Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Neked most mi bajod van?Mi volt abban számodra sértő, hogy azon hülyéskedünk, hogy azért nem jöttél mert nem mertél volna a GSi-vel leállni hening 1.4-e ellen?A chat topicban szerintem arról pofázunk amiről akarunk, azért chat!Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.Te se tedd!Csapjál be egy üveg pálinkát, azt minden szép lesz, hidd el, én tudom :lol: . "mert erre fussa , másra nemigazán" - erre nem reagálok mert igen sértő és biztosan nem is gondoltad komolyan. Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy: Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem. Pontosan. :lol: :lol: Én is kihagyom a siklósi talit, mert..... csak. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc. Ezt te honnan veszed? Itt senki sem mondta, hogy b.u.z.i. volnál. Langyi? Azt igen! :sowwy: De semmi gond, én az Ibolyát kapom már két éve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ezt te honnan veszed? Itt senki sem mondta, hogy b.u.z.i. volnál. Langyi? Azt igen! :lol: De semmi gond, én az Ibolyát kapom már két éve. :lol: :sowwy: Ibolya?????????? :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Hosszú... Keress utánna! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Langyi barátom, vagy esetleg más valaki. Nem tudtok valamit Gygm@an (Györkő)-ről??????? ######án eltűnt pár dologgal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hosszú... Keress utánna! :lol: Keressen a fene. :P Majd elmeséled. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Langyi barátom, vagy esetleg más valaki. Nem tudtok valamit Gygm@an (Györkő)-ről??????? ######án eltűnt pár dologgal. MSN címe: gyg84@freemail.hu Telefonszám:06-70-580-52-50 Ennyit tudok, meg azt, hogy nagyon szét kéne vágni a pofáját... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 MSN címe: gyg84@freemail.hu Telefonszám:06-70-580-52-50 Ennyit tudok, meg azt, hogy nagyon szét kéne vágni a pofáját... :sowwy: Keressük meg a csókát azt elbeszélgetünk vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Keressük meg a csókát azt elbeszélgetünk vele :sowwy: Ne is mondd, Kadettklubon össze-vissza tartozik mindenkinek, csoda, hogy még nem nyírták ki!Persze felszívódott mint az aranyórám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ne is mondd, Kadettklubon össze-vissza tartozik mindenkinek, csoda, hogy még nem nyírták ki!Persze felszívódott mint az aranyórám. Bááááz, az is nála van? :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Kori, tudnál nekem mintát küldeni vmelyik szerződésről, amit kötöttetek? Vagy legalább vmi formátumot küldj légyszi. Ledumáltam egy helyi autósbolttal a kedvezményt, és szeretném hivatalossá tenni a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Adj egy mail címet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 MSN címe: gyg84@freemail.hu Telefonszám:06-70-580-52-50 Ennyit tudok, meg azt, hogy nagyon szét kéne vágni a pofáját... :sowwy: Sikerült utolérnem. Remélem más már nem jön közbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Keressen a fene. :P Majd elmeséled. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Meséli a fene! Olvasd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Tegnap Szekszárdon , volt egy "kis" összeröfi a Tesco parkolóban, 18:00 tól. Na lementem olyan 18:30 körül és még senkit nem láttam sőt mondom valami tréfa lehet . Átnéztem a túlsó felére a parkolónak no és látomm gyülekezik a nép :lol: Na átgurulok Aztán kiszáltam akkor mégcsak olyan 5-10 autó lehetett kisebb 2-3 fős csoportokkal. Aztán olyan 20:00 körül megérkezetek az emberek Mindenféle autókkal volt ott opel (abból volt a legtöbb) Honda , Ford, BMW Lanchia , Renault,Fiat. Még a GSI DEVILS klub-ból is volt tag! Demó A Corsa GSI-vel , Mor16-MV6 GSI-vel Fux barátunk A Corsa GSI C20NE-vel. Nemszámoltam az autókat de kb 30-40 autó lehetett , voltak akik összemérték mit tud a techcnika, mi jobbára csak dumáltunk meg jókat röhögtünk. De aztán Mor16 is melegítette a az autót kérdeztem is tőle : ennyi benyád van mondom alapjáraton duruzsoltatod a kocsit :sowwy: Amikor megmelegedett a motor na akkor mondja na gyere megyünk egy kört :lol: huhuhu mondom ez igen na beültema kocsiba kimentünk szekszárd után a főutra és ott elszabadulta pokol :lol: PÉ kenteneki rendesen , mondanom sem kell hogy az én kis 150 Le -ős autóm után ez milyen érzés volt kiment a lábamból a vér és préselődttem bele az ülésbe :P :lol: no de mindent összevetve az emberek barátságosak voltak egymással autómárkától független, nem mentek ott a fikázások mindegy kinek milyen autója volt! Szóval marhajól éreztem magam és psze körberöhögtem a fejem merthogy a poénkodás az ment! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Meséli a fene! Olvasd! :sowwy: Olvastam. :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Meséli a fene! Olvasd! :sowwy: A rossebbe, én egy kicsit tovább is olvastam és szembesültem az "alulról szagolni" poénnal! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Most olvasom, mi volt ez a Suzukis pár a talin?Hogy kerültek ezek oda, azt hitték Helyi Tuningmájer találkozó lesz vagy mi? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Most olvasom, mi volt ez a Suzukis pár a talin?Hogy kerültek ezek oda, azt hitték Helyi Tuningmájer találkozó lesz vagy mi? :sowwy: Sehol senki már több, mint egy napja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Sehol senki már több, mint egy napja.... Én csütörtök óta dögrováson vagyok, a család megfertőzött egy szemét vírussal :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Én csütörtök óta dögrováson vagyok, a család megfertőzött egy szemét vírussal :sowwy: Nem kell a hülye duma, tudjuk, hogy lenézel minket mióta erdészinformatikus lettél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2008 Nem kell a hülye duma, tudjuk, hogy lenézel minket mióta erdészinformatikus lettél! :sowwy: Én - informatikus, kb, mint: Makó - Jeruzsálem Inkább: vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Sehol senki már több, mint egy napja.... Nekem melóvan doszta! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts