Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek.

Én is erre a helyre gondoltam, amikor a legutóbbi tali helyszínéről volt szó. De itt jó időben annyian vannak, hogy "kb. reggel 6-kor" kell asztalt és tűzrakóhelyet foglalni. Én inkább valami kevésbé felkapott helyre mennék, mert nem vagyok oda ezekért a kúltúr-kirándulós tömegekért. A legjobb, amikor kijönnek a kocsival, szinte ki sem szállnak, megeszik a "mekis" kaját, miközben bömböl a zene a kocsiban, majd amikor jóllaktak, hazamennek (persze a szemetet azért otthagyják). És elmondhatják, hogy voltak egyet piknikezni. :sowwy:

De ettől függetlenül egyszer kipróbálhatjuk, mert a gyerekek miatt a játszótér tényleg nyerő.

Megosztás:

Akkor fogod hallgatni, ha nem az lesz :sowwy: :lol:

De ha meglesz, akkor csak a kereszt :lol: :lol: :P

Nos úgy néztem nem lesz könnyű dolgom, mivel ezek ilyen alumínium-térhálós vázzal vannak ellátva.Ha ezt egyszer törték akkor valójában már nem illene javítani, pedig javítják, de az sosem lesz többet olyan.Tehát törésmentest kell keresni ami gondolom nem egyszerű egy Speedsternél sem.

Megosztás:

Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül.

Megosztás:

Mit szólnátok, ha a köv. tali Lánycsókon lenne az udvarunkban? Lehetne egy sátrazós, ottalvós. Aki fázós, az aludhatna a házban, esetleg a 6x9 méteres szuterinban. A május vége lenne nekünk jó, mert addigra meglesz a kerítés a telek körül.

Részünkről is mehet, :lol: az alvást meg tudjuk oldani rokonoknál, feltéve ha este még odatalálunk. :sowwy:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.