kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ma egyeztettem párommal, és ő is inkább a június elejét támogatná. Hol lesz a kadett-tali? Dunaújváros, Duna part. Kicsit poros a levegő!!!! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 hali ! Dunaújvárosban ! valami kerekerdő közepén szokott lenni :sowwy: én mindíg elmegyek :lol: Jaja. CSak nem alszol ott soha. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott. Öööööööööööö. A május mióta LY-os????? :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Az új munkahelyemen még nincs gépem, de ha lesz, ott akkor sem nagyon fogok Net-ezni. Itthon meg sajnálom rá az időt. :lol: Na a moderátor. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na a moderátor. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Nyugi! Azért a Mediterrán-t szemmel tartom! :lol: :P (A régiónk topikjaiban nem nagyon találsz olyan oldalt, ahol nincs hozzászólásom.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 :lol: :lol: Viszont neki rögtön leesett a rádverek... Vajon ez miért van???? És helyből karikásszáj szmályival indít. :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nyugi! Azért a Mediterrán-t szemmel tartom! :sowwy: :lol: (A régiónk topikjaiban nem nagyon találsz olyan oldalt, ahol nincs hozzászólásom.) :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 Viszont neki rögtön leesett a rádverek... Vajon ez miért van???? És helyből karikásszáj szmályival indít. :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Csak hogy félreérthetsd: (Nyasgem!) :lol: Csak Neked: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Csak hogy félreérthetsd: (Nyasgem!) :P http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/cool.gif Ezzel próbálkozz a mitfárerednél. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Fúj má, mi ez a buzulás? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott. Siklóson sok szép tuning verda van valóban, ahhoz képest milyen kis putri.Van itt nekünk Honda S2000, Del Sol-ból 2, Toyota MR2, új Celica, Porsche 924, 6-os Bömbi, bogarak, Karmann Ghiák, egypár szolíd de nagyon pofás Astra, I-es és II-es Golfból tucatnyi, Suzuki Swift sportból van vagy 5, meg minden szar van itt. Ha talit kell szervezni az ok, csak akkor tudnom kéne egy pontos időpontot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Viszont neki rögtön leesett a rádverek... Vajon ez miért van???? És helyből karikásszáj szmályival indít. :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P No comment :lol: Norbi elvan varázsolva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 No comment :sowwy: Norbi elvan varázsolva :lol: Őt majd a kerítés túloldalán szállásoljuk el! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Indult a lista a májusi siklósi talira. Kérek mindenkit, minnél előbb iratkozzon fel, hogy Lomha tudjon szervezkedni. Sztem nem kell egy terembe beülni, lehet kirándulós összeröfit is csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Öööööööööööö. A május mióta LY-os????? :sowwy: :lol: :lol: :lol: Kicsit fáradt voltam az éjszakai szoli, utána no alvás miatt. Bocsi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kicsit fáradt voltam az éjszakai szoli, utána no alvás miatt. Bocsi :P Te éjjel jársz szoláriumba? :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Indult a lista a májusi siklósi talira. Kérek mindenkit, minnél előbb iratkozzon fel, hogy Lomha tudjon szervezkedni. Sztem nem kell egy terembe beülni, lehet kirándulós összeröfit is csinálni. Hát ha jó idő lesz, akkor tudunk egy jót túrázni a Tenkesen, ilyenkor nagyon szép.Van ott egy jó kis szalonnasütő hely is, asztallal, padokkal stb, meg egy jó kilátó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Kicsit fáradt voltam az éjszakai szoli, utána no alvás miatt. Bocsi :P Nem baj azért kinevettelek. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2008 Honnan szeded ezeket a szmály LIK-at?? :sowwy: :lol: www.smileyarena.com Bárány lesz a Kadett-talin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 www.smileyarena.com Bárány lesz a Kadett-talin? :lol: Új meló új szokások ?? :sowwy: :lol: Miez talán nem a BBK ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Nem tud vki nekem jóárúsítani kerítés drótfonatot? Min. 175 cm magas kellene, kb 40 méter. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2008 Ha jól tudom, Kozármislenyben gyártanak, gondolom ott a legolcsóbb :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Gyártanak Mohácson is, de csak cégeket szolgálnak ki. Állítólag Siklóson is van egy cég aki gyárt, olcsó, és magánszemélyeket is kiszolgálnak. Már csak ki kell derítenem mi a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 www.smileyarena.com Bárány lesz a Kadett-talin? :P Utána meg megesszük mi?????????????? :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2008 Utána meg megesszük mi?????????????? :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Tejszínes bárány? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts