Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Neked most mi bajod van?Mi volt abban számodra sértő, hogy azon hülyéskedünk, hogy azért nem jöttél mert nem mertél volna a GSi-vel leállni hening 1.4-e ellen?A chat topicban szerintem arról pofázunk amiről akarunk, azért chat!Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.Te se tedd!Csapjál be egy üveg pálinkát, azt minden szép lesz, hidd el, én tudom :lol: .

"mert erre fussa , másra nemigazán" - erre nem reagálok mert igen sértő és biztosan nem is gondoltad komolyan.

Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy:

Megosztás:

Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy:

Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem.

Megosztás:

Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem.

Pontosan. :lol: :lol:

Én is kihagyom a siklósi talit, mert..... csak. :sowwy:

Megosztás:

Tegnap Szekszárdon , volt egy "kis" összeröfi a Tesco parkolóban, 18:00 tól. Na lementem olyan 18:30 körül és még senkit nem láttam sőt mondom valami tréfa lehet . Átnéztem a túlsó felére a parkolónak no és látomm gyülekezik a nép :lol: Na átgurulok Aztán kiszáltam akkor mégcsak olyan 5-10 autó lehetett kisebb 2-3 fős csoportokkal. Aztán olyan 20:00 körül megérkezetek az emberek Mindenféle autókkal volt ott opel (abból volt a legtöbb) Honda , Ford, BMW Lanchia , Renault,Fiat. Még a GSI DEVILS klub-ból is volt tag!

Demó A Corsa GSI-vel , Mor16-MV6 GSI-vel Fux barátunk A Corsa GSI C20NE-vel. Nemszámoltam az autókat de kb 30-40 autó lehetett , voltak akik összemérték mit tud a techcnika, mi jobbára csak dumáltunk meg jókat röhögtünk. De aztán Mor16 is melegítette a az autót kérdeztem is tőle : ennyi benyád van mondom alapjáraton duruzsoltatod a kocsit :sowwy: Amikor megmelegedett a motor na akkor mondja na gyere megyünk egy kört :lol: huhuhu mondom ez igen na beültema kocsiba kimentünk szekszárd után a főutra és ott elszabadulta pokol :lol: PÉ kenteneki rendesen , mondanom sem kell hogy az én kis 150 Le -ős autóm után ez milyen érzés volt kiment a lábamból a vér és préselődttem bele az ülésbe :P :lol: no de mindent összevetve az emberek barátságosak voltak egymással autómárkától független, nem mentek ott a fikázások mindegy kinek milyen autója volt! Szóval marhajól éreztem magam és psze körberöhögtem a fejem merthogy a poénkodás az ment! :lol: :lol: :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.