opzsolt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D bérautó ?? na, ? beidul a biznisz ! helyben bérelhető 1 kör 1E :D nekem meg ingyen mert én vagyok az eszmei szerző na ? na? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D Nem csögösködésből írtam, szerintem is tuti lenne ha össze lenne hozva.Nekem pályabírói engedélyem is van(csak a babunak ne mondjátok el, mert azonnal pályanapozni kell :D ).Igaz, hogy lejárt, de azért emlékszem a lényegre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D Hm hm.. Mondjuk én bizti nem rodeózok az enyémmel... én nem erre vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 bérautó ?? na, ? beidul a biznisz ! helyben bérelhető 1 kör 1E :D nekem meg ingyen mert én vagyok az eszmei szerző na ? na? :D :D Nem vagy te semmilyen eszmei szerző. Mert én is arra gondoltam, hogy lehetne összedobni egykét nagyblokkos gépet itt az udvarban, aztán akkor lehetne csapatni. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nem vagy te semmilyen eszmei szerző. Mert én is arra gondoltam, hogy lehetne összedobni egykét nagyblokkos gépet itt az udvarban, aztán akkor lehetne csapatni. :D :D :D :D Ja, csak el kell érni valamivel, hogy vigyázzanak rájuk legalább úgy-ahogy, mert ha hamar halálba küldik a kocsikat akkor semmi értelme nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ja, csak el kell érni valamivel, hogy vigyázzanak rájuk legalább úgy-ahogy, mert ha hamar halálba küldik a kocsikat akkor semmi értelme nincs. Szerintem megfelelő összegű kaucióval ki lehetne ezt is küszöbölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Szerintem megfelelő összegű kaucióval ki lehetne ezt is küszöbölni. ja pl. viszek magammal egy kadett 2 pont nullát tréleren :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Nem ártana, ha mindenki feliratkozna mikor tud jönni áprilisban talira. A helyszín sztem Pécs legyen. Kérem a pécsieket, találják ki hol legyen a míting :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Nem ártana, ha mindenki feliratkozna mikor tud jönni áprilisban talira. A helyszín sztem Pécs legyen. Kérem a pécsieket, találják ki hol legyen a míting :D Én (mi) szerintem csak akkor tudunk menni ha Tiuék elvisznek minket. Úgyhogy az tőlük függ. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én (mi) szerintem csak akkor tudunk menni ha Tiuék elvisznek minket. Úgyhogy az tőlük függ. :D :D :D Erre számíthattok, nem maradtok ki a jóból. :D Csak ne akarjatok hamar hazajönni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hehe, Notórius Gyorshajtó!Pécsre busszal megyek, nem viszed ki a rőzsém! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Erre számíthattok, nem maradtok ki a jóból. :D Csak ne akarjatok hamar hazajönni. :D Köszi. A múltkor az autóval kellett sietni. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hehe, Notórius Gyorshajtó!Pécsre busszal megyek, nem viszed ki a rőzsém! :D :D :D Az nevet igazán ... :D Még csak egy szavazat van Pécsre, igaz az elnöki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Az nevet igazán ... :D Még csak egy szavazat van Pécsre, igaz az elnöki. :D PÉCS nekem is nagyon jólenne és ha minden igaz Paksról viszek még 2 GSI-s srácot is :D De 1 et 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 mikor lesz ? mííííting?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ezt kellene eldönteni. Sztem Ivannorbin, ill Xrayen múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Tehát, hogy 5-e vagy 13-a. A nappalos kolléganőm 13-án ausztriában lesz, tehát én biztos, hogy dolgozni fogok, ezért 17-óránál előbb nem nagyon tudok elszabadulni. Viszont, ha Xray hoz még két érdeklődőt, akkor a csapatépítés jegyében támogatnám a 13-i összejövetelt. Sőt, ha Pécs a célpont, mivel 13-a vasárnap, délután általában elég nagy pangás van a Laterumban, akár ott is összejöhetnénk, bár ezt erősen zárójelbe tenném, mivel most 9-re megyek állásinterjúra, szóval elég képlékeny még a dolog. Én most elég bizonytalan tényező vagyok, úgyhogy ne rám építsetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ezt kellene eldönteni. Sztem Ivannorbin, ill Xrayen múlik. Nekem 13. tökéletes lenne akkor épp nemdolgozom, szóval részemről rendben lenne aza a nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én is Pécsre szavazok! A dátumhoz próbálok igazodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én is Pécsre szavazok! A dátumhoz próbálok igazodni. Nemtom mondtam e már de PÉCS nekem is kiválló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Pécsett jó lesz. A Zasszony (ezt lenyúltam vkitől :D ) még sosem járt ott, én is már jó régen. A 13.-a úgy néz ki okés, ha nem túl kései időpont lesz, talán tovább is maradunk, mint a múltkor. Jah a GYEREKEKET tessék hozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Pécsett jó lesz. A Zasszony (ezt lenyúltam vkitől :D ) még sosem járt ott, én is már jó régen. A 13.-a úgy néz ki okés, ha nem túl kései időpont lesz, talán tovább is maradunk, mint a múltkor. Jah a GYEREKEKET tessék hozni! :D Nem mondod, hogy lejöttök?! Nem semmi! Ilyen egy igazi tiszteletbeli tag! :D Ui: Te csak ne nyúld le a Zasszonyt! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 :D Nem mondod, hogy lejöttök?! Nem semmi! Ilyen egy igazi tiszteletbeli tag! :D Ui: Te csak ne nyúld le a Zasszonyt! :D ;) De mondom. ;) Köszönöm a dicsérő szavakat. :D :D Nem az igazit, csak a megnevezését. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mi is ottleszünk a ZASSZONYAL :D Norbi nem jött még mail b@...a meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Mi is ottleszünk a ZASSZONYAL :D Norbi nem jött még mail b@...a meg :D Akkor felétek megyünk. És mehetünk együtt. :D Persze, ha utólérsz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts