Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mi van, mit puncsolsz?! Velem akarsz jönni? :) :D :D :P Puncsoljon neked a nyári gömbvillám mikor épp áthúz rajtad! :D Te mikor jössz hazafelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mi van, mit puncsolsz?! Velem akarsz jönni? :D :D :D ;) Azt vállalhatod is, mert már bebizonyítottad, hogy igen profi és kitartó vagy a témában. :P Ez egy + kabátba öltöztetett negatív dícséret volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez egy + kabátba öltöztetett negatív dícséret volt :D Nem is... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Te mikor jössz hazafelé? Még nincs konkrét terv. Te mikor jönnél? Nem is... :D :) A tetőn akarsz utazni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ...A tetőn akarsz utazni? :D Vagy a keréknyomon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Azt jó lenne tudni télleg, mert nekem "kicsit " korábban kell indulni. :D Hjaaa... aki útba ejti Vlagyivosztokot is. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Na, és mikor kezdjünk? Kaját rendelünk majd? Vagy esetleg főzzünk? Már ha van rá lehetőség, és van, aki tud is :D Én nyitott vagyok bármilyen megoldásra. A kaja kevergetését vállalom :) Találkozhatnánk pl. 13.00-kor a körforgalom utáni parkolóban, de nekünk bármelyik időpont jó, mert közel leszünk. Szerintem rendelni kellene, addigra beszerzünk pár kiszállítós étlapot. Főzni nem nagyon van lehetőség, azért mikro az lesz, de abban veszélyes kevergetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Mi van, mit puncsolsz?! Velem akarsz jönni? :D :P ;) :D Inkább csak a melót akarja gyorsan lepasszolni. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Találkozhatnánk pl. 13.00-kor a körforgalom utáni parkolóban, de nekünk bármelyik időpont jó, mert közel leszünk. Szerintem rendelni kellene, addigra beszerzünk pár kiszállítós étlapot. Főzni nem nagyon van lehetőség, azért mikro az lesz, de abban veszélyes kevergetni. :) Melyik körforgalom?? Van 10 a városban. Körülötte is egy rakással... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Melyik körforgalom?? Van 10 a városban. Körülötte is egy rakással... :) :D :D Ez lenne az: :D Ha Pécstől Sásd, Sántos felé jöttök, akkor a Sántos utáni körforgalomnál találkozik az út a Dombóvár felől jövővel (Taszár után). A körforgalomnál Sásd felől balra, Dombóvár felől egyenesen tovább, attól pár100 méterre balra van egy kis parkoló a következő kereszteződés előtt. Itt találkozhatunk, akkor nem kell keveregni a városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Inkább csak a melót akarja gyorsan lepasszolni. :) :D :D Ott a pont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hjaaa... aki útba ejti Vlagyivosztokot is. :D :) Nem csak Vlagyivosztokot, útba esik még abban az irányban "Szan Francika, Nyú jork, londonia" ish. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Találkozhatnánk pl. 13.00-kor a körforgalom utáni parkolóban, de nekünk bármelyik időpont jó, mert közel leszünk. Szerintem rendelni kellene, addigra beszerzünk pár kiszállítós étlapot. Főzni nem nagyon van lehetőség, azért mikro az lesz, de abban veszélyes kevergetni. :) Nekem mindegy mikor , vasárnapra is szabin vagyok szal lehet hajnalig ajnározni :D kb 130 km ha kicsit odalépek a vasnak szerintem 1 óra alatt ottvagyok, de most a gazdaszemlélet van szemelőtt szal alacsony fogyasztás kis sebesség,,,, mert türelem a hosszú élet ritka :D de én Még Kareszt is bevárom Dombóvárom és úgy megyünk a "Konvojjal" Kaposvárra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Szerintem is jó a 13 óra, mert aki akar, az egy korai ebéd (vagy késői reggeli) után indul útnak, aki meg éhgyomorral érkezik, az pedig ott kezd egy késői ebéddel. Ez azt jelentené, hogy a pécsi különítmény, ha lesz ilyen, akkor 12-re legyen a Budai vámnál, annál a bizonyos kék-fehér csíkos bótnál. Akár helyben be is lehet vásárolni a kellékeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Szerintem is jó a 13 óra, mert aki akar, az egy korai ebéd (vagy késői reggeli) után indul útnak, aki meg éhgyomorral érkezik, az pedig ott kezd egy késői ebéddel. Ez azt jelentené, hogy a pécsi különítmény, ha lesz ilyen, akkor 12-re legyen a Budai vámnál, annál a bizonyos kék-fehér csíkos bótnál. Akár helyben be is lehet vásárolni a kellékeket :D Mondom nekem mindegy mikor megyek :D döntsön a töbség csak ne keljen erre is szavazni :D :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 döntsön a töbség csak ne keljen erre is szavazni :D :D :) :D :D :P ;) Na akkor szavazzunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 :) :D :D :D Na akkor szavazzunk! :D Tartózkodom :P:lol:;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nekem mindegy mikor , vasárnapra is szabin vagyok szal lehet hajnalig ajnározni :D kb 130 km ha kicsit odalépek a vasnak szerintem 1 óra alatt ottvagyok, de most a gazdaszemlélet van szemelőtt szal alacsony fogyasztás kis sebesség,,,, mert türelem a hosszú élet ritka ;) de én Még Kareszt is bevárom Dombóvárom és úgy megyünk a "Konvojjal" Kaposvárra :P Ajánlom is, hogy megvárjj. Nehogy rád kelljen előzzek. :D :) Meg amúgy is jobb együtt eltévedni. :D Gergő, neked mennyi szokott lenni időben a hazaút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 ... (cenzúrázva!!! :D ) Te mikor jössz hazafelé? Na szóval. Akkor Te mikor szeretnél hazajönni? Pécsről hogyan tovább? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Na szóval. Akkor Te mikor szeretnél hazajönni? Pécsről hogyan tovább? :) 21:15-kor Pécsen kell lennem!Másképp nem tudok hazamenni sajnos!De lehet, hogy jön az egyik Calibrás haver, akkor tárgytalan az egész, csak ez közel sem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 21:15-kor Pécsen kell lennem!Másképp nem tudok hazamenni sajnos!De lehet, hogy jön az egyik Calibrás haver, akkor tárgytalan az egész, csak ez közel sem biztos. Megy busz később is! :) Amúgy szerintem addigra hazajövünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Megy busz később is! :D Amúgy szerintem addigra hazajövünk. Az igaz nagyszájúkám, de én konkrétan Siklós- Máriagyűdi vagyok és oda is el kell jutnom, nem csak Siklósra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az igaz nagyszájúkám,... Nana haver! Csak ne becézgess! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Nana haver! Csak ne becézgess! :D Félsz mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Félsz mi? :D Jóhogy! :D Na, akkor döntsük el végre, hogy mikor induljunk! Látom az iWiW-en már reklámozzátok a talit :) , 13 órás indulással. Hening, Neked mikor lenne jó a kezdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts