opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 hát el se hiszem hogy egy hölgyet tisztelhetünk itt ! :huh: kiskezicsókolom ! na ez ténylyeg ritka dolog :lol: hát a mai dolgot most olvasom de nem olyan rég értem haza . ejj.. szal. alma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem a ma biztos nem jó, mert 1900-ig szolgálat volt. Mohácsiak közül a köv 1 hétben csak én vok taliképes, mert öcsém pesten vigyázza a rendet egy hétig. Tehát inkább Jan 2-3. hete körül lenne jó vmit összehozni. Árkádban több nép van, de 1ó után fizetős a parking kiv a vasárnap ha jól eml. A kezdeti lelkesedés majd visszaesik, mikor a legjobb haverok is cserbenhagyják a klubot. Én már feladtam az erölködést. Aki klubozni akar a guglin keresztül megtalálja ezt a jó kis csapatot. Egyenlőre én is csak Rekorddal közlekedem, mert az Omin még nyári kerekek vannak, és maradnak is mert ebben a trutyiban ki sem hozom. De ha vki tud jó szórólapot csinálni, akkor lehetne osztogatni. a barna rekivel ma kit láthattam ?? (végkép nem vagyok ám képben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A kezdeti lelkesedés majd visszaesik, mikor a legjobb haverok is cserbenhagyják a klubot. Én már feladtam az erölködést. Aki klubozni akar a guglin keresztül megtalálja ezt a jó kis csapatot. Sajnos nehezen megy ez, főleg az elején. De azért abban segíthetünk, hogy megtalálják a klubbot ezzel a szórólapozással, csak vmi okosat kellene kitalálni, hogy ne reflexesen eldobják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jó,hát mégiscsak egy autósklub,nem? A Nők Lapja Caféban meg biztos kevés a hímnemű egyed! :huh: Ez tévedés. Ott is van valami párkereső izé és pont egy férfibarátom újságolta el, hogy milyen klassz hely ez a "A Nők Lapja Café" Lehet, hogy többen vannak ott tesztoszteronék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sajnos nehezen megy ez, főleg az elején. De azért abban segíthetünk, hogy megtalálják a klubbot ezzel a szórólapozással, csak vmi okosat kellene kitalálni, hogy ne reflexesen eldobják. Szerintem erre a többség nem úgy fog reagálni. Aki egy kicsit is szereti az autóját az ilyet nem tesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A barna Rekivel ma muterom mozgott. Bár az utóbbi egy hónapban öcsém hajtotta, mert az ő Omija szerelőnél volt. Én az acélkék Rekorddal járok, az Omegám pedig másfél hónapja elő sem vettem. a barna rekivel ma kit láthattam ?? (végkép nem vagyok ám képben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sztem a környéken sok szépautós arcot elvisz a Streetracsing. Bár nem tudom mennyire működik klubként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szerintem erre a többség nem úgy fog reagálni. Aki egy kicsit is szereti az autóját az ilyet nem tesz :huh: Ha már kicsit is ránézett lehet, hogy nem, de sajnos ma már mindenki kapásból eldobja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Félre értés ne essék ,semmi kifogásom a NLC-val szemben! Arra céloztam csak,hogy a lányok,hölgyek közül érthető okokból, százalékos arányban kevesebben látogatják az autós oldalakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A barna Rekivel ma muterom mozgott. Bár az utóbbi egy hónapban öcsém hajtotta, mert az ő Omija szerelőnél volt. Én az acélkék Rekorddal járok, az Omegám pedig másfél hónapja elő sem vettem. ja ja akkor öcséd lehetett mert gondolom Mutter nem kapucnival a fejény vezet :lol: szóval az öcskös volt az akkor ... meg se ismerném olyan rég láttam ..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na, akkor térjünk vissza a tali megbeszélésére Akkor legyen mondjuk péntek 19 óra Pláza? (Bár, pont pénteken vannak ott a CS-os arcok is, nem mintha zavarnának) Ideje lenne kitűzni egy konkrét időpontot, mert különben megint nem lesz semmi Nekem szombattól szerda estig bármikor jó, előtte-utána csak 18 óra után. Szóval várom a jelentkezőket Akár más időpontra is Akinek nem jó az időpont, írhat másikat is! Meg a helyszín is változhat (felőlem akár Mohácson is lehet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na, akkor térjünk vissza a tali megbeszélésére Akkor legyen mondjuk péntek 19 óra Pláza? (Bár, pont pénteken vannak ott a CS-os arcok is, nem mintha zavarnának) Ideje lenne kitűzni egy konkrét időpontot, mert különben megint nem lesz semmi Nekem szombattól szerda estig bármikor jó, előtte-utána csak 18 óra után. Szóval várom a jelentkezőket Akár más időpontra is Akinek nem jó az időpont, írhat másikat is! Meg a helyszín is változhat (felőlem akár Mohácson is lehet) Nekem elsőre jónak tűnik. Lehet, hogy Pestre kell mennem, de majd azt elintézem késöbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Többiek? Opzsolt? Egyhapsi? Koriék? (bár azt hiszem nekik nem nyerő) Gyurka? (?) Hát, nem vagyunk valami sokan :huh: :lol: Bár így barátibb lehet a találkozó, és elférünk egy asztalnál is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Többiek? Opzsolt? Egyhapsi? Koriék? (bár azt hiszem nekik nem nyerő) Gyurka? (?) Hát, nem vagyunk valami sokan :huh: :lol: Bár így barátibb lehet a találkozó, és elférünk egy asztalnál is :D Üdv Mindenkinek! + BÚÉK is... Nekem sajnos nem jó a péntek, szalagavatót követnek el a családdban, bizonytalan idôbeliséggel... De a legközelebbi találkozóra jó eséllyel pályáz(hat)om... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Üdv Mindenkinek! + BÚÉK is... Nekem sajnos nem jó a péntek, szalagavatót követnek el a családdban, bizonytalan idôbeliséggel... De a legközelebbi találkozóra jó eséllyel pályáz(hat)om... Szevasz :huh: Lehet akár holnap is :lol: Rajtad kívül eddig csak ketten vagyunk, és nekünk szerintem a holnap is jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na, akkor csináljunk több választási lehetőséget, mindenki oda írja be magát, amikor ráér: Ahová nem írtam pontos időpontot, ott mindenki írja a neve mellé, hogy mely napszakban felene meg neki az időpont, és a helyre is várom a javaslatokat január 4 (péntek) 19 óra (Pláza?): 1. ivannorbi 2. 3. 4. 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :huh: ) 2. 3. 4. 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :lol: ) 2. 3. 4. 5. január 8 (kedd) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. 3. 4. 5. január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Sziasztok.:-) Nekem teljesen mindegy, ott leszek.:-) Egyelőre rohanásban vagyok, csak benéztem.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 január 4 (péntek) 19 óra (Pláza?): 1. ivannorbi 2. egyhapsi 3. 4. 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :huh: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. 4. 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :lol: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. 4. 5. január 8 (kedd) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. 4. 5. január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 1. ivannorbi 2. egyhapsi 3. Alex.79 4. 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :huh: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("teljesen mindegy") 4. 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :lol: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. 5. január 8 (kedd) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. 5. január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Egy váratlan fordulat :lol: :D Alex! Légyszi javíts valamit a hozzászólásodon, mert így nem tudjuk folytatni a listát (legalábbis én nem). Az idézést kellene törölnöd a hozzászólás elől és után, már ha érted, hogy mire gondolok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2008 Átírtam Alex hozzászólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Átírtam Alex hozzászólását. Köszi! :lol: Rád is gondoltam, ennyi elég is volt úgylátszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 január 4 (péntek) 19 óra (Pláza?): 1. ivannorbi 2. egyhapsi 3. Alex.79 4. gergolabs(beszorítható) 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :huh: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("teljesen mindegy") 4. gergolabs(Lehet, hogy Bp-re megyek) 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :lol: ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. január 8 (kedd) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye :D ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(nem jó) 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 január 4 (péntek) 19 óra (Pláza?): 1. ivannorbi 2. egyhapsi 3. Alex.79 4. gergolabs(beszorítható) 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("teljesen mindegy") 4. gergolabs(Lehet, hogy Bp-re megyek) 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. január 8 (kedd) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. kori (max 19:00-ig) január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(nem jó) 5. kori (max 19:00-ig) Babuval még nem beszéltem. A helyszin mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 január 4 (péntek) 19 óra (Pláza?): 1. ivannorbi 2. egyhapsi 3. Alex.79 4. gergolabs(beszorítható) 5. január 5 (szombat) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("teljesen mindegy") 4. gergolabs(Lehet, hogy Bp-re megyek) 5. január 7 (hétfő) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. Akkor szerintem koncentráljunk erre: egy helyszínt is ki kellene találni január 8 (kedd) 18 órától, akárhol: 1. ivannorbi (0-24 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(18:00-00:00) 5. kori (max 19:00-ig) 6. 7. 8. január 9 (szerda) akárhány óra, akárhol: 1. ivannorbi (0-21 óra, lehetőleg Baranya megye ) 2. egyhapsi ("teljesen mindegy, teljesen mindegy") 3. Alex.79("15:00-21:00") 4. gergolabs(nem jó) 5. kori (max 19:00-ig) Babuval még nem beszéltem. A helyszin mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts