Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D

Nem csögösködésből írtam, szerintem is tuti lenne ha össze lenne hozva.Nekem pályabírói engedélyem is van(csak a babunak ne mondjátok el, mert azonnal pályanapozni kell :D ).Igaz, hogy lejárt, de azért emlékszem a lényegre. :D

Megosztás:

Nem vagy te semmilyen eszmei szerző. Mert én is arra gondoltam, hogy lehetne összedobni egykét nagyblokkos gépet itt az udvarban, aztán akkor lehetne csapatni. :D :D :D :D

Ja, csak el kell érni valamivel, hogy vigyázzanak rájuk legalább úgy-ahogy, mert ha hamar halálba küldik a kocsikat akkor semmi értelme nincs.

Megosztás:

Tehát, hogy 5-e vagy 13-a.

A nappalos kolléganőm 13-án ausztriában lesz, tehát én biztos, hogy dolgozni fogok, ezért 17-óránál előbb nem nagyon tudok elszabadulni. Viszont, ha Xray hoz még két érdeklődőt, akkor a csapatépítés jegyében támogatnám a 13-i összejövetelt.

Sőt, ha Pécs a célpont, mivel 13-a vasárnap, délután általában elég nagy pangás van a Laterumban, akár ott is összejöhetnénk, bár ezt erősen zárójelbe tenném, mivel most 9-re megyek állásinterjúra, szóval elég képlékeny még a dolog. Én most elég bizonytalan tényező vagyok, úgyhogy ne rám építsetek :D

Megosztás:

Pécsett jó lesz. A Zasszony (ezt lenyúltam vkitől :D ) még sosem járt ott, én is már jó régen. A 13.-a úgy néz ki okés, ha nem túl kései időpont lesz, talán tovább is maradunk, mint a múltkor. Jah a GYEREKEKET tessék hozni!

:D Nem mondod, hogy lejöttök?!

Nem semmi! Ilyen egy igazi tiszteletbeli tag! :D

Ui: Te csak ne nyúld le a Zasszonyt! :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.