ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Miért, a kukacok nem nőnek meg addigra? :sowwy: Azokkal nem lakna jól senki, viszont a Lalival már lehetne kezdeni valamit: Sajnos pont vedlés előtt áll, ezért egy kicsit matt a színe. A párja élénkebb színű, és egy kicsit karcsúbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem gondoltam volna, hogy ez a hobbid. Sajnos báránnyal nem tudok szolgálni, de gondoltam, csinálhatnánk egy babgulyást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem gondoltam volna, hogy ez a hobbid. Sajnos báránnyal nem tudok szolgálni, de gondoltam, csinálhatnánk egy babgulyást. Abszolút támogatom a tali és a babgulyás ötletét! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül. Jobb lenne május után. Nekem legalábbis. Május közepén kadettali. Inkább gyertek el oda. Aztán később egy külön mediterrán tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Nem gondoltam volna, hogy ez a hobbid. Sajnos báránnyal nem tudok szolgálni, de gondoltam, csinálhatnánk egy babgulyást. Jólhangzik :sowwy: És ha a babgulyás esetleg nem jönn össze egy faja Hallé??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Jólhangzik :lol: És ha a babgulyás esetleg nem jönn össze egy faja Hallé??? :lol: Mi az, hogy a babgulyás nem jön össze??? :P Há ne akard magad fölpofoztatni! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Mi az, hogy a babgulyás nem jön össze??? :lol: Há ne akard magad fölpofoztatni! :sowwy: :lol: :lol: Há csak próbád meg :lol: :lol: :P nekem teljesmindegy mi lessz :lol: de amúgy meg mit aggódsz gondolom ugysem te főzöl :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Há csak próbád meg nekem teljesmindegy mi lessz de amúgy meg mit aggódsz gondolom ugysem te főzöl Szerintem se. Csak inni tud. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Azt se nagyon. :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Há csak próbád meg :lol: :sowwy: :lol: nekem teljesmindegy mi lessz :P de amúgy meg mit aggódsz gondolom ugysem te főzöl :lol: :lol: Az lehet, de nekem is azt kell ennem nem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szerintem se. Csak inni tud. :lol: :lol: :lol: :P Azt se nagyon. :lol: :P :lol: Na megszólalt az ex-alkesz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ma egyeztettem párommal, és ő is inkább a június elejét támogatná. Hol lesz a kadett-tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Az lehet, de nekem is azt kell ennem nem? :sowwy: Jólvan igazad van legyen bab de utánna úgy izzadod ki mert aki fingik az csalt , aztmeg nemszabad! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Jólvan igazad van legyen bab de utánna úgy izzadod ki mert aki fingik az csalt , aztmeg nemszabad! :lol: :P :lol: Remélem a közelemben fogsz aludni... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Remélem a közelemben fogsz aludni... :sowwy: :lol: :lol: Velem szarul jársz ha ivásban nem is de abban rádverek :lol: :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A bűvös koktél receptje savanyúkáposzta tojással megbolondítva a babgulyással az életveszélyes :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A bűvös koktél receptje savanyúkáposzta tojással megbolondítva a babgulyással az életveszélyes :sowwy: :lol: :lol: Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek! :sowwy: :lol: :lol: Attól még nemkönnyeztem nemtom milyen :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Ma egyeztettem párommal, és ő is inkább a június elejét támogatná. Hol lesz a kadett-tali? hali ! Dunaújvárosban ! valami kerekerdő közepén szokott lenni :sowwy: én mindíg elmegyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 hali ! Dunaújvárosban ! valami kerekerdő közepén szokott lenni :sowwy: én mindíg elmegyek :lol: Hmm 55km tőlem nehogy benézzek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Na megszólalt az ex-alkesz! :sowwy: tudod mint a nótában ! "egyszer meg javulok én" ,,, Dzsimi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 ... rádverek :sowwy: :lol: :P :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 :lol: :lol: :sowwy: :P :lol: Szeva Norbii 1000 éve nem böfögtél semmit , soka dolgod ?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Olyan messze biztos nem fogunk elcsászkálni. Tehát hol legyen a mályusi tali? Lomha szervezzen egyet Siklóson? Szombat késő du. voltam Siklóson, és sok szép autó rohangált ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 A bűvös koktél receptje savanyúkáposzta tojással megbolondítva a babgulyással az életveszélyes :sowwy: :lol: :lol: Lomha 8V Hozzászólás Ma, 21:12 Azért a tojásoslecsót sem mondanám kispályás ellenfélnek! Alakulnak a gömb alakú sártak, még a végén valami meteorológiai állomásnak nézik kori-ék kertjét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szeva Norbii 1000 éve nem böfögtél semmit , soka dolgod ?? :sowwy: Az új munkahelyemen még nincs gépem, de ha lesz, ott akkor sem nagyon fogok Net-ezni. Itthon meg sajnálom rá az időt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts