ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Nekem melóvan doszta! :sowwy: Az legalább pénzzel jár Lassan jöhet az MV6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Az legalább pénzzel jár Lassan jöhet az MV6 :sowwy: Nono...egy MV6 sosem jön lassan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Én - informatikus, kb, mint: Makó - Jeruzsálem Inkább: vagy Mé, erdész az vagy? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Nono...egy MV6 sosem jön lassan. :lol: Ezt cáfolnám :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Ezt cáfolnám :sowwy: Igaz, elfelejtettem, hogy mikáel sumaherrel beszélek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mé, erdész az vagy? :sowwy: Egyik végzettségem szerint igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Egyik végzettségem szerint igen. És mikor rendezed az erdei talit? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Igaz, elfelejtettem, hogy mikáel sumaherrel beszélek! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Az legalább pénzzel jár Lassan jöhet az MV6 :lol: Hát őszinte leszek , ilyen jó időben kész kín bemenni este 6 ra :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Hát őszinte leszek , ilyen jó időben kész kín bemenni este 6 ra :sowwy: Este melózni szar időben is kín szerintem.Dolgoztam én is 3 műszakban, de mennyire utáltam!Főleg hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Este melózni szar időben is kín szerintem.Dolgoztam én is 3 műszakban, de mennyire utáltam!Főleg hétvégén. Na igen , télen elmegy ugy is hamar sötét van , ráaadásul a benti gépet elküdttem javíni szerdán mert valaki jól bevírusozta szerda óta nemhozták vissza enyit az informatikai osztályról! Majd malmozok vagy KU-t olvasok de reggel 6-ig kicsit szar technika nélkül! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Na igen , télen elmegy ugy is hamar sötét van , ráaadásul a benti gépet elküdttem javíni szerdán mert valaki jól bevírusozta szerda óta nemhozták vissza enyit az informatikai osztályról! Majd malmozok vagy KU-t olvasok de reggel 6-ig kicsit szar technika nélkül! :lol: Csak szólnom kellett és beindult a fórum. :lol::D Én meg füvet nyírtam ma. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Csak szólnom kellett és beindult a fórum. :lol::D Én meg füvet nyírtam ma. :sowwy: :lol: Ménem szívtad el inkább??? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Csak szólnom kellett és beindult a fórum. :lol::D Én meg füvet nyírtam ma. :sowwy: :lol: Mármint kiengedted a kecskéket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Mármint kiengedted a kecskéket? :lol: Nem géppel. :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Én pedig szolgálatban voltam. Xray. Milyen autós összeröfi volt Szexárdon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Kojak a fűnyíróba is tegyél C20NE-t vagy 1.8 ast ! hadd pörögjön a munka ! meg az élvezeti értéke is ! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Kojak a fűnyíróba is tegyél C20NE-t vagy 1.8 ast ! hadd pörögjön a munka ! meg az élvezeti értéke is ! :P :lol: Az a baj, hogy ez amolyan vállra akasztós fajta. És a sörhasamon lehet, h billene egy nagyblokk. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én pedig szolgálatban voltam. Xray. Milyen autós összeröfi volt Szexárdon? Ez egy ösznépi összejövetel volt ahol minden autószerelmes márkától független résztvett! Jöttek Bajáról Szekxárdról, Pécsről , Hajós Paks stb... autós tali volt aki gyorsult volt aki csak nézelődött ! Nem volt hírdetve sehol nekem is Demó szólt hogy van és lessz de ha jóltudom kb havonta 1 lessz! :sowwy: A TOLNAMEGYE TEAM rendezésében jött létre a Találkozó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Köszi az infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Köszi az infot. Szívesen és KÉPEK A TALIRÓL!!!! :lol: Hozzáteszem fényképezővel készültek , node kiderül ehhez nemértek!!!! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 SOK A DUMA :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Az a baj, hogy ez amolyan vállra akasztós fajta. És a sörhasamon lehet, h billene egy nagyblokk. :sowwy: :lol: :lol: :lol: csinálj gurulóst vhazzzzze :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Köszi Hening! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Köszi Hening! :sowwy: Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts