Tiu Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Amúgy mit akarsz nyomtani? :) Elvileg nálam (melóhelyen) van még a hening-nek egy aláírt példánya. Ígértem a két legújabb tagunknak, de nem találom. Ha szerencsém lesz, holnap reggel még lesz rá idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Erre megy valaki ? Tali Eszerint lesz nekünk is külön parkoló ? Egynapos talira Pestig menni nem nagyon éri meg szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pü ment :D (mielőtt még szétoffoljuk a talis topikot holmi gyümölcstermesztéssel) Lomha! Most már tudod, hogy hogyan jössz? :) Úgy néz ki Pécsre busszal, onnan pedig valaki mellé bepofátlankodok :D !Holnap még szólhat a haver, hogy jön, de nem valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Úgy néz ki Pécsre busszal, onnan pedig valaki mellé bepofátlankodok :D !Holnap még szólhat a haver, hogy jön, de nem valószínű. És Pécsre mikor érsz be? Gondolom a parasztelosztóba jössz. Csak azért kérdezem, mert nem muszáj buszoznod a Budai vámhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Szerintem nem fogom lemosni a kocsit :) Időjárás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 És Pécsre mikor érsz be? Gondolom a parasztelosztóba jössz. Csak azért kérdezem, mert nem muszáj buszoznod a Budai vámhoz. :) Köszi, akkor Árkád teteje 11:30-kor megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Köszi, akkor Árkád teteje 11:30-kor megfelel? OK! A Média Markt-nál, a mozgólépcsőnél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 OK! A Média Markt-nál, a mozgólépcsőnél. :) 06-20-47-48-068 - Ez a telszámom, csörrents meg bármikor, elmentem a számod, hogy fel tudjalak hívni ha bármi gebasz lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 06-20-47-48-068 - Ez a telszámom, csörrents meg bármikor, elmentem a számod, hogy fel tudjalak hívni ha bármi gebasz lenne. A 30-ason érsz el bármikor, a 70-esről meg én foglak hívni, ha úgy adódik. A 20-ast nem kapod meg :D De ezt már tudod! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 A 30-ason érsz el bármikor, a 70-esről meg én foglak hívni, ha úgy adódik. A 20-ast nem kapod meg :D De ezt már tudod! :) :D :D Na ez szép!Csak pont azt nem kaptam meg, amin olcsón hívnálak! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Na ez szép!Csak pont azt nem kaptam meg, amin olcsón hívnálak! :) :D :D Na, de most már elég legyen! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Na, de most már elég legyen! :P ;) :) :D :D Köszi! Na jóéjszakát Mediterrán Opel Club, aztán holnapra mindenki aludja ki magát!(ha már én meg a Norbi nem tesszük :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Amúgy mit akarsz nyomtani? :) Elvileg nálam (melóhelyen) van még a hening-nek egy aláírt példánya. Ma aláírom, nyugi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 :) :D :D Köszi! Na jóéjszakát Mediterrán Opel Club, aztán holnapra mindenki aludja ki magát!(ha már én meg a Norbi nem tesszük :D ) Ne hozd be ie is ezt a jóéjszakát langyi dumát lécci. Kivan a ...-om máshol is vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ne hozd be ie is ezt a jóéjszakát langyi dumát lécci. Kivan a ...-om máshol is vele. Neked mivel nincs ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Neked mivel nincs ki? :D Ne is mondd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Neked mivel nincs ki? :D hisztis pi@@a :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 hisztis pi@@a :D :D Már megmondtam rólad a véleményemet. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Tiu: azt a bizonyos CD-t ki tudnád nekem írni?? Hét elején valószínűleg megyek a városba. Ha meg tudnád oldani megköszönném. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Már megmondtam rólad a véleményemet. :D :D :D :D :D :D ez egy sörödbe került ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2008 évődés.hu ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 évődés.hu ? :D :D nem ismerem én azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 te Kojak ! nem talin vagy te most ??? vagy már vége??? hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Tiu: azt a bizonyos CD-t ki tudnád nekem írni?? Hét elején valószínűleg megyek a városba. Ha meg tudnád oldani megköszönném. :D :D Milyen CD-t ? :D A DVD-t kiírom, és otthagyom a portán a nevedre. :D Ezt nem tudtam kihagyni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Jó volt a tali, köszönjük a helyet! :D Köszi mindenkinek a részvételt! És külön köszönjük két főelőadónk; Babu és Lomha közreműködését is! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts