kori Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Mi is nagyon jóléreztük magunkat. Babu és Lomha előadása tényleg nem volt kispályás. Azért Tiu kedvese is belerázkódott, azaz belekerekezett :D A hely tényleg frankó volt, és külön köszönet, hogy gondoltatok a kávézó tagokra is. Hazafelé annyira elkapott a fáradtság, hogy Pécsig sokszor csak 60-al mentünk, de Pécs Mohács közt behoztam a lemaradást. Mégegyszer köszi. Várjuk a képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nahát én is köszönöm szépen a szervezést meg a részvételt mindenkinek!Milyen műsor?Nem volt ott semmilyen műsor. :D Mi csak a stop-tábláknál mentünk 60-al!Gondoltam a sötétség gátat szab Norbi száguldási kényszerének...hát a nagy lóf***t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Most már, hogy a lámpája is hasít az éjszakában, nem is csodálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nahát én is köszönöm szépen a szervezést meg a részvételt mindenkinek!Milyen műsor?Nem volt ott semmilyen műsor. :D Mi csak a stop-tábláknál mentünk 60-al!Gondoltam a sötétség gátat szab Norbi száguldási kényszerének...hát a nagy lóf***t! :D Nem tehetek róla, a buszod miatt kellett sietni :D Ha nem mondod azt, hogy 21:15-kor indul, akkor nem sietek annyira. Én 21:30-ra emlékeztem. Azért, remélem nem volt olyan félelmetes :D Mondjuk egy sportosabb futómű jól jönne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nem tehetek róla, a buszod miatt kellett sietni :D Ha nem mondod azt, hogy 21:15-kor indul, akkor nem sietek annyira. Én 21:30-ra emlékeztem. Azért, remélem nem volt olyan félelmetes :D Mondjuk egy sportosabb futómű jól jönne :D Naaa, nem kell a rossz duma, hogy a busz miatt! :D Amúgy 21:30-kor indult, azért írtam, hogy 21:15-re kéne Pécsen lennem, csak közben elfelejtettem az elfogyasztott söricilin és boricilin hatására! :D Nem paráztam amúgy, érzed te ezt a gépet, de egy keményebb futómű tényleg jó lenne, billegett a bódé rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Milyen CD-t ? :D A DVD-t kiírom, és otthagyom a portán a nevedre. :D Ezt nem tudtam kihagyni. :D Háháháháhááááááá. Köszi. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Jó volt a tali, köszönjük a helyet! :D Köszi mindenkinek a részvételt! És külön köszönjük két főelőadónk; Babu és Lomha közreműködését is! :D :D :D Miről maradtunk le??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Miről maradtunk le??? Semmi különös, csak gondoskodtak a jó hangulatról. Jó ivócimborák lettek! :D Volt ilyen-olyan tornagyakorlat, jó kis sztorik... Bánhatod, hogy nem maradtatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Semmi különös, csak gondoskodtak a jó hangulatról. Jó ivócimborák lettek! :D Volt ilyen-olyan tornagyakorlat, jó kis sztorik... Bánhatod, hogy nem maradtatok! Kabbe. Tudom, hogy bánhatopm. Ezért szoktam elsőként érkezni és utolsóként menni, hogy ne maradjak le semmiről. ÉS végülis nem is kellett volna hazahozni az autót. Csak 2 órával később. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Mondjuk egy sportosabb futómű jól jönne :D Cseréld le egy GSI -re annál nem lessz ilyen gondod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Cseréld le egy GSI -re annál nem lessz ilyen gondod! :D Én szeretem, ha billeg!!!! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Én szeretem, ha billeg!!!! :D :D :D :D A mögötte haladók meg főleg(ugye Kori?)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hazafelé kicsit aggodtam, mikor a kanyarban megelőztetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Miről maradtunk le??? pl.: Volt egykezes figura..., meg ilyenek. :D Néha majdnem Liberot kellett cserélnem. "Erre iszunk!" (by babu) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hazafelé kicsit aggodtam, mikor a kanyarban megelőztetek. Hát elég nagy ívben sikerült az az előzés :D , de azért még ura voltam a helyzetnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hazafelé kicsit aggodtam, mikor a kanyarban megelőztetek. Te aggódtál?Gondolj bele mit éreztem én. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Kellett a lendület az emelkedőhöz :D :D Hoppá, ez már kezd egy kicsit OFF lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Kellett a lendület az emelkedőhöz :D :D Hoppá, ez már kezd egy kicsit OFF lenni :D Mindíg csak az OFF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintes is iszonyat volt a tali :D Csak az a másnap sikerűlt egy kicsit másnaposra, no meg izomlázasra :D Hát hiába, ha minden héten lenne egy ilyen tali valszeg fogynék egy kicsit a sok testmozgástól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintes is iszonyat volt a tali :D Csak az a másnap sikerűlt egy kicsit másnaposra, no meg izomlázasra :D Hát hiába, ha minden héten lenne egy ilyen tali valszeg fogynék egy kicsit a sok testmozgástól :D És nem lenne másnaposságsem :D mindíg aznapos :D :D:lol: De fogyni?? Aztmeg minek?? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szerintes is iszonyat volt a tali :D Csak az a másnap sikerűlt egy kicsit másnaposra, no meg izomlázasra :D Hát hiába, ha minden héten lenne egy ilyen tali valszeg fogynék egy kicsit a sok testmozgástól :D Ja, meg alkoholisták lennénk 2 hónapon belül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Ja, meg alkoholisták lennénk 2 hónapon belül. :D Na ez azért így ebben a formában nem igaz, mert nem mindegy melyik oldalról nézzük.... Az alkesz nem igazán veszi észre, hogy az, sőt kikéri megának :D Ergó, ha most azt mondanám, hogy nem vagyok alkesz, akkó az vagyok, úgyhogy be kell vallanom töredelmesen zugivó vagyok..... Ha az asszon otthon van elbújok egy jó kis zugba oszt erre iszok :D Tehát az a heti tali meg sem látszana a májátvilágításon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Na most aztán már rend legyen itt! Ne off-oljuk szét a talis topikot! Irgum-burgum! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Na halihó! :D Talán ideje lenne kitűzni egy időpontot a következő összeröfire :D Nekem előreláthatólag az április 5, 19-20, (26-27) lenne jó, de még a többi hétvégi nap sem kizárt. A 26-27-e a soltvadkerti évadnyitó buli (május 2-4) miatt nem az igazi, mert akkor az két egymást követő hétvége lenne. Amúgy javasolnám, hogy a májusi (egyik :D ) talink legyen a soltvadkerti, az viszonylag közel van a régiónkhoz, és akkor ott mindjárt meg lehetne valósítani a kétnapos összejövetelünket, egyben a többi klubtaggal is találkozhatnánk. Visszatérve az áprilisra, én támogatnám a szabadtéri találkozót, talán enyhe (jó) lesz már az idő. Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Na halihó! :D Talán ideje lenne kitűzni egy időpontot a következő összeröfire :D Nekem előreláthatólag az április 5, 19-20, (26-27) lenne jó, de még a többi hétvégi nap sem kizárt. A 26-27-e a soltvadkerti évadnyitó buli (május 2-4) miatt nem az igazi, mert akkor az két egymást követő hétvége lenne. Amúgy javasolnám, hogy a májusi (egyik :D ) talink legyen a soltvadkerti, az viszonylag közel van a régiónkhoz, és akkor ott mindjárt meg lehetne valósítani a kétnapos összejövetelünket, egyben a többi klubtaggal is találkozhatnánk. Visszatérve az áprilisra, én támogatnám a szabadtéri találkozót, talán enyhe (jó) lesz már az idő. Vélemények? Véleményem az, hogy mivel és miből menjek soltvadkertre... :D :D Az ötlet egyébként jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts