Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Elküldve

Na, akkor indítanám a listát a következő összeröffenésre, ami elvileg a Koriéknál lenne, ha minden igaz ottalvós verzióban B) (hacsak nem változott valami B) )

Máj. 31- jún 1:

1.

2.

3.

...

nekem nem az igazi, mert szombaton Pesten leszek, bár estére beeshetek

Júni 7-8:

1. ivannorbi

2.

3.

...

Júni 14-15:

1.

2.

3.

...

ezen a hétvégén lagziba megyek

Júni 21-22:

1. ivannorbi

2.

3.

...

Júni 28-29:

1. ? ivannorbi ?

2.

3.

...

valószínűleg Fonyódon névnapozás lesz

Ui: A megjegyzéseimet töröljétek, ha idéztek

Elküldve

Máj. 31- jún 1:

1.

2.

3.

...

Júni 7-8:

1. ivannorbi

2. hening+ család

3.

...

Júni 14-15:

1.

2.

3.

...

Júni 21-22:

1. ivannorbi

2.

3.

...

Júni 28-29:

1. ? ivannorbi ?

2.

3.

...

Elküldve

Máj. 31- jún 1:

1.

2.

3.

...

Júni 7-8:

1. ivannorbi

2. hening+ család

3. Lomha 8V

...

Júni 14-15:

1.

2.

3.

...

Júni 21-22:

1. ivannorbi

2. Lomha 8V

3.

...

Júni 28-29:

1. ? ivannorbi ?

2.

3.

...

Ui: Nekem mindegyik hétvége jó, de szolidaritásból csak akkorra írtam be magam, amikor a kukacosnak is jó! B)

Elküldve
...

Ui: Nekem mindegyik hétvége jó, de szolidaritásból csak akkorra írtam be magam, amikor a kukacosnak is jó! B)

Ezt az utóiratot csak most vettem észre!

Kukacos az apád f....(fia)! B)

Elküldve
Esélyét sem látom mostanában egy találkozónak sem. Blitz IV-ben még hiszek, mert messze van, de abban sem nagyon. :D ;) ;) :lol:

Szerintem ezt a bulit a Blitz költségeinek a töredékéből megúszhatnád! És a társaság is sokkal barátibb, mondhatnám úgy is, hogy langyibb! :P :P ;)

Ja, a bárányról nem is beszélve! B) B)

Elküldve
Szerintem ezt a bulit a Blitz költségeinek a töredékéből megúszhatnád! És a társaság is sokkal barátibb, mondhatnám úgy is, hogy langyibb! :D ;) ;)

Ja, a bárányról nem is beszélve! B) B)

Hát ezt én is ki tudom matekozni. Azt írtam, h esélytelen, hogy menjek. Túl sok minden jött és jön össze folyamatosan.

Elküldve
Mondjuk egy kecskevágós partit akarok a nyáron csinálni. Arra lehet készülni. :lol: :P :P ;) :P

De lehet, h birka lesz. B) B) :D ;)

akkó én hozok kaját szegény birkát kecskét annyira sajnálom hogy nem eszem meg ;)

szegénykék

Elküldve
akkó én hozok kaját szegény birkát kecskét annyira sajnálom hogy nem eszem meg B)

szegénykék

Hát akkor kell majd még ember, akik nem válogatnak ennyire. Sok finnyás opelos. Vennék egy Golfot még a végén az sem teccene... B) :D ;) ;) :lol:

Elküldve

Máj. 31- jún 1:

1. kori

2.

3.

...

Júni 7-8:

1. ivannorbi

2. hening+ család

3. Lomha 8V

4. kori (bár ez a legkevésbé jó egész hónapban)

...

Júni 14-15:

1.

2.

3.

...

Júni 21-22:

1. ivannorbi

2. Lomha 8V

3. kori

...

Júni 28-29:

1. ? ivannorbi ?

2. kori

3.

...

Ha vki csak szombatra vagy vasárnapra tud eljönni az sem gáz.

Elküldve
Azt be kellene írni, ha vki egy napra jön csak, és hogy melyik nap az.

Sajna én nemtudok menni, már augusztusra Blitzre most bekelett írnom a szabit,,, most mennek a blokk leállások 1000 a meló szal 90% hogy nemtudok résztvenni a talin sajna! B)

Elküldve
Sajna én nemtudok menni, már augusztusra Blitzre most bekelett írnom a szabit,,, most mennek a blokk leállások 1000 a meló szal 90% hogy nemtudok résztvenni a talin sajna! B)

Ezért még Blitzen asszonyt csinálunk belőled... B)

Elküldve
Hát akkor kell majd még ember, akik nem válogatnak ennyire. Sok finnyás opelos. Vennék egy Golfot még a végén az sem teccene... :D ;) ;) :lol: :P

Milyen finnyás opeles. B) Jó kis birkapörkölt, jó vörösborosan, nnnnnnnyami. B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.