kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Érdekes, de ez a kocsi kétszer vann fenn, az egyiknél a gazdája árulhatja, a másiknál, pedig aegy kereskedő. És még egy érdekesség, hogy ugyanaz a kereskedő árul egy romjaiból feltámasztottat is. De az árak azért elég húzósak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Érdekes, de ez a kocsi kétszer vann fenn, az egyiknél a gazdája árulhatja, a másiknál, pedig aegy kereskedő. És még egy érdekesség, hogy ugyanaz a kereskedő árul egy romjaiból feltámasztottat is. De az árak azért elég húzósak. Az nem romjaiból feltámasztott, az még most is rom, egy igazi redvás szar!Ennyi pénzért ott rohadjon meg ahol van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Jé, azt lehet mondani, hogy "szar"! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ezt a spedstert én már néztem 2 éve . haggyuk ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Az nem romjaiból feltámasztott, az még most is rom, egy igazi redvás szar!Ennyi pénzért ott rohadjon meg ahol van! Inkább vegyél egy FAJA MV6-ot :lol: ne iylen lóf@szjóska szarokat :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Láttam Zsolti kitoltad a 126-ot a garázsból, bár a mocitető még mindig nyitva volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Inkább vegyél egy FAJA MV6-ot :lol: ne iylen lóf@szjóska szarokat :sowwy: :lol: Mit csináljak azzal a nagy benzintemetővel?Nem vagyok én nagycsaládos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Mit csináljak azzal a nagy benzintemetővel?Nem vagyok én nagycsaládos! :P Baze de a hitelt beválanád mi?? :sowwy: :lol: :lol: beszarás ez a f@szi :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Miután babu viszi egy kört, lehet inkább bevállal egy MV6-ot gázosítva :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Baze de a hitelt beválanád mi?? :sowwy: :lol: :lol: Be is fogom.Ahogy gondolkodom rajta, egyre inkább úgy érzem...Speedsterem lesz ha beledöglök is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Azért kiv. volnék mennyi hitelt adnak rá, számítva, hogy már 6 éves autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Be is fogom.Ahogy gondolkodom rajta, egyre inkább úgy érzem...Speedsterem lesz ha beledöglök is. Most az mérjobb mint az MV6 fizetet a hitelt azt meg azértnemtudod tankolni :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Miután babu viszi egy kört, lehet inkább bevállal egy MV6-ot gázosítva :sowwy: Egy Speedster 840kg és 148 ló.Egy MV6 1540kg és 212 ló(ha benzinnel megy ugyebár-ezt nem hagyhattam ki :lol: ).A Speedster légellenállása ránézésre tulajdonképpen nem létezik.Azért én mérnék egyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Most az mérjobb mint az MV6 fizetet a hitelt azt meg azértnemtudod tankolni :sowwy: :lol: :lol: Ebből semmit nem értek!Beszélni Magyar is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 De amúgy nem a teljesítmény a lényeg, én a GSi-t sem tiportam soha.Az érzés fontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ebből semmit nem értek!Beszélni Magyar is? :sowwy: Most kötekszel mi??? Azthittem komolyabb embervagy,,,,ettől ,,,,,, végül is teszek rá mitveszel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Most kötekszel mi??? Azthittem komolyabb embervagy,,,,ettől ,,,,,, végül is teszek rá mitveszel! :sowwy: Most komolyan...olvasd vissza amit írtál.Nem lehet értelmezni mit akarsz mondani.Hogy érted azt, hogy komolyabb ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Vegyél speedstert aztán majd mire visszacsengeted 8 év múlva lessz egy 14 éves autód (ha épp 6 évesen veszed) 5 millióért!!! Én aztmondom megéri! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Most komolyan...olvasd vissza amit írtál.Nem lehet értelmezni mit akarsz mondani.Hogy érted azt, hogy komolyabb ember? Én azthittem nem ugrasz be ilyen hiteles szarokba erre értettem! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nekem a kövi autóm egy MV6 lessz ez hóóótziher vegyem fel a f..om hitelt :sowwy: Ominak van fíílingje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Vegyél speedstert aztán majd mire visszacsengeted 8 év múlva lessz egy 14 éves autód (ha épp 6 évesen veszed) 5 millióért!!! Én aztmondom megéri! :sowwy: Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes. Azthittem megmondom neked őszintén hogy megcsinállod a kadit!!! És akkor legalább lessz mégegy GSI a szekcióban és mennyire faja lessz! Erre jössz a Kocka speedsterrel! :lol: :sowwy: Semmitse vegyél hitelre!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nekem a kövi autóm egy MV6 lessz ez hóóótziher vegyem fel a f..om hitelt :sowwy: Ominak van fíílingje :lol: Akkor hajrá, add el a GSi-t és már mehetsz is ezért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Akkor hajrá, add el a GSi-t és már mehetsz is ezért! Majd ha 2 nél többen leszünk akkor ilyen lessz :lol: De ez mé iylen ocsó :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Sztem vegyél egy Speedstert, hogy babu le tudja szólni, hogy az Omi jobban megy :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts