Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Azért bízom benne, hogy megússzuk ingyenből :D Psze a 0FT az 0Ft de ha netán mégsem sztem nem lessz problem , ha az tényleg egy elit hely! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Psze a 0FT az 0Ft de ha netán mégsem sztem nem lessz problem , ha az tényleg egy elit hely! :D :D Azt nem mondom, hogy ELIT hely, de azért nem olyan rossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Azt nem mondom, hogy ELIT hely, de azért nem olyan rossz! :D Sztem az az 500-1000 ft nem akadály senkinek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ki kéne megint jelölni egy helyet, ahol mindenkit bevárunk a tali előtt!Gondolom a többség Sásd és Mohács felől jön, úgyhogy lehetne megint a Budaivámos Tesco parkoló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ki kéne megint jelölni egy helyet, ahol mindenkit bevárunk a tali előtt!Gondolom a többség Sásd és Mohács felől jön, úgyhogy lehetne megint a Budaivámos Tesco parkoló! Mivel én nem nagyon ismerem Pécset, ezért olyan hely legyen ami a 6-osról is látható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Mivel én nem nagyon ismerem Pécset, ezért olyan hely legyen ami a 6-osról is látható. Honnan érkezel, Szigetvár vagy Sásd felől(gondolom Győrből ez a kettő jöhet szóba)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Honnan érkezel, Szigetvár vagy Sásd felől(gondolom Győrből ez a kettő jöhet szóba)? Paks felől jövünk Lacival a 6-oson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Paks felől jövünk Lacival a 6-oson. Ja értem, ti már előtte találkoztok.Akkor a legelső Tesco amit megláttok Pécsen(Pécs táblától 1 km. kb.), a 6-os mellett ahogy kérted.Ha mindenki rábólint, de szerintem ez a lenne az ideális mert mindenki egyből meglátja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ja értem, ti már előtte találkoztok.Akkor a legelső Tesco amit megláttok Pécsen(Pécs táblától 1 km. kb.), a 6-os mellett ahogy kérted.Ha mindenki rábólint, de szerintem ez a lenne az ideális mert mindenki egyből meglátja. Az jó lesz. Thx. :D ui. Vazze, az pont a másik végén van a városnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Az jó lesz. Thx. :D ui. Vazze, az pont a másik végén van a városnak. Ez nem az a Tesco!Ez a Budaivámos Tesco!Ez Pécs keleti szélén van, az meg a nyugatin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ez nem az a Tesco!Ez a Budaivámos Tesco!Ez Pécs keleti szélén van, az meg a nyugatin. A 6-os és a 66-os kereszteződése körül vhol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 A 6-os és a 66-os kereszteződése körül vhol? Pont ott!Megszültük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Pont ott!Megszültük! :D Ok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha esetleg megkapjuk a termet, akkor az ital ellátás ökiszolgáló lesz, vagy kötelező a bárban fogyasztani? Nekünk is jó a Kissebbségi tecsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha esetleg megkapjuk a termet, akkor az ital ellátás ökiszolgáló lesz, vagy kötelező a bárban fogyasztani? Nekünk is jó a Kissebbségi tecsó. Szerintem a terem meg a bár az külön téma.A bárban ebédel aki akar, utána meg iszunk mint a gödény hozott piából! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Mindenképpen hozott kaja-pia lesz. Az étteremben csak ebédelni tudunk 14 óráig, utána bezár. Persze, aki akarja, megveheti 800Ft körüli áron a literes vilmoskörte gyümölcslevet :D , hogy tudjon mit inni estig :D A bár meg különben sem működik, szóval az is kizárva. Tehát 14 órától teljesen önellátóak leszünk. Amúgy a nagy Tesco kb. 500 méterre van. A kérdés az, hogy a bárban csücsüljünk-e le, vagy a konferenciateremben. Szerintem az utóbbi lenne a jó, mert ott tudunk rendezkedni, hogy egy nagy asztal legyen, és ne sok kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szerintem a terem meg a bár az külön téma.A bárban ebédel aki akar, utána meg iszunk mint a gödény hozott piából! :D Szerintem általában a bárban szoktak vedelni az emberek :D Aki meg ebédelni akar, az az étteremben próbálkozhat :D (esetleg ott is lehet vedelni) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Persze, aki akarja, megveheti 800Ft körüli áron a literes vilmoskörte gyümölcslevet :D , hogy tudjon mit inni estig :D Köszönöm, hogy gondolsz rám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Köszönöm, hogy gondolsz rám! :D Ha 3-at félrerakatok, az elég lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Amúgy szerintem simán gyülekezhetünk a Laterum-nál is, közvetlenül a 6-os út mellett van. Csak a város felől kell figyelni, hogy hol kell balra lekanyarodni a 6-osról, mert közvetlenül a hotel előtt és után nem lehet balra kanyarodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Amúgy szerintem simán gyülekezhetünk a Laterum-nál is, közvetlenül a 6-os út mellett van. Csak a város felől kell figyelni, hogy hol kell balra lekanyarodni a 6-osról, mert közvetlenül a hotel előtt és után nem lehet balra kanyarodni. Egyetértek, legalábbis mi így teszünk. :D Szigetvár felől ez pont jó. :D Ui.: A főnökember mit mond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha 3-at félrerakatok, az elég lesz? :D 3 hétig is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Mindenképpen hozott kaja-pia lesz. Az étteremben csak ebédelni tudunk 14 óráig, utána bezár. Persze, aki akarja, megveheti 800Ft körüli áron a literes vilmoskörte gyümölcslevet :D , hogy tudjon mit inni estig :D A bár meg különben sem működik, szóval az is kizárva. Tehát 14 órától teljesen önellátóak leszünk. Amúgy a nagy Tesco kb. 500 méterre van. A kérdés az, hogy a bárban csücsüljünk-e le, vagy a konferenciateremben. Szerintem az utóbbi lenne a jó, mert ott tudunk rendezkedni, hogy egy nagy asztal legyen, és ne sok kicsi. Akkor hozott anyagból "dolgozunk" ! :D :D :lol: A konferenciaterem jónak tűnik, később meg átmegyünk a bárba. :D Lehet, később már nehéz lesz a bárszékre mászni. :D ;) Pont én írom, aki iszik vagy vezet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Egyetértek, legalábbis mi így teszünk. :D Szigetvár felől ez pont jó. :D Ui.: A főnökember mit mond? Ha a góréra (górénénire) gondolsz, nem volt igazán alkalmas időpont, hogy megkérdezzem a dolgot. Ki kell várni a jó pillanatot! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 iszunk mint a gödény hozott piából! :D máááá megint te!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts