ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek. Én is erre a helyre gondoltam, amikor a legutóbbi tali helyszínéről volt szó. De itt jó időben annyian vannak, hogy "kb. reggel 6-kor" kell asztalt és tűzrakóhelyet foglalni. Én inkább valami kevésbé felkapott helyre mennék, mert nem vagyok oda ezekért a kúltúr-kirándulós tömegekért. A legjobb, amikor kijönnek a kocsival, szinte ki sem szállnak, megeszik a "mekis" kaját, miközben bömböl a zene a kocsiban, majd amikor jóllaktak, hazamennek (persze a szemetet azért otthagyják). És elmondhatják, hogy voltak egyet piknikezni. :sowwy: De ettől függetlenül egyszer kipróbálhatjuk, mert a gyerekek miatt a játszótér tényleg nyerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Ha már kígyóételekről van szó, a tavalyi szaporulat (egy része): egy kis spagetti :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Ha már kígyóételekről van szó, a tavalyi szaporulat (egy része): http://kepfeltoltes.hu/080420/4028069621_w...ltoltes.hu_.jpg egy kis spagetti :sowwy: Olyan mint egy kupac ... érted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Akkor fogod hallgatni, ha nem az lesz :sowwy: :lol: De ha meglesz, akkor csak a kereszt :lol: :lol: :P Nos úgy néztem nem lesz könnyű dolgom, mivel ezek ilyen alumínium-térhálós vázzal vannak ellátva.Ha ezt egyszer törték akkor valójában már nem illene javítani, pedig javítják, de az sosem lesz többet olyan.Tehát törésmentest kell keresni ami gondolom nem egyszerű egy Speedsternél sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Olyan mint egy kupac ... érted. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Kíígyó Pöri :sowwy: :lol: Inkább mint bárányból :lol: Kezdődik, kezdődik, apa kezdődik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Kezdődik, kezdődik, apa kezdődik! :sowwy: Te Sándor, nem ismersz egy pécsi Mantást Zsinkó Norbert(Zsini, Csöpi becézéssel) néven?Mert bejelölt iwiw-en és ha nem ismerős akkor esetleg meginvitálnám közénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem, én Pécsről csak Macit ismerem, őt is csak hírből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem, én Pécsről csak Macit ismerem, őt is csak hírből. Milyen Mantás vagy te?Egy igazi lelkiismeretes Mantás fejből nyomja az ország összes Manta rendszámát meg mindent! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Milyen Mantás vagy te?Egy igazi lelkiismeretes Mantás fejből nyomja az ország összes Manta rendszámát meg mindent! :lol: :lol: :P Akkor te kezd tanulni a speedster rendszámokat minél hamarabb :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Akkor te kezd tanulni a speedster rendszámokat minél hamarabb :lol: :sowwy: :lol: Hát szerintem azzal hamar meglennék! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Milyen Mantás vagy te?Egy igazi lelkiismeretes Mantás fejből nyomja az ország összes Manta rendszámát meg mindent! :sowwy: :lol: :lol: Viccősz? Én a multkor még a sajátomat sem tudtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hát szerintem azzal hamar meglennék! :sowwy: :P Hát ja ebből is látszik hogy mennyire népszerű :lol: :lol: :lol: Na jólvan nem piszkállak , viszont ha lessz akkor képeket majd prezentálj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Viccősz? Én a multkor még a sajátomat sem tudtam! :sowwy: Még jó, hogy a nevedet nem felejted el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Viccősz? Én a multkor még a sajátomat sem tudtam! :lol: De az csak 1 bulihordó miatt volt nem?? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hát ja ebből is látszik hogy mennyire népszerű :sowwy: :lol: :lol: Na jólvan nem piszkállak , viszont ha lessz akkor képeket majd prezentálj :lol: Mármint miről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Még jó, hogy a nevedet nem felejted el! :sowwy: Megint viccelsz! :lol: Benézek a hűtőbe, és legaláb a nick eszembejut. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Megint viccelsz! :lol: Benézek a hűtőbe, és legaláb a nick eszembejut. :P A fenét, ez attól van mert magától bejelentkezik!Amúgy mindig az aktuális sör nevét próbálnád meg.Sopronis Sanyi, Steffl Sanyi stb. :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mármint miről? Hát hogy nemsok rendszámot kell megtanulnod :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Hát hogy nemsok rendszámot kell megtanulnod :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Részemről OK! Csak bárányt kellene szerezni valahonnan :sowwy: :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Milyen Mantás vagy te?Egy igazi lelkiismeretes Mantás fejből nyomja az ország összes Manta rendszámát meg mindent! :sowwy: :lol: :lol: Hja, Macit még én is ismerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül. Részünkről is mehet, :lol: az alvást meg tudjuk oldani rokonoknál, feltéve ha este még odatalálunk. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Részemről OK! Csak bárányt kellene szerezni valahonnan :sowwy: :lol: ! Miért, a kukacok nem nőnek meg addigra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts