Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Insignia

Szerintem szép.

Nem széééép! Tiszta sablonautó, semmi egyediség, semmi könnyen felismerhető vonalak... Ez lehet akármi, mitől Opel?

Szerencsére fejlődnek az opelék. Az F astra, B corsa, B veki óta már csak trágyább autókat tudnak csinálni. Komolyan mondom szégyen régi szép autókhoz képest. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P

Szívemből szólsz! :lol:

Megosztás:

Nem voltak olyan "nagyon" nők akiket érdemes lett volna fotózgatni.Valamiért nem megy a képfeltöltés, úgyhogy várnod kell még kicsit, nem tudom, mi van vele.

Miattam ne szúrd el az estédet, inkább menj bebacni :lol:

Mit nézegessek a csilli-villi kocsikon :sowwy: , főleg képeken.

Megosztás:

Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is.

Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek.

Megosztás:

Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is.

Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek.

A Kislányotok tündéri :sowwy:

Megosztás:

Norbi ! mi lesz abból a "kukacból" ? pörcsi? vagy leves ?

Kígyó :lol:

jézusom hogy mered megfogni ! váááááááááááááááááááááááááááááááá !

Mééé? Nem ráz, sőt nem is harap :sowwy: (legalábbis eddig még nem harapott)

Kíígyó Pöri. Inkább mint bárányból

Hát ezzel nem laknál jól :lol:

Bár szerintem a kígyóhús se lehet rossz :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.