Sörös Sanyi Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Insignia Szerintem szép. Nem széééép! Tiszta sablonautó, semmi egyediség, semmi könnyen felismerhető vonalak... Ez lehet akármi, mitől Opel? Szerencsére fejlődnek az opelék. Az F astra, B corsa, B veki óta már csak trágyább autókat tudnak csinálni. Komolyan mondom szégyen régi szép autókhoz képest. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Szívemből szólsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát a nők! :lol: :lol: Na jó, azért lehetnek a háttérben kocsik is. :sowwy: Nem voltak olyan "nagyon" nők akiket érdemes lett volna fotózgatni.Valamiért nem megy a képfeltöltés, úgyhogy várnod kell még kicsit, nem tudom, mi van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nem voltak olyan "nagyon" nők akiket érdemes lett volna fotózgatni.Valamiért nem megy a képfeltöltés, úgyhogy várnod kell még kicsit, nem tudom, mi van vele. Miattam ne szúrd el az estédet, inkább menj bebacni :lol: Mit nézegessek a csilli-villi kocsikon :sowwy: , főleg képeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Miattam ne szúrd el az estédet, inkább menj bebacni :sowwy: Az tegnap volt, hogy kortyolgattam egy kis sört, ma csak kólázás lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az tegnap volt, hogy kortyolgattam egy kis sört, ma csak kólázás lesz. :sowwy: Az, hogy tegnap volt, még nem zárja ki, hogy ma is legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az, hogy tegnap volt, még nem zárja ki, hogy ma is legyen :lol: Azért ennyire nem viszem túlzásba. :lol: Csak néha... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ... Illetve kígyóért :sowwy: Ezért nem enged a Zasszony a net elé otthon? :lol: Ha félreértettem volna valamit, bocs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ezért nem enged a Zasszony a net elé otthon? :lol: Ha félreértettem volna valamit, bocs :sowwy: Na, most ezt én nem értem, de itt a magyarázat: Még csak kis kukacok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na, most ezt én nem értem, de itt a magyarázat: Még csak kis kukacok: Akkor ebbe ne menjünk bele. Így legalább értem, vagyis nem értem félre. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na höhö valami iylen jólenne :lol: beleszerettema színekbe ha meglessz a pézem rá GSI átváltozik!!!! :lol: Ja ez FAKE kép Photoshop így olcsóó hogy mi hogy mutat By Xray :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Norbi ! mi lesz abból a "kukacból" ? pörcsi? vagy leves ? :lol: jézusom hogy mered megfogni ! :lol: váááááááááááááááááááááááááááááááá ! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Norbi ! mi lesz abból a "kukacból" ? pörcsi? vagy leves ? :lol: jézusom hogy mered megfogni ! :P váááááááááááááááááááááááááááááááá ! :sowwy: Kíígyó Pöri :lol: :lol: Inkább mint bárányból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is. Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Egy kilátóból fényképezve. A sok kis fehér valami, a lakókocsik. Ott van tűzrakási lehetőség, nagyon sok paddal és asztallal. A játszótér egy játéka: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ez tök szép helynek tűnik :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 """"""Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is."""""""" megsütjük vazzze ! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Kicsit reklámoztam a klubot is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is. Hazaértünk a Malom-völgyi BCC(BaranyaiCampingClub) találkozóról. Úgy nézünk ki mint a disznók. 8 év után fociztam kicsit, lehet táppénz lesz belőle. Amúgy nagyon szép helyen voltunk. A tó kökényi végén. Van egy gyönyörű, új játszótér. Sztem érdemes lenne egyszer egy családos talit szervezni oda. Igaz autóval behajtani nem lehet, de a parkoló kb 500 m-re van. Ennyi séta nem árt meg senkinek. A Kislányotok tündéri :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Köszi. Szerintem is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na, most ezt én nem értem, de itt a magyarázat: Még csak kis kukacok: Funnyyyyyy gumicukor :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Köszönöm is neked!És ha kell, életem végéig hallgatom, de akkor is Speedsterem lesz! :lol: Akkor fogod hallgatni, ha nem az lesz :sowwy: :lol: De ha meglesz, akkor csak a kereszt :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nem széééép! Tiszta sablonautó, semmi egyediség, semmi könnyen felismerhető vonalak... Ez lehet akármi, mitől Opel? Szívemből szólsz! :P Neked is öreg autód van. Az ilyen "gazdáknak" bántj a szemét az új szemét. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Asszem lassan megyek aludni. Kicsit megnyúlott az éjszaka. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Norbi ! mi lesz abból a "kukacból" ? pörcsi? vagy leves ? Kígyó :lol: jézusom hogy mered megfogni ! váááááááááááááááááááááááááááááááá ! Mééé? Nem ráz, sőt nem is harap :sowwy: (legalábbis eddig még nem harapott) Kíígyó Pöri. Inkább mint bárányból Hát ezzel nem laknál jól :lol: Bár szerintem a kígyóhús se lehet rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2008 Nekem a kert végében van állítólag több is, ezért nem kell még a házban is. A kert végében királysikló?! :lol: Gondolom erdei-, réz- vagy vízisiklód lehet. Láttál is, vagy csak a hírét hallottad? megsütjük vazzze ! Az erdeit már érdemes lenne :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts