó a 21-22 ? B) ) .... Nem tom, hazajön Edit aztán megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts