kori Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sztem lehet egy gyülekezési pont a Komlói úti tacskó. Akinek pedig a Laterum esik útba, ő ott bevárja a többieket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sztem lehet egy gyülekezési pont a Komlói úti tacskó. Akinek pedig a Laterum esik útba, ő ott bevárja a többieket. Felőlem! :D Én inkább a Laterum-ban várlak be Titeket. Nem mintha lenne más választásom. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Felőlem! :D Én inkább a Laterum-ban várlak be Titeket. Nem mintha lenne más választásom. :D :lol: Vagy úgy mint a multkor??? :D Kis késéssel de azért csak odaértél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Én viszont örülnék annak ha most egyhelyen gyülekeznénk , nemhinném hogy nektek nagy gond lenne lejönni a város másik felére!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Vagy úgy mint a multkor??? :D Kis késéssel de azért csak odaértél :D Ezesetben max. akkor késhetek, ha mondjuk hajnali 5-re tervezzük a kezdést :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Én viszont örülnék annak ha most egyhelyen gyülekeznénk , nemhinném hogy nektek nagy gond lenne lejönni a város másik felére!!! :D Nekem gond lenne, de a többieknek talán nem lesz az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ezesetben max. akkor késhetek, ha mondjuk hajnali 5-re tervezzük a kezdést :D :D Hát olyan korán ha nem muszáj énsem akarok felkelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Norbi,ha nem érünk nagyon későn haza akkor rádcsörgök és ha még ott lesztek beugrok én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Aki kelet felől jön az gyülekezzen a Komlói úti Tesconál.Tehát Norbi és Tiuék kivételével mindenki.Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Norbi,ha nem érünk nagyon későn haza akkor rádcsörgök és ha még ott lesztek beugrok én is. Nagyon helyes!Nem lehet ám minden csapatépítő tréning alól kivonni magad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Norbi,ha nem érünk nagyon későn haza akkor rádcsörgök és ha még ott lesztek beugrok én is. OK! Remélem ideértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Norbi, a főnöködnek meg mondd meg, hogy olyan csórók vagyunk, 18-an jövünk két corsával... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na, sikerült elkapnom a Főnökasszonyt egy jó pillanatában :D , úgyhogy megkapjuk ingyen a termet :D Lehet hirdetni! :lol: Szerintem kezdjünk 13 órakor, az ebédelési lehetőség miatt! Minden infót megtaláltok ITT. Norbi, a főnöködnek meg mondd meg, hogy olyan csórók vagyunk, 18-an jövünk két corsával... :D Mondtam, derült is rajta egyet a társaság :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A honlapra nem rakunk valami beharangozás félét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 A honlapra nem rakunk valami beharangozás félét? Lehet, semmi akadálya, ha megcsinálja valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Csupa jó hírek! A hírdetés jó ötlet, mert akkor mások is jönnek talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Csupa jó hírek! A hírdetés jó ötlet, mert akkor mások is jönnek talán. Paksról,hozok egy GSI -s srácot Tomit! :D Rendes csendes srác! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Norbi, a főnöködnek meg mondd meg, hogy olyan csórók vagyunk, 18-an jövünk két corsával... :D ÍGY JÓ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080327/102534383718...ltoltes.hu_.jpg ÍGY JÓ??? :D NAGYON!!! Megmutattam a Zasszonynak is, jót nevetett rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na, sikerült elkapnom a Főnökasszonyt ... Ez nem semmi... , de megérte !!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 ÍGY JÓ??? :D Szuper, most keresem a zsepit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ez nem semmi... , de megérte !!! :D :D :D Már azt hittem, senki nem csapja le ezt a magasra dobott labdát! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Már azt hittem, senki nem csapja le ezt a magasra dobott labdát! :D :lol: Hát ha elhozod a nejed a talira elmesélem neki hogy sikered volt :D :D Vagy csak engedd a géphez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hát ha elhozod a nejed a talira elmesélem neki hogy sikered volt :D :D Vagy csak engedd a géphez :D Úgyse hinne el semmi rosszat rólam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Úgyse hinne el semmi rosszat rólam! nemhát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts