mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na, akkor mikor és hol? Szerintem a Plázánál vagy az Árkádnál kellene először próbálkozni, de felőlem lehet bárhol. Január 4-ig nekem csak este 6 után lenne jó 1 - max. 2 órára. A jövő hétvégére még nincs programom, úgyhogy akkor nekem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na, akkor mikor és hol? Szerintem a Plázánál vagy az Árkádnál kellene először próbálkozni, de felőlem lehet bárhol. Január 4-ig nekem csak este 6 után lenne jó 1 - max. 2 órára. A jövő hétvégére még nincs programom, úgyhogy akkor nekem mindegy. Nekem bármelyik jó! Bár a jövő 7vége nem tuti. Ma este? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem bármelyik jó! Bár a jövő 7vége nem tuti. Ma este? :huh: Akár ma este is jó, és akkor már 3-an leszünk, mert én megyek a gyerekért a mutterhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Akár ma este is jó, és akkor már 3-an leszünk, mert én megyek a gyerekért a mutterhoz :huh: Nem, mert én hoznám a csajom, meg a haverom, mert ő most a nyári gumi miatt nem tud a saját Corsájával jönni és akkor már 5-en lennénk + a mohácsi tagok is jöhetnének, még simán ideérnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nem, mert én hoznám a csajom, meg a haverom, mert ő most a nyári gumi miatt nem tud a saját Corsájával jönni és akkor már 5-en lennénk + a mohácsi tagok is jöhetnének, még simán ideérnek. Ja, akkor szólj nekik! :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ja, akkor szólj nekik! :huh: :lol: :D Arra is gondoltam, hogy az Opelekre tehetnénk 1 igényes szórólapot, ha már az árkádban v. a plázánál találkozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Arra is gondoltam, hogy az Opelekre tehetnénk 1 igényes szórólapot, ha már az árkádban v. a plázánál találkozunk. Ejj, de belelkesedett valaki! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ejj, de belelkesedett valaki! :huh: :lol: őőő izé ez nem annyira a lelkesség, mint inkább az, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem lesz eccerű a dolog és keményen meg kell küzdeni, ha vmit akarunk v. hagyjuk elveszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 őőő izé ez nem annyira a lelkesség, mint inkább az, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem lesz eccerű a dolog és keményen meg kell küzdeni, ha vmit akarunk v. hagyjuk elveszni. Kell valami csali! (pl: klubtagsággal járó kedvezmények) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hajrá ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hajrá ! :lol: Köszi a bíztatást! Te is leugrasz hozzánk? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kell valami csali! (pl: klubtagsággal járó kedvezmények) Ja majd vmi jó kis szöveget kéne összedobni 1 szép nagy Opel jellel és azt sokszorosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ez a szórólap nem rossz ötlet, tranyósok is így találták be Zolit a Campona parkolójában. Kezébe nyomtak egy cetlit, amin rajta volt a honlap címe és a többi infó.. persze azóta is a vitrinben őrizgeti :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1,5 óra múlva jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1,5 óra múlva jövök. Én is megyek, de csak reggel 6 körül jövök vissza! :lol: Mindjárt jön a váltás! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is megyek, de csak reggel 6 körül jövök vissza! :lol: Én maradok sztem reggel 6-ig :D :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én maradok sztem reggel 6-ig :D :huh: :lol: Akkor addig írogassál ide szépeket! Hátha idecsalsz néhány pasit :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Akkor addig írogassál ide szépeket! Hátha idecsalsz néhány pasit :D :lol: :D Mé itt csak azok akadnak? Na szóval cetlik amiket terjeszteni kellene. Én benne lennék, tartanék párat a kocsiba és adogatnám az opel tulajdonosoknak :huh: Én biztosan nem tudnék erről a klubbról, ha HIC nem szól róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mé itt csak azok akadnak? Többnyire :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azért van egy pár lány is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Azért van egy pár lány is! :huh: Túl kevés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jó,hát mégiscsak egy autósklub,nem? A Nők Lapja Caféban meg biztos kevés a hímnemű egyed! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jó,hát mégiscsak egy autósklub,nem? A Nők Lapja Caféban meg biztos kevés a hímnemű egyed! :huh: Akkor egyesítsük a kettőt!! :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem a ma biztos nem jó, mert 1900-ig szolgálat volt. Mohácsiak közül a köv 1 hétben csak én vok taliképes, mert öcsém pesten vigyázza a rendet egy hétig. Tehát inkább Jan 2-3. hete körül lenne jó vmit összehozni. Árkádban több nép van, de 1ó után fizetős a parking kiv a vasárnap ha jól eml. A kezdeti lelkesedés majd visszaesik, mikor a legjobb haverok is cserbenhagyják a klubot. Én már feladtam az erölködést. Aki klubozni akar a guglin keresztül megtalálja ezt a jó kis csapatot. Egyenlőre én is csak Rekorddal közlekedem, mert az Omin még nyári kerekek vannak, és maradnak is mert ebben a trutyiban ki sem hozom. De ha vki tud jó szórólapot csinálni, akkor lehetne osztogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts