Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Bankszámlám nekem is van nem is egy :sowwy: :lol: ésmár vagy 15 éve :lol: +kis ez az megtakarítzások! De azé örülök :lol:

Vazze haver, te kikészítesz.Nekem is van amúgy bankszámlám, de ezt külön erre csináltam.Érteeeeed... :P És ajánlom is, hogy örülj! :lol:

Megosztás:

Vazze haver, te kikészítesz.Nekem is van amúgy bankszámlám, de ezt külön erre csináltam.Érteeeeed... :lol: És ajánlom is, hogy örülj! :lol:

Most a baszo..tást félretéve meg a beszólásaim azért remélem egy élményautókázásra elviszel :lol: :sowwy:

Megosztás:

Most a baszo..tást félretéve meg a beszólásaim azért remélem egy élményautókázásra elviszel :lol: :lol:

Azért örülök tényleg hogy beválalod , egyikszemem sír a másik nevet szomorú hogy így köll "új" autót venni :sowwy: idejutottunk hogy különszámla + hitel! Rohadtt bosszantó!

Megosztás:

Természetesen, de ki is próbálhatod majd ha egyszer az életben meglesz. :lol:

Gondolj arra hogy vannak barátok , és ha esetleg akadékoskodnak szólj lemegyünk 3 korzával 18 an és meggyőzzük őket hogy ez nekik igen előnyös ha veled kötnek üzletet! :sowwy: :lol:

Megosztás:

No de lehet itten offolni nyugodttan mert erre fussa , másra nemigazán! :sowwy:

Neked most mi bajod van?Mi volt abban számodra sértő, hogy azon hülyéskedünk, hogy azért nem jöttél mert nem mertél volna a GSi-vel leállni hening 1.4-e ellen?A chat topicban szerintem arról pofázunk amiről akarunk, azért chat!Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.Te se tedd!Csapjál be egy üveg pálinkát, azt minden szép lesz, hidd el, én tudom :lol: .

"mert erre fussa , másra nemigazán" - erre nem reagálok mert igen sértő és biztosan nem is gondoltad komolyan.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.