Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Ki kéne megint jelölni egy helyet, ahol mindenkit bevárunk a tali előtt!Gondolom a többség Sásd és Mohács felől jön, úgyhogy lehetne megint a Budaivámos Tesco parkoló!

Mivel én nem nagyon ismerem Pécset, ezért olyan hely legyen ami a 6-osról is látható.

Megosztás:

Ja értem, ti már előtte találkoztok.Akkor a legelső Tesco amit megláttok Pécsen(Pécs táblától 1 km. kb.), a 6-os mellett ahogy kérted.Ha mindenki rábólint, de szerintem ez a lenne az ideális mert mindenki egyből meglátja.

Az jó lesz. Thx. :D

ui. Vazze, az pont a másik végén van a városnak.

Megosztás:

Mindenképpen hozott kaja-pia lesz.

Az étteremben csak ebédelni tudunk 14 óráig, utána bezár. Persze, aki akarja, megveheti 800Ft körüli áron a literes vilmoskörte gyümölcslevet :D , hogy tudjon mit inni estig :D

A bár meg különben sem működik, szóval az is kizárva. Tehát 14 órától teljesen önellátóak leszünk. Amúgy a nagy Tesco kb. 500 méterre van.

A kérdés az, hogy a bárban csücsüljünk-e le, vagy a konferenciateremben. Szerintem az utóbbi lenne a jó, mert ott tudunk rendezkedni, hogy egy nagy asztal legyen, és ne sok kicsi.

Megosztás:

Amúgy szerintem simán gyülekezhetünk a Laterum-nál is, közvetlenül a 6-os út mellett van. Csak a város felől kell figyelni, hogy hol kell balra lekanyarodni a 6-osról, mert közvetlenül a hotel előtt és után nem lehet balra kanyarodni.

Egyetértek, legalábbis mi így teszünk. :D

Szigetvár felől ez pont jó. :D

Ui.: A főnökember mit mond?

Megosztás:

Mindenképpen hozott kaja-pia lesz.

Az étteremben csak ebédelni tudunk 14 óráig, utána bezár. Persze, aki akarja, megveheti 800Ft körüli áron a literes vilmoskörte gyümölcslevet :D , hogy tudjon mit inni estig :D

A bár meg különben sem működik, szóval az is kizárva. Tehát 14 órától teljesen önellátóak leszünk. Amúgy a nagy Tesco kb. 500 méterre van.

A kérdés az, hogy a bárban csücsüljünk-e le, vagy a konferenciateremben. Szerintem az utóbbi lenne a jó, mert ott tudunk rendezkedni, hogy egy nagy asztal legyen, és ne sok kicsi.

Akkor hozott anyagból "dolgozunk" ! :D :D :lol:

A konferenciaterem jónak tűnik, később meg átmegyünk a bárba. :D Lehet, később már nehéz lesz a bárszékre mászni. :D ;)

Pont én írom, aki iszik vagy vezet. :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.