Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Nekem aránylag min1 az időpont, mert még nincs szezon, oszt kicsit rugalmas a munkabeosztásom.... Na ja a Soltvadkerti tali összege nem kicit %asz oda a családi kőtségvetésnek (hát hiába az UNIÓba vagyunk)..... Szabadtéri talinál azért kéne egy B tervet is készíteni, ha rossz idő lenne.... Amúgy jó 5let....(Mi, az Ótók, Gumiszag, Nők(m), és alkoHOL minden mennyiségben). Na szavazzatok :D

Megosztás:

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3. Tiu

4.

ápr. 6.

1. kori

2.

3.

ápr. 13.

1. kori

2. Tiu

3.

ápr. 26.

1. kori

2.

3.

Kaposvárt esetleg meg lehet szervezni mégegyszer, később úgysem lesz rá lehetőség. (Kávé is lesz. :D )

Szavazzatok !!! :D :D :D

Megosztás:

Akkor lista:

ápr. 5.

1. kori

2. ivannorbi

3. Tiu

4. Lomha 8V

ápr. 6.

1. kori

2. Lomha 8V

3.

ápr. 13.

1. kori

2. Tiu

3. Xray

4. Lomha 8V

ápr. 26.

1. kori

2. Lomha 8V

3.

Egyenlőre nekem mindegyik megfelel szerintem.De nem tetszik, hogy a megszállott gyorshajtó már feni rám a kést... :D

Megosztás:

Hátöö igen. Ezen a részén én is gondolkoztam. Bár gondoltam vannak azért az opelklubon is, akik nem sajnálják a gépet, vagy van nekik játszós autójuk. :D :D :D

Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ).

Megosztás:

Az lehet, hogy van nekik de ami annyira játszós, hogy ilyen terepre küldjék annak általában nincsenek papírjai hacsak nem N-es autó.Márpedig valahogy oda kell juttatni az autót.De ez csak spekuláció, fel kell dobni körkérdésbe.Lehet, hogy annyi embert érdekelne, hogy később évente meg lehetne rendezni a Mediterrán Opel Club Amatőr Rallyt(szép álom :D ).

Csak egy ötlet volt, ami jó lenne, ha összejönne. Csőőőőőőőőőőőg!!!!! :D :D :D :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.