ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát nem lesz valami jó időnk! Nem is tudom, hogy felrakjam-e a nyári gumikat :) . Viszont Karcsinak hátszele lesz idefelé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát nem lesz valami jó időnk! Nem is tudom, hogy felrakjam-e a nyári gumikat :) . Viszont Karcsinak hátszele lesz idefelé! :D Úgysem láttam még vitorlás Opelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát nem lesz valami jó időnk! Nem is tudom, hogy felrakjam-e a nyári gumikat :) . Viszont Karcsinak hátszele lesz idefelé! :D Én várok március végéig :D láttam én már karón varjút :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát nem lesz valami jó időnk! Nem is tudom, hogy felrakjam-e a nyári gumikat :) . Viszont Karcsinak hátszele lesz idefelé! :D Pedig villantani akartam az "új" felnikkel én is, de ilyen időben nem teszem fel én se.:D Amit nyerek a réven, azt elvesztem a vámon. Hazafelé meg szembeszél.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Úgysem láttam még vitorlás Opelt! :) Majd kinyitom az ajtókat.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hazafelé meg szembeszél.:D Ha tolatsz, akkor hátszél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha tolatsz, akkor hátszél! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 na . hát nem tudom hogy holnap jövök-e de eddig úgy tűnik hogy nem sajna . valakinek igértem egy valami óracsoportot ?? dobjon kérem egy mailt plíííz ! aztán Korival max elküldöm ! 70 220 9530 . thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jut eszembe! Milyen helyre is megyünk? :) Az addig OK, hogy elférünk ennyien, de azért mégis :D . Vigyek-e jégeralsót, vagy ne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jut eszembe! Milyen helyre is megyünk? :) Az addig OK, hogy elférünk ennyien, de azért mégis :D . Vigyek-e jégeralsót, vagy ne :D :P biztos ami hótziher :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 na . hát nem tudom hogy holnap jövök-e de eddig úgy tűnik hogy nem sajna . Pedig ha hoznál kannát! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Pedig ha hoznál kannát! :D :) a fene vigye el ...... pont esedékes ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 a fene vigye el ...... pont esedékes ... Na, akkor jössz? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Na nemá :D a végén senkisem jön??? :) Tessék csak jönni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Jut eszembe! Milyen helyre is megyünk? :) Az addig OK, hogy elférünk ennyien, de azért mégis :D . Vigyek-e jégeralsót, vagy ne :D :D Ez egy ebédlő, nem hideg, de nem is trópusi a klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ez egy ebédlő, nem hideg, de nem is trópusi a klíma. Nekünk mediterrán klíma kell, nem trópusi! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nekünk mediterrán klíma kell, nem trópusi! :) :D Majd körbeüljük a radiátort és felmelegszik. :D Az aláírós tollat hozod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Majd körbeüljük a radiátort és felmelegszik. :P Az aláírós tollat hozod ? A langyi hangulat garantált! :) :D :D A tollat megpróbálom előkeríteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Erre megy valaki ? Tali Eszerint lesz nekünk is külön parkoló ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 A langyi hangulat garantált! :D :D :P A tollat megpróbálom előkeríteni ;) Az jó, csak legyen mit aláírni. Nem találom a papírt a nyomtatáshoz :) :D Azért remélem, megoldom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Erre megy valaki ? Tali Eszerint lesz nekünk is külön parkoló ? Én biztos nem megyek, mert melózok (ha jól tudom :) ), de másról sem tudok a környékünkről. Nem hinném, hogy külön parkolóra lesz szükségünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Az jó, csak legyen mit aláírni. Nem találom a papírt a nyomtatáshoz :) :D Azért remélem, megoldom. Amúgy mit akarsz nyomtani? :D Elvileg nálam (melóhelyen) van még a hening-nek egy aláírt példánya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Erre megy valaki ? Tali Eszerint lesz nekünk is külön parkoló ? na oda lehet hogy megyek ha jó idő lesz . még az is lehet hogy kihajózok a kis kadettal :) tavasz előtti járatásnak pont jó lenne ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Na, akkor jössz? :) :D mennyi alma van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 mennyi alma van ? Pü ment :D (mielőtt még szétoffoljuk a talis topikot holmi gyümölcstermesztéssel) Lomha! Most már tudod, hogy hogyan jössz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts