Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :lol: Szóval akkor azért, mert én is ott leszek! Jólvan vazzzzeee! :D :D Szó sincs erről Tisztelt uram :D nem inenn fúj a szél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sajna én passzolom a Vasárnapot :D 100% hogy be kell mennem dolgozni , a költségvetés nálamsem a legfényesebb de ez most nem azértvan! De dögöljön meg aki kitalálta ezt a rohadtt pénzt :D :D :D Elmarad a GSI vs. C14NZ ? Ez nem jó hír ! :lol: A pénz... a legkevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megyünk megyünk. :D Szerintem mi 13-ra megyünk a Laterum-hoz, és két menü rendel, ha lehet. Mikorra kell odaérni legkésőbb, hogy még tudjunk enni? 13:30-ig biztos, hogy van, de általában 14:00-kor is van még kaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ez nem igaz!!!Mindig enyém az utolsó szó: "Igen drágám..." :D Még jó, hogy nem : "Igen Béla..." :D :D :D :D :lol: :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Szó sincs erről Tisztelt uram :D nem inenn fúj a szél :D Jól van, tudom. Sajnálom a dolgot :D. Pedig a carstyling-on írtam egy üzit az előző tulajnak, hogy itt lesz a régi kocsija. Mondjuk nem válaszolt semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat. Vadkertre mi sem tudunk menni, mert nagyon elúszott a családi költségvetés. Úgy látom, Mediterrán oldalról több sebből vérzik a vadkerti tali. Lehet, nekünk is csak egy napunk lesz, a Kedves vizsgázik akkor. Majd tanul gyorsan sokat, és különben is nem tanulni, tudni kell. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Úgy látom, Mediterrán oldalról több sebből vérzik a vadkerti tali. Lehet, nekünk is csak egy napunk lesz, a Kedves vizsgázik akkor. Majd tanul gyorsan sokat, és különben is nem tanulni, tudni kell. :D :D Velem ma közölte a "Z", hogy 3-án lesz a sógornőm ballagása Pesten, úgyhogy még ez is bezavarna a vadkerti buliba. Úgyhogy már nem az a kérdés, hogy Opel vagy "Z" (illetve család), hanem a családi banzáj a fő akadály. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Úgy látom, Mediterrán oldalról több sebből vérzik a vadkerti tali. Lehet, nekünk is csak egy napunk lesz, a Kedves vizsgázik akkor. Majd tanul gyorsan sokat, és különben is nem tanulni, tudni kell. :D :D öööööööööö amig te iszol ö tanulhat nyugodtan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Még jó, hogy nem : "Igen Béla..." :D :D :D :D :lol: :D :D :P ;) Némuljá meg teeeeeeee... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Némuljá meg teeeeeeee... :P :D :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 :D :D :D :D :lol: :D :D Nem kell jelentkezni, így is mindenki tudja, hogy neked szólt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Megyünk megyünk. :D Szerintem mi 13-ra megyünk a Laterum-hoz, és két menü rendel, ha lehet. Mikorra kell odaérni legkésőbb, hogy még tudjunk enni? Norbi! Van egyáltalán menü, vagy a' la cart van csak? Az árak is érdekelnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Norbi! Van egyáltalán menü, vagy a' la cart van csak? Az árak is érdekelnének. A holnapi menü (550ft): Csontleves cérnametélttel Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva, rizs, savanyúság + van a'la cart is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 A holnapi menü (550ft): Csontleves cérnametélttel Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva, rizs, savanyúság + van a'la cart is :D Akkor kérek én is négy menüt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Akkor kérek én is négyet. Ha megkérhetlek, hogy rendeld meg nekem. :D Ha fél kettőig ideértek, márpedig ide kell, hogy érjetek, akkor nem kell előre rendelni, de azért majd jelzem, hogy rakjanak félre néhány nagyobb husikát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ha fél kettőig ideértek, márpedig ide kell, hogy érjetek, akkor nem kell előre rendelni, de azért majd jelzem, hogy rakjanak félre néhány nagyobb husikát :D Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 A holnapi menü (550ft): Csontleves cérnametélttel Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva, rizs, savanyúság + van a'la cart is :D És az a'la cart húzós árban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 És az a'la cart húzós árban van? Mit szeretnél? Itt az étlap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Mit szeretnél? Itt az étlap :D :D Ööö...most jót kérdeztél, semmi nem jut eszembe.Mondj egy pár gyakori kaja-árat.Mondjuk cigánypecsenye vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ööö...most jót kérdeztél, semmi nem jut eszembe.Mondj egy pár gyakori kaja-árat.Mondjuk cigánypecsenye vagy ilyesmi. Levesek: 300-540 Tészták: 500-700 Készételek: 660-1400 Sültek: 700-1050 Köretek: 160-420 roma: 1050 + köret (160-360) Próbálok étlapot keresni a gépen, de egyelőre nem találom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Sajnos étlapot nem találtam, csak a konyhafőnök ajánlata került elő: I. menü: 950.-Ft Tejfölös gombaleves. Füstölt tarjával, sajttal töltött sertésszelet. Hasábburgonya. Vegyes savanyúság. Desszert. II. menü: 1150.-Ft Zeller krémleves. Roston sült csirkemell filé. Joghurtos saláta. Desszert. III. menü: 1450.-Ft Erőleves tojással. Bélszínérmék vadász módon. Krokett. Desszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Sajnos étlapot nem találtam, csak a konyhafőnök ajánlata került elő: I. menü: 950.-Ft Tejfölös gombaleves. Füstölt tarjával, sajttal töltött sertésszelet. Hasábburgonya. Vegyes savanyúság. Desszert. II. menü: 1150.-Ft Zeller krémleves. Roston sült csirkemell filé. Joghurtos saláta. Desszert. III. menü: 1450.-Ft Erőleves tojással. Bélszínérmék vadász módon. Krokett. Desszert. Hát ez nem mondható drágának és jó az összeálítás is ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Hát ez nem mondható drágának és jó az összeálítás is ! :D Ja, ez teljesen jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ez itt a reklám helye! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ez itt a reklám helye! :D :D Neked ezmár ugysem oszt szoroz váltasz majd vagy nem?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts