opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 há neked gps tezsviiiirem!!! :D :D :D értem én a célzást értem ám ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 azt gondold el ha holnap ott ál, és várja a többieket ! aztán egy óra múlva telefonos segítség ! hállló ! hálló! :D Én ma is szeretettel várok mindenkit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én ma is szeretettel várok mindenkit! :D mit főztetek?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 mit főztetek?? :D A menüről sajnos már lekéstél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 A menüről sajnos már lekéstél :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kezdés 13 órakor 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori cool.gif 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs (remélem összejön) 8. Kojak 9. ivannorbi 10.Babu&Babu 11. 12. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Na azzéé! Ha jön a 4+10 összeállítás, akkor unatkozni már nem fogunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 A javaslatom, hogy mivel nyílt hétvége lesz Opeléknél, a Tecsó helyett fussunk össze a Penthe udvarában. Kicsit nyálcsorgatunk, majd átvonulunk a Laterumba. Zengőhöz nem megyek, mert sosem voltak szimpik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 A javaslatom, hogy mivel nyílt hétvége lesz Opeléknél, a Tecsó helyett fussunk össze a Penthe udvarában. Kicsit nyálcsorgatunk, majd átvonulunk a Laterumba. Zengőhöz nem megyek, mert sosem voltak szimpik. De akkor már teszteljünk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tesztvezetés is lesz? Felőlem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tesztvezetés is lesz? Felőlem lehet. Csináljunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Legfeljebb egymáséval megyünk egy-egy kört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Legfeljebb egymáséval megyünk egy-egy kört :D Az enyémet bárki viheti, ahova akarja, ameddig akarja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Az enyémet bárki viheti, ahova akarja, ameddig akarja. :D lehetek az első ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Csináljunk! :D NCAP (vagy hogy írják) nem hivatalosat is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 NCAP (vagy hogy írják) nem hivatalosat is ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 lehetek az első ?? :D :D Ne felejtsd otthon a trélert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ne felejtsd otthon a trélert! :D persze persze ! töröttet mindíg veszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 A fenébe, most néztem, hogy a Kadettklub tali meg a MOTE évnyitó 1 hét külömbséggel van.Most melyikre akarjak menni vazze?Nehéz ügy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 A fenébe, most néztem, hogy a Kadettklub tali meg a MOTE évnyitó 1 hét külömbséggel van.Most melyikre akarjak menni vazze?Nehéz ügy... :D Mindkettőre! :D :lol: Az évnyitó, lehet, hogy nekem is kimarad, mert a Zasszony kicsit ki van akadva, hogy április 5-30-ig minden nap dolgozok (14-ig 12 órában). Nincs bőr a képemen május 2-3-án lelépni opelezni :D De még bármi előfordulhat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Mindkettőre! :lol: :D Az évnyitó, lehet, hogy nekem is kimarad, mert a Zasszony kicsit ki van akadva, hogy április 5-30-ig minden nap dolgozok (14-ig 12 órában). Nincs bőr a képemen május 2-3-án lelépni opelezni :D De még bármi előfordulhat :D Nekem meg sajna lehet eza hétvége vagy is a mostani tali! :D Vasárnap Bekell mennem melózni délelőtt! :D de még nem 100% Csak tudjátok ha nem leszek ott akkor ezmiatt van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Mivel a szezonnyitóra a legtöbben nem megyünk, szerintem azt hagyom ki, inkább elmegyek a Kadett talira.Úgyis ott van még Blitz is, arra jön mindenki! Xray, te meg mondd meg a főnöködnek ha nem enged el, hogy ha 2 Corsát lát a háza előtt, kb. 18 emberrel bennük akkor készülhet élete végére... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nekem meg sajna lehet eza hétvége vagy is a mostani tali! :D Vasárnap Bekell mennem melózni délelőtt! :D de még nem 100% Csak tudjátok ha nem leszek ott akkor ezmiatt van! Délelőtt bemész, délben elindulsz, negyed kettőre itt is vagy! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Délelőtt bemész, délben elindulsz, negyed kettőre itt is vagy! :D :D Ez így okés is lenne ha nem 6 ig lennék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ez így okés is lenne ha nem 6 ig lennék :D :D Akkor még simább az ügy, mert akkor már reggel 6:01 -kor el tudsz indulni :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts