Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080327/102534383718...ltoltes.hu_.jpg ÍGY JÓ??? :D A csóróságból neked a C Corsa jutott eszedbe?Irigyellek vazze... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A csóróságból neked a C Corsa jutott eszedbe?Irigyellek vazze... :D :D :D Hát nem úgy írtad hogy 2 lepukkant corsával,,,,,, :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Remélem ez már jobban tetszik a jónépnek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 :D :D :D :D :lol: Szerintem nagyon jó! Van benne langyi-sárga, libafoszöld! Tökkéletes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Mé há tök jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Én pozitív értelemben gondoltam! Tényleg ütős! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 sry Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080329/tali_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Remélem ez már jobban tetszik a jónépnek! :D :D Ha javasolhatom, akkor a jobb alsó sarokba rakjunk egy MOTE logót, a bal alsóba pedig beírhatnánk a hasznos infókat (pontos cím, elérhetőségek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Ha javasolhatom, akkor a jobb alsó sarokba rakjunk egy MOTE logót, a bal alsóba pedig beírhatnánk a hasznos infókat (pontos cím, elérhetőségek) Megoldható! :D Már kezdtem azt hinni hogy mindent Ráírtam :D Akkor írd a pontos címeket is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Megoldható! :D Már kezdtem azt hinni hogy mindent Ráírtam :D Akkor írd a pontos címeket is! :D Csak gondoltam, hogy arra a szürke részre bőven fér még valami. :lol: Akár szórólapot is csinálhatnánk belőle, bár azzal sietni kellene, és nem tudom, hogy tényleg akarjuk-e? :D Szóval: Laterum Hotel 7633 Pécs Hajnóczy J. u. 37-39 Érdeklődni lehet: ivannorbi@gmail.com 30/473-0228 [esetleg a fórumunk linkje] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 ...Akár szórólapot is csinálhatnánk belőle... Az már túlzás szerintem.Lehet, hogy jönne pár olyan ember akire a kutya nem kíváncsi.Aki akar, úgyis megtalál minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Az már túlzás szerintem.Lehet, hogy jönne pár olyan ember akire a kutya nem kíváncsi.Aki akar, úgyis megtalál minket. Hát igen, ezért írtam, hogy: ... és nem tudom, hogy tényleg akarjuk-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 De a találkozós topicba beírhatnád, ha arra jársz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Kezdés 13 órakor 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs (remélem összejön) 8. Kojak 9. ivannorbi 10. 11. 12. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Pont 2 hét van még addig! Nem látom a Babu-t feliratkozva! Ja, meg magamat se! :D Na, mindjárt javítom! :D (Megtörtént :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 De a találkozós topicba beírhatnád, ha arra jársz. Jelentem, csináltam nekünk egy Mediterrán találkozós topikot , ahol mindegyik jelentősebb eseményünket meghirdetjük, hátha nem olvassa mindenki a Mediterrán régió topikjait. Járt már nálunk a Kecskeméti brigád is, hátha kedvet kapnak megint :D . ITT megtaláljátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 merre van az a Laterum ? mijjaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 merre van az a Laterum ? mijjaz ? Minden adatot megtalálsz a plakáton kicsit feljebb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 merre van az a Laterum ? mijjaz ? Az uránvárosi buszpályaudvarral pont átellenesen a 6-os út túlsó oldalán. És ez egy szálloda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Minden adatot megtalálsz a plakáton kicsit feljebb... :Dhá neked gps tezsviiiirem!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet, hogy ki kell hagynom a holnapit... Most nézem, nem is holnap lesz, hanem jövő héten. :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet, hogy ki kell hagynom a holnapit... Most nézem, nem is holnap lesz, hanem jövő héten. :D :D :D :D :lol: És nem szombaton, hanem vasárnap! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 És nem szombaton, hanem vasárnap! :P ;) :D :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet, hogy ki kell hagynom a holnapit... Most nézem, nem is holnap lesz, hanem jövő héten. :D :D :P ;) :D Ez csak majdnem :lol: :D Nem jött össze a kifogásod! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ez csak majdnem :D :lol: Nem jött össze a kifogásod! :D :D :D azt gondold el ha holnap ott ál, és várja a többieket ! aztán egy óra múlva telefonos segítség ! hállló ! hálló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts