kojakarettenetes Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Tejszínes bárány? :sowwy: Hát ha mindenki beszáll akkor biztos tejszínes lesz. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Lomha barátom: ha előkerülsz, gyere fel msnre. Kb éjfélig fennt leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Hát ha mindenki beszáll akkor biztos tejszínes lesz. :lol: :P :lol: :P Fúj vazze... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :P Ja azt elfelejtettem mondani, hogy Norbi barátunk ezek után nem szívesen látott birkáéknál. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ja azt elfelejtettem mondani, hogy Norbi barátunk ezek után nem szívesen látott birkáéknál. :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P Féltékeny vagy? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :sowwy: Zsolti: kicsit szűkszavúak a kommentjeid. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Féltékeny vagy? :sowwy: Te mocskos baribas*ó!!!(a'la Shop Stop) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Zsolti: kicsit szűkszavúak a kommentjeid. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Most már annyira elfoglalt ember, hogy csak szmájlikat van ideje írni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Na urak, mostantól komolyra fordultak a dolgok.Ma bankszámlát nyitottam a Speedsterre szánt pénznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Na urak, mostantól komolyra fordultak a dolgok.Ma bankszámlát nyitottam a Speedsterre szánt pénznek! Bankszámlám nekem is van nem is egy :sowwy: :lol: ésmár vagy 15 éve :lol: +kis ez az megtakarítzások! De azé örülök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Bankszámlám nekem is van nem is egy :sowwy: :lol: ésmár vagy 15 éve :lol: +kis ez az megtakarítzások! De azé örülök :lol: Vazze haver, te kikészítesz.Nekem is van amúgy bankszámlám, de ezt külön erre csináltam.Érteeeeed... :P És ajánlom is, hogy örülj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Vazze haver, te kikészítesz.Nekem is van amúgy bankszámlám, de ezt külön erre csináltam.Érteeeeed... :lol: És ajánlom is, hogy örülj! :lol: Most a baszo..tást félretéve meg a beszólásaim azért remélem egy élményautókázásra elviszel :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Most a baszo..tást félretéve meg a beszólásaim azért remélem egy élményautókázásra elviszel :lol: :lol: Azért örülök tényleg hogy beválalod , egyikszemem sír a másik nevet szomorú hogy így köll "új" autót venni :sowwy: idejutottunk hogy különszámla + hitel! Rohadtt bosszantó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Most a baszo..tást félretéve meg a beszólásaim azért remélem egy élményautókázásra elviszel :lol: :sowwy: Természetesen, de ki is próbálhatod majd ha egyszer az életben meglesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Azért örülök tényleg hogy beválalod , egyikszemem sír a másik nevet szomorú hogy így köll "új" autót venni :sowwy: idejutottunk hogy különszámla + hitel! Rohadtt bosszantó! Hát igen, "Üdv itthon 2008"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Természetesen, de ki is próbálhatod majd ha egyszer az életben meglesz. :lol: Gondolj arra hogy vannak barátok , és ha esetleg akadékoskodnak szólj lemegyünk 3 korzával 18 an és meggyőzzük őket hogy ez nekik igen előnyös ha veled kötnek üzletet! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 ... lemegyünk 3 korzával 18 an ... Emlékeim szerint 2 corsa-ról volt szó. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Emlékeim szerint 2 corsa-ról volt szó. :lol: Bizony!A kollegának kihagy az agya! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Bizony!A kollegának kihagy az agya! :sowwy: Jah! :lol: Pécsre se jött, biztos nem mert kiállni a VB C14NZ ellen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Jah! :lol: Pécsre se jött, biztos nem mert kiállni a VB C14NZ ellen. :lol: Nem hát, fél tőled mint a tűztől! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nem hát, fél tőled mint a tűztől! :sowwy: Hát jó jó nemvoltam ott , na és? Elmondtam mivolt az oka vagy nem?? Sajna ez van majd legközelebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 No de lehet itten offolni nyugodttan mert erre fussa , másra nemigazán! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 No de lehet itten offolni nyugodttan mert erre fussa , másra nemigazán! :sowwy: Neked most mi bajod van?Mi volt abban számodra sértő, hogy azon hülyéskedünk, hogy azért nem jöttél mert nem mertél volna a GSi-vel leállni hening 1.4-e ellen?A chat topicban szerintem arról pofázunk amiről akarunk, azért chat!Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.Te se tedd!Csapjál be egy üveg pálinkát, azt minden szép lesz, hidd el, én tudom :lol: . "mert erre fussa , másra nemigazán" - erre nem reagálok mert igen sértő és biztosan nem is gondoltad komolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts