Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 A Babu meg elfér a csomitartóban. :D Na ezt azért így nem merném kijelenteni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Na ezt azért így nem merném kijelenteni... :D Ne mondd már, hogy az omiba nem fér be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Remélem nem csak én leszek megint egyedüli gyerekes. Mi is gyerekkel megyünk ,,, csak még én vagyok vele "terhes" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Mi is gyerekkel megyünk ,,, csak még én vagyok vele "terhes" :D :D Akkor nem tudod összezárni a lábad, mi (akkorák a golyszik)? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Mi is gyerekkel megyünk ,,, csak még én vagyok vele "terhes" :D :D Te állat! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ne mondd már, hogy az omiba nem fér be. :D Van ám abban az Omiban egy böszme gáztartály.Miket nem tudok mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Van ám abban az Omiban egy böszme gáztartály.Miket nem tudok mi? :D Aháááá, így már értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Alex79. Én is sajnálom :D Remélem Soltvadkertre tudtok jönni. Még ha csak két napra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Akkor nem tudod összezárni a lábad, mi (akkorák a golyszik)? :D :D sok jó gyermek kishelyen is elfér :D :D Most még nincs velük gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 sok jó gyermek kishelyen is elfér :D :D Most még nincs velük gond :D Majd lesz, úgyhogy igyekezz egy kicsit. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Alex79. Én is sajnálom :D Remélem Soltvadkertre tudtok jönni. Még ha csak két napra is. Sármellékre is másik autóval megyünk,nekem nincs annyi pénzem hogy 50 km-nél messzebb elmenjek kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori :D 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs (remélem összejön) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ápr. 13. Pécs. ... 7. gergolabs (remélem összejön) Én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ...7. gergolabs (remélem összejön)... Hát ajánlom is!Mi van ha a Babu megsérül és nincs ott orvos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hát ajánlom is!Mi van ha a Babu megsérül és nincs ott orvos? :D Beszállítom a kórházba! Amire odaérünk, garantáltan meggyógyul! :D Vagy megmakkan :D ! Akkor meg irány a temető, az úgyis illik a kocsimhoz. :D Ui: nem lesz semmi baja, felügyelünk majd rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Csak Opeled nem lesz. na azt még nem toooom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A talink helye már le van fixálva?Laterum lesz?Mert ha igen akkor elkezdeném megszellőztetni kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A talink helye már le van fixálva?Laterum lesz?Mert ha igen akkor elkezdeném megszellőztetni kicsit. Még nem fix, holnap rákérdezek a dologra, hogy mennyiért kapnánk meg egy termet. Bízom benne, hogy olcsón megússzuk :D Kezdésnek 13 órára gondoltam, akkor még lehet kajálni az étteremben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 ápr. 13. Pécs. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V 5. mirage kori cool.gif 6. hening+3 fő (2 gyerek) 7. gergolabs (remélem összejön) 8. Kojak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Hát ajánlom is!Mi van ha a Babu megsérül és nincs ott orvos? :D Hívunk hozzá mentőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 ha nem megyek kiállításra jövök én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Hívunk hozzá mentőt :D Majd a Norbi, ő már profi a témában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Tegnap megkérdeztem a "kisfőnököt", azt mondta, hogy szerinte ingyé megkapjuk a termet. Azé ma megkérdezem a nagyfőnököt is, nehogy gond legyen belőle. Ha fizetni is kellene érte, szerintem max. 5e-ből megúsznánk, ami szerintem nem vészes, ha összejön mondjuk 10 tag + a kísérők. Fű alatt nem kockáztatnám meg a dolgot, mert vasárnaponként általában üres a parkoló, meg a ház is, elég feltűnő lesz a sok Opel, meg ha világítanak a lámpák a teremben vagy a bárban. Pont látni lehet a főútról, ahol elég gyakran jár a góré. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Tegnap megkérdeztem a "kisfőnököt", azt mondta, hogy szerinte ingyé megkapjuk a termet. Azé ma megkérdezem a nagyfőnököt is, nehogy gond legyen belőle. Ha fizetni is kellene érte, szerintem max. 5e-ből megúsznánk, ami szerintem nem vészes, ha összejön mondjuk 10 tag + a kísérők. Fű alatt nem kockáztatnám meg a dolgot, mert vasárnaponként általában üres a parkoló, meg a ház is, elég feltűnő lesz a sok Opel, meg ha világítanak a lámpák a teremben vagy a bárban. Pont látni lehet a főútról, ahol elég gyakran jár a góré. :D Nem kell sumákolni, sztem összedubjuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem kell sumákolni, sztem összedubjuk! :D Azért bízom benne, hogy megússzuk ingyenből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts