ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szerintem nem igazán azonos az útvonal :) (Hacsak nem Pécs felé jössz! :D :D ) Esetleg a 61-es és 66-os út találkozásánál futhatnánk össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 pont erre gondoltam . (gondolkozós szmájli helye) Akkó' gondolkozz és olvass vissza egy üzenetet. :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ha Pécs felől Sásdnak megyünk a Mecseken keresztül, akkor Kaposváron elég sok autószalonba botlunk, az egyik parkolójában talizhatnánk. Sőt előtte már Pécsen lehetne egy közös indulási hely és időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szerintem is gyűljünk össze valahol itt Pécsen. Mondjuk a Budai vámnál a Tecsó parkolóban :) ? Xray meg Kaposváron bevár minket mondjuk az OMV kútnál (az a főút mellett van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szerintem is gyűljünk össze valahol itt Pécsen. Mondjuk a Budai vámnál a Tecsó parkolóban :) ? Xray meg Kaposváron bevár minket mondjuk az OMV kútnál (az a főút mellett van). Én Dombóvár felé megyek nekem ez jó, de akkor jó keresek kaposváron egy ÖMV kutat az útmelett egyszer pesten úgy eltévedttem, kiszálok odamegyek a sráchoz,,, Aztmondja: hova szeretnél menni?? Mondom előbb mond meg hol vagyok és megmondom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Egyébként ti szerintem hamarabb odaértak mint én úgyhogy ti várjatok meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Egyébként ti szerintem hamarabb odaértak mint én úgyhogy ti várjatok meg :D Nem GSI-vel jössz véletlenül? :D Különben is, nem muszáj egyszerre indulnunk, Te előbb indulsz fél órával (vagy ha gondolod 2 órával :) ), és akkor Te érsz oda előbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Nem GSI-vel jössz véletlenül? :D Különben is, nem muszáj egyszerre indulnunk, Te előbb indulsz fél órával (vagy ha gondolod 2 órával :D ), és akkor Te érsz oda előbb :P De GSI-vel megyek csak hát tudod,drága a jogsi manapság nem aztmondom nem szokom tolni neki mert dehogyisnem... De egy 100-110 es átleggel szoktam közlekedni ha lehet :) Psze hogy megoldom nemgond,megnéztem az útvonalatokat,mondom arra megyek mint ti de az nekem nagy kerülő Dombóvár felé nekem közelebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A pécsi kitérő csak poén akart lenni! :D Szóval az útvonaltervező szerint Pécs-Kaposvár 53 perc (nekem eddig 40 és 55 között volt), Paks-Kaposvár pedig 1 óra 36 perc, ami Neked biztos meglesz másfél óra alatt. Majd kitűzünk egy időpontot, és mindenki kiszámítja szépen, hogy kb. mennyi idő alatt ér oda. Aztán aki előbb odaér, az megvárja a többit. Amúgy a mi indulásunk bizonytalanabb, mint a Tiéd, mert Neked nem kell várnod induláskor senkire. Mi többen indulunk egy helyről, ilyenkor valaki(k) miatt általában késik az indulás. Szerintem nem kell nagy ügyet csinálni a dologból, már így is túllihegtük egy kicsit :D ! A mobiltelefonok korában talán megoldjuk a felmerülő problémákat is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A pécsi kitérő csak poén akart lenni! :D Szóval az útvonaltervező szerint Pécs-Kaposvár 53 perc (nekem eddig 40 és 55 között volt), Paks-Kaposvár pedig 1 óra 36 perc, ami Neked biztos meglesz másfél óra alatt. Majd kitűzünk egy időpontot, és mindenki kiszámítja szépen, hogy kb. mennyi idő alatt ér oda. Aztán aki előbb odaér, az megvárja a többit. Amúgy a mi indulásunk bizonytalanabb, mint a Tiéd, mert Neked nem kell várnod induláskor senkire. Mi többen indulunk egy helyről, ilyenkor valaki(k) miatt általában késik az indulás. Szerintem nem kell nagy ügyet csinálni a dologból, már így is túllihegtük egy kicsit :D ! A mobiltelefonok korában talán megoldjuk a felmerülő problémákat is :) Ok megoldjuk nemproblem azért odafogok találni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 De ha nagyon bizonytalan vagy, mehetünk Paks felé is, nem gond :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 De ha nagyon bizonytalan vagy, mehetünk Paks felé is, nem gond :D :P :) Na az széplenne :D Mármint anyagilag :D Norbi ottleszak ahol kell és akkor amikor kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Mi is ott leszünk! :) Remélem minél többen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szal akkor Dombóváron találkozunk, és onnan megyünk tovább? Azt lehet, hogy inkább a kivezető szakaszon legyen valahol a tali, mert én Siófok felől érkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szal akkor Dombóváron találkozunk, és onnan megyünk tovább? Azt lehet, hogy inkább a kivezető szakaszon legyen valahol a tali, mert én Siófok felől érkezem. Nem. Kaposváron. :) De tényleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Szal akkor Dombóváron találkozunk, és onnan megyünk tovább? Azt lehet, hogy inkább a kivezető szakaszon legyen valahol a tali, mert én Siófok felől érkezem. Karesz,mi találkozhatunk dombóváron mert én arra megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Nem. Kaposváron. :D De tényleg! Tudom-tudom, csak azt hittem ti is arrafelé mentek. Vagy lehet, hogy elértettem vmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Karesz,mi találkozhatunk dombóváron mert én arra megyek :D OK. Akkor a 61-esen Dombóvár vége felé vmi pihenőben, vagy kúton. Vagy a "falu" vége táblánál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 OK. Akkor a 61-esen Dombóvár vége felé vmi pihenőben, vagy kúton. Vagy a "falu" vége táblánál. :D remek :) Akkor hogy a komunikáció is meglegyen nemtom megvan e a telszámom ... Tel:0620/3-900-610 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 remek :) Akkor hogy a komunikáció is meglegyen nemtom megvan e a telszámom ... Tel:0620/3-900-610 Ok, mindjárt hívlak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ha Pécstől Sásd, Sántos felé jöttök, akkor a Sántos utáni körforgalomnál találkozik az út a Dombóvár felől jövővel (Taszár után). A körforgalomnál Sásd felől balra, Dombóvár felől egyenesen tovább, attól pár100 méterre balra van egy kis parkoló a következő kereszteződés előtt. Itt találkozhatunk, akkor nem kell keveregni a városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Csajok nem szoktak ott állni? :) Itt Pécsen a Szigetvárról bevezető részén a 6-osnak, az első körforgalomnál az elkerülő úton is van "ilyen jó kis lassítósáv", a következő összejövetelt csináljuk esetleg ott :D Most jártam arra, állt is ott egy-két kuvasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Csajok nem szoktak ott állni? :) Miért, akkor otthon hagyod az asszonyt? :D :D :D Még nem írtad be, hogy ketten vagy 2+ jöttök. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 OK. Akkor a 61-esen Dombóvár vége felé vmi pihenőben, vagy kúton. Vagy a "falu" vége táblánál. :D Ha így haladtok, lassan Szeged is útbaesik. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Miért, akkor otthon hagyod az asszonyt? :D :D :D Még nem írtad be, hogy ketten vagy 2+ jöttök. :D Ja, és berakok hátra egy matracot :P Úgy látom erősen eltértem a konkrét témától :) Szóval, ott jó lesz a találka, ha lesznek csajok, ha nem ;) (főleg ha lesznek ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts