ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Neked ezmár ugysem oszt szoroz váltasz majd vagy nem?? :D :D Váltok ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Váltok ám! :D Tudttam :D De amúgy tényleg jóhely lehet és iylen jó kaját ennyiért nem mindenhol adnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tudttam :D De amúgy tényleg jóhely lehet és iylen jó kaját ennyiért nem mindenhol adnak! Erről is lemaradsz, mert nem vagy képes elrabolni a főnököd kutyáját és fenyegető leveleket küldeni neki!Pedig ennyit igazán megtehetnél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Erről is lemaradsz, mert nem vagy képes elrabolni a főnököd kutyáját és fenyegető leveleket küldeni neki!Pedig ennyit igazán megtehetnél! :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem kell jelentkezni, így is mindenki tudja, hogy neked szólt! :D Csak integettem. Holnapi talit kihagyom. Sajnos. Ha mégsem, akkor nektek sajnos. De nem sok esélyt látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Csak integettem. Holnapi talit kihagyom. Sajnos. Ha mégsem, akkor nektek sajnos. De nem sok esélyt látok. Nehogymá!!! Méééé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Akkor most így állunk: 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs 8. Kojak ? 9. ivannorbi 10. Babu&Babu 11. 12. ... Pedig ilyen helyen ingyé többet nem nagyon leszünk! :D Úgyhogy gyerünk! Kojak, nehogy az anyagiakon múljon a dolog! Valakinek vállalnia kell, hogy alattomos módon fotózgatja a Babu-t! :D Meg a "nemrég névnapos" is eljöhetne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Sajnos étlapot nem találtam, csak a konyhafőnök ajánlata került elő: I. menü: 950.-Ft Tejfölös gombaleves. Füstölt tarjával, sajttal töltött sertésszelet. Hasábburgonya. Vegyes savanyúság. Desszert. II. menü: 1150.-Ft Zeller krémleves. Roston sült csirkemell filé. Joghurtos saláta. Desszert. III. menü: 1450.-Ft Erőleves tojással. Bélszínérmék vadász módon. Krokett. Desszert. Lehet, hogy inkább ezek közül választunk inkább mi is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Csak integettem. Holnapi talit kihagyom. Sajnos. Ha mégsem, akkor nektek sajnos. De nem sok esélyt látok. Legutóbb úgy volt, hogy megyünk értetek és eljöttök velünk :D . Sok a munka, vagy újabb báránykák érkeznek? :D Délelőtt azért majd hívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Akkor most így állunk: 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs 8. Kojak ? 9. ivannorbi 10. Babu&Babu 11.Alex79. Kb. 17:00-18:30-ig 12. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ...11.Alex79. Kb. 17:00-18:30-ig... Na, ez dícséretes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Kb. egy háromnegyed órája értem haza. Sok f@ckalap volt az úton. :D Az egyik pl. simán áthúzott a kanyarban az én oldalamra, majdnem árkot fogtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 jelentem én is hazaértem!egy buzukit jól megszopattam!!a lomhát azért nem irom hogy hazaért mert kiraktam a kocsmánál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Lehet babunak tényleg veletek kellett volna menni. Ő sem bírt a vérével :D De volt aki fékezze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Mi lerontottuk a szintidőt 50 percre. :D Jó volt a tali, a menü, az idő is végre, köszi a szervezést Norbi. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Köszi Norbi, sukár volt a tali!A kocsmában 20 percet töltöttem, mert dögunalom volt(nem volt kivel iddogálni)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A legszomorúbb, hogy lemaradtam a Tűzvonalban-ról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A legszomorúbb, hogy lemaradtam a Tűzvonalban-ról :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Kb. egy háromnegyed órája értem haza. Sok f@ckalap volt az úton. :D Az egyik pl. simán áthúzott a kanyarban az én oldalamra, majdnem árkot fogtam. :D Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. :D Láttam adtál a fogyasztásnak, hazafelé is találkoztál Lexus-sal? (Vagy az volt a 130?) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 :D :D :D Sajnos időm nem engedte, hogy lemenjek. Meg az állapotom. Kb 6 óra felé feküdtünk le reggel. Utána hazajöttem és melóztam kb 15 percet, aztán aludtam az autó mellett a szivacson. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. :D Láttam adtál a fogyasztásnak, hazafelé is találkoztál Lexus-sal? (Vagy az volt a 130?) :D :lol: Ahol lehetett siettem. :D De azért nem mentem bele semmi rizikós helyzetbe. Volt, hogy 5 percig mentem egy busz mögött, mert nem láttam ki mögüle a kanyarok miatt, meg sokan jöttak szembe is.. :D Nem találkoztam Lexusszal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ahol lehetett siettem. :D Ezt azért gondold át!Menj egyszer a Norbival, majd rájössz, hogy te csak sétakocsikáztál hazafelé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ezt azért gondold át!Menj egyszer a Norbival, majd rájössz, hogy te csak sétakocsikáztál hazafelé! :D A coupe-ba is azért nem kéretkeztem be, mert félek más mellé beülni. Állandóan taposom a "féket". :D Ha én vezetek akkor meg a GÁZT. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Állandóan taposom a "féket". :D Azt én is csinálom, rohadt egy szokás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azt én is csinálom, rohadt egy szokás! :D Akkor az az a nagy gödör az anyósülés előtt?! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts