Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Akkor még simább az ügy, mert akkor már reggel 6:01 -kor el tudsz indulni :D :D :D :D :D :lol: Ja ja akokr úgymondom 18:00 ig de harcolok azé hogy nelegyen!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 :D :D :D Ja ja akokr úgymondom 18:00 ig de harcolok azé hogy nelegyen!:D Az jó lenne vazze, mert egyedül versenyezni Pakstól Pécsig uncsi. :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Mivel a szezonnyitóra a legtöbben nem megyünk, szerintem azt hagyom ki, inkább elmegyek a Kadett talira.Úgyis ott van még Blithttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gifz is, arra jön mindenki! Xray, te meg mondd meg a főnöködnek ha nem enged el, hogy ha 2 Corsát lát a háza előtt, kb. 18 emberrel bennük akkor készülhet élete végére... :D Inkább kadettalira gyere. Folytatnod kell a hagyományaimat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 ... Az évnyitó, lehet, hogy nekem is kimarad, mert a Zasszony kicsit ki van akadva, hogy április 5-30-ig minden nap dolgozok (14-ig 12 órában). Nincs bőr a képemen május 2-3-án lelépni opelezni :D De még bármi előfordulhat :D Hogy mire nem jó a Zasszony... :D :D Inkább hozd Őt is. :P Lassan úgy leszünk mint Columbo felügyelőnél, kíváncsian várjuk a Zasszonyt. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Inkább kadettalira gyere. Folytatnod kell a hagyományaimat. Nana!Én maradnék a sajátjaimnál.Ami némiképp hasonló, de mégis más.Kicsit "Lomhább"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hogy mire nem jó a Zasszony... :D :D Inkább hozd Őt is. :P Lassan úgy leszünk mint Columbo felügyelőnél, kíváncsian várjuk a Zasszonyt. :D :D :D És rejtély marad a ZASSZONY!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 És rejtély marad a ZASSZONY!!! :D :D Most már tényleg annyit emlegettük a "Z"-t, hogy muszáj lesz berendelnem vasárnapra :D, de 17 óránál előbb nem hiszem, hogy bejönne (amúgy utálja, ha asszonyozom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Most már tényleg annyit emlegettük a "Z"-t, hogy muszáj lesz berendelnem vasárnapra :D, de 17 óránál előbb nem hiszem, hogy bejönne (amúgy utálja, ha asszonyozom) Hát nem is szép megnevezés! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hát nem is szép megnevezés! :D :D Nem vagyok egy nyalós fajta (legalábbis ilyen téren nem :D ), de Őt nem így szólítom (Hé asszonny! Hozd má ide a sört!), csak a közeli barátok, és a haverok körében ez a megnevezése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem vagyok egy nyalós fajta (legalábbis ilyen téren nem :D ), de Őt nem így szólítom (Hé asszonny! Hozd má ide a sört!), csak a közeli barátok, és a haverok körében ez a megnevezése :D Nehidd hogy bárki is ígyhívná otthon a feleségét , nem egyedi az eseted :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nehidd hogy bárki is ígyhívná otthon a feleségét , nem egyedi az eseted :D :lol: :D :D magyarul otthon mindenki papucs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 magyarul otthon mindenki papucs :D Az IGAZ szólt belőled :D :D Mindenki az csak Stefan meg Xray nem az :D :lol: Ja meg akinek nincs Zasszonya :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 magyarul otthon mindenki papucs :D Azért ez a kifejezés egy kicsit durva. :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hát, panaszkodik is a Zasszony, hogy betörhetetlen vagyok. Persze azért sokszor megtalálja a módját, hogy elérje amit akar :D ,de nem mindíg olyan egyszerű a dolga :D Azért kíváncsi leszek, hogy majd Vadkerten mennyire fognak a csajok bandázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 magyarul otthon mindenki papucs :D Ez nem igaz!!!Mindig enyém az utolsó szó: "Igen drágám..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ez nem igaz!!!Mindig enyém az utolsó szó: "Igen drágám..." :D Szóról szóra így van nálunk is. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ez nem igaz!!!Mindig enyém az utolsó szó: "Igen drágám..." :D Én azt szoktam kérdezni: Kijöhetek az ágy alól? :D :D Kojak, mi mikor induljunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Én azt szoktam kérdezni: Kijöhetek az ágy alól? :D :D Kojak, mi mikor induljunk? :D Ha a Kojakon múlik, sosem értek ide!Te mondd meg mikor van indulás és kész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Úgy néz ki, hogy sikerült elintéznem, hogy vasárnap délután én is ténylegesen résztvehessek a találkozón, mert berendeltem az egyik jelöltet, aki majd az én helyemre kerül (csak gyakoroljon a gyerek, úgyse lesz sok dolga). Azért remélem, hogy még így is eljöttök! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat. Vadkertre mi sem tudunk menni, mert nagyon elúszott a családi költségvetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi 12:30 és 12:50 között a Penthe udvarában várjuk a csatlakozni akarókat. Vadkertre mi sem tudunk menni, mert nagyon elúszott a családi költségvetés. Sajna én passzolom a Vasárnapot :D 100% hogy be kell mennem dolgozni , a költségvetés nálamsem a legfényesebb de ez most nem azértvan! De dögöljön meg aki kitalálta ezt a rohadtt pénzt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 már asszem meghaltak a föníciaiak. Asszem ők találták ki. Lehet van leszármazottjuk, de aki kitalálta, az már biztos halott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 már asszem meghaltak a föníciaiak. Asszem ők találták ki. Lehet van leszármazottjuk, de aki kitalálta, az már biztos halott. Remélem is hogy megmerevedett , mert ez egy elég szemét dolog! :D .....sz@r papír meg fém és az életünk függ tőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sajna én passzolom a Vasárnapot :lol: 100% hogy be kell mennem dolgozni , a költségvetés nálamsem a legfényesebb de ez most nem azértvan! De dögöljön meg aki kitalálta ezt a rohadtt pénzt :D :D :D :D :D :P Szóval akkor azért, mert én is ott leszek! Jólvan vazzzzeee! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Úgy néz ki, hogy sikerült elintéznem, hogy vasárnap délután én is ténylegesen résztvehessek a találkozón, mert berendeltem az egyik jelöltet, aki majd az én helyemre kerül (csak gyakoroljon a gyerek, úgyse lesz sok dolga). Azért remélem, hogy még így is eljöttök! :D :D Megyünk megyünk. :D Szerintem mi 13-ra megyünk a Laterum-hoz, és két menü rendel, ha lehet. Mikorra kell odaérni legkésőbb, hogy még tudjunk enni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts