ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Véleményem az, hogy mivel és miből menjek soltvadkertre... :D :D Az ötlet egyébként jó. A mivelre talán lesz megoldás, ha más is jön Kaposvár környékéről :D , a mibőlre nem tudom. Sátrat tudok adni, ha az segítség. De ez még odébb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 A mivelre talán lesz megoldás, ha más is jön Kaposvár környékéről :D , a mibőlre nem tudom. Sátrat tudok adni, ha az segítség. De ez még odébb van. Köszi. Igazából csak a miből a probléma. De addig talán lesz valami sikerélményem. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nekem aránylag min1 az időpont, mert még nincs szezon, oszt kicsit rugalmas a munkabeosztásom.... Na ja a Soltvadkerti tali összege nem kicit %asz oda a családi kőtségvetésnek (hát hiába az UNIÓba vagyunk)..... Szabadtéri talinál azért kéne egy B tervet is készíteni, ha rossz idő lenne.... Amúgy jó 5let....(Mi, az Ótók, Gumiszag, Nők(m), és alkoHOL minden mennyiségben). Na szavazzatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. 3. 4. ápr. 6. 1. kori 2. 3. ápr. 13. 1. kori 2. 3. ápr. 26. 1. kori 2. 3. Nekem ezek a napok tutik. Ha vkinek más lenne jó írja fel a listára a dátumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. ivannorbi 3. 4. ápr. 6. 1. kori 2. 3. ápr. 13. 1. kori 2. 3. ápr. 26. 1. kori 2. 3. Ezek közül nekem eddig csak az 5-e tűnik biztosnak, de még bármi lehet. A jövő héten már talán többet tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. ivannorbi 3. 4. ápr. 6. 1. kori 2. 3. ápr. 13. 1. kori 2. 3. ápr. 26. 1. kori 2. 3. Ezek közül nekem eddig csak az 5-e tűnik biztosnak, de még bármi lehet. A jövő héten már talán többet tudok :D Ez akkor Pécsen lenne??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ez akkor Pécsen lenne??? Akár :D . De felőlem akárhol lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akár ;) . De felőlem akárhol lehet :D Akkor inkább legyen Kaposváron. :D :D :D :D :D :D b*zi bogaras szmály-lik. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor inkább legyen Kaposváron. :D :D :D :D b*zi bogaras szmály-lik. ;) ;) Hát ha bárány lesz a menü! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hát ha bárány lesz a menü! :D :D :D A kisbirkákat nemszab megenni!!!!!!! Ha megtudom hogy fenitek a fogatok rá , remélem 4 pótkerékkel jöttök legközelbbi talira :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. ivannorbi 3. Tiu 4. ápr. 6. 1. kori 2. 3. ápr. 13. 1. kori 2. Tiu 3. ápr. 26. 1. kori 2. 3. Kaposvárt esetleg meg lehet szervezni mégegyszer, később úgysem lesz rá lehetőség. (Kávé is lesz. :D ) Szavazzatok !!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Kaposvárt esetleg meg lehet szervezni mégegyszer, később úgysem lesz rá lehetőség. (Kávé is lesz. :D ) Szavazzatok !!! :D :D :D OK!!! De csak akkor, ha én hozhatom Lomhát!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. ivannorbi 3. Tiu 4. ápr. 6. 1. kori 2. 3. ápr. 13. 1. kori 2. Tiu 3. Xray ápr. 26. 1. kori 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Köszi. Igazából csak a miből a probléma. De addig talán lesz valami sikerélményem. :D :D :D :D Mi 2.-3.-ára gondoltuk az ottlétet, biztonsági tartaléknak tervezheted az utat velünk is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 OK!!! De csak akkor, ha én hozhatom Lomhát!!! :D :D :D Ha nem probléma, hogy állítólag százhúsz alatt szédülsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ha nem probléma, hogy állítólag százhúsz alatt szédülsz... :D :D Nekem nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lista: ápr. 5. 1. kori 2. ivannorbi 3. Tiu 4. Lomha 8V ápr. 6. 1. kori 2. Lomha 8V 3. ápr. 13. 1. kori 2. Tiu 3. Xray 4. Lomha 8V ápr. 26. 1. kori 2. Lomha 8V 3. Egyenlőre nekem mindegyik megfelel szerintem.De nem tetszik, hogy a megszállott gyorshajtó már feni rám a kést... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 OK!!! De csak akkor, ha én hozhatom Lomhát!!! :D :D :D Gondoltam, hogy ebben a mediterrán hangulatban jól össze fogtok melegedni. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Gondoltam, hogy ebben a mediterrán hangulatban jól össze fogtok melegedni. :D :D :D :D Te is gyanús vagy ám!Mindig te kezded a :D témát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Gondoltam, hogy ebben a mediterrán hangulatban jól össze fogtok melegedni. :D :D ;) ;) :D :D :D te kojak nem "KÉKOSZTRIGA" BÁR ez :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na elszakadva kicsit az osztrigáktól. Arra gondoltam, hogy lehetne egy amatőr opelclubos ralliversenyt csinálni itt nálunk. Vannak jó helyek. Lehetne egy kb 1.5 km hosszú körpályát csinálni, kicsi aszfalttal is. Vélemények?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az a kérdés, hogy ki az aki végigmenne rajta az autójával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az a kérdés, hogy ki az aki végigmenne rajta az autójával. Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ). Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts