streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Insignia Szerintem szép. Valóban elég durva.Remélem mire kijön nem fogják "lebutitani",hogy ezt is,meg azt is lehagynak róla,hogy olcsóbb legyen a gyártás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Valóban elég durva.Remélem mire kijön nem fogják "lebutitani",hogy ezt is,meg azt is lehagynak róla,hogy olcsóbb legyen a gyártás. Arra ne is számíts. :lol: Ebként nekem nem tecc. Inkább a B Veki. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Arra ne is számíts. :lol: Ebként nekem nem tecc. Inkább a B Veki. :sowwy: szívemből szóltál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 szívemből szóltál! :lol: Csak nem telik rá, az a baj. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Arra ne is számíts. :lol: Ebként nekem nem tecc. Inkább a B Veki. :lol: Azért élőben kiváncsi vagyok rá.Bár sok autóval jártam meg,hogy a beharangozókbaa állatul néztek ki,az életben meg :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ezt már nem fogják butítani. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ezt már nem fogják butítani. :lol: Legyen igazad. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Valaki olvas is vagy csak a képeket nézitek? :sowwy: Ez a végleges változat, ez lesz sorozatban gyártva!Nekem elbírná a hátsóm, nagyon bejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nem akarom magamat idézni, de én leírtam, hogy ezen nem fognak változtatni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nem akarom magamat idézni, de én leírtam, hogy ezen nem fognak változtatni. :lol: Az igaz! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na, csövi fiatalok! Jöttem "dolgozni" :sowwy: (Egy kis nosztalgiázás a Laterum-ban) A héten nem nagyon értem rá fórumozni, mert az új cégnél még asztalom se volt, csak tegnap délután cuccolt át az elődöm. Na mivan Lomha! Mégsem jöttetek be Pécsre? Vagy csak délután jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na, csövi fiatalok! Jöttem "dolgozni" :sowwy: (Egy kis nosztalgiázás a Laterum-ban) A héten nem nagyon értem rá fórumozni, mert az új cégnél még asztalom se volt, csak tegnap délután cuccolt át az elődöm. Na mivan Lomha! Mégsem jöttetek be Pécsre? Vagy csak délután jöttök? 2 felé indulunk!Aztán majd jól lefényképezünk minden sukár verdát!Ott leszel a Laterumban?Akkor lehet meglátogatunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 2 felé indulunk!Aztán majd jól lefényképezünk minden sukár verdát!Ott leszel a Laterumban?Akkor lehet meglátogatunk! :lol: Remélem már jobban vagy tezsvérem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 2 felé indulunk!Aztán majd jól lefényképezünk minden sukár verdát!Ott leszel a Laterumban?Akkor lehet meglátogatunk! :lol: Ja, itt rohadok! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Remélem már jobban vagy tezsvérem :sowwy: Miből épültem volna fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Miből épültem volna fel? :lol: A beírásod alapján, nekem az látszott hogy igencsak jóó kedved volt :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 A beírásod alapján, nekem az látszott hogy igencsak jóó kedved volt :lol: Dob a szemed csak... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ezt már nem fogják butítani. :lol: Szerencsére fejlődnek az opelék. Az F astra, B corsa, B veki óta már csak trágyább autókat tudnak csinálni. Komolyan mondom szégyen régi szép autókhoz képest. :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Norbi csörögjél rám, ha mini találkozó van! Én is odaugrok 1 füstszünetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Norbi csörögjél rám, ha mini találkozó van! Én is odaugrok 1 füstszünetre. OK Még 1 órája van Lomhának, hogy ideérjen. Oszt megyek haza. Illetve kígyóért :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Dob a szemed csak... :sowwy: :lol: :lol: :lol: Tiéd nagyobbat dobott asszem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 OK Még 1 órája van Lomhának, hogy ideérjen. Oszt megyek haza. Illetve kígyóért :sowwy: Hát sajnos nem jött össze, a lányok kezdtek nyűgösek lenni(nem sokat volt velük foglalkozva :lol:) , eljöttünk haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát sajnos nem jött össze, a lányok kezdtek nyűgösek lenni(nem sokat volt velük foglalkozva :lol:) , eljöttünk haza. Mindig a nők tesznek keresztbe! :lol: :lol: Képek? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Mindig a nők tesznek keresztbe! :lol: :lol: Képek? :sowwy: Hát elég sok lett, mi érdekel konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hát elég sok lett, mi érdekel konkrétan? Hát a nők! :lol: :lol: Na jó, azért lehetnek a háttérben kocsik is. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts