Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Érdekes, de ez a kocsi kétszer vann fenn, az egyiknél a gazdája árulhatja, a másiknál, pedig aegy kereskedő. És még egy érdekesség, hogy ugyanaz a kereskedő árul egy romjaiból feltámasztottat is. De az árak azért elég húzósak.

Az nem romjaiból feltámasztott, az még most is rom, egy igazi redvás szar!Ennyi pénzért ott rohadjon meg ahol van!

Megosztás:

Miután babu viszi egy kört, lehet inkább bevállal egy MV6-ot gázosítva :sowwy:

Egy Speedster 840kg és 148 ló.Egy MV6 1540kg és 212 ló(ha benzinnel megy ugyebár-ezt nem hagyhattam ki :lol: ).A Speedster légellenállása ránézésre tulajdonképpen nem létezik.Azért én mérnék egyet. :lol:

Megosztás:

Vegyél speedstert aztán majd mire visszacsengeted 8 év múlva lessz egy 14 éves autód (ha épp 6 évesen veszed) 5 millióért!!! Én aztmondom megéri! :sowwy:

Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes.

Megosztás:

Úgy rinyálsz mintha tőled kérnék rá pénzt. :lol: Most igazából mi a bajod?Az, hogy Speedstert akarok vagy az, hogy hitelre akarom?Azt hittem azt fogjátok mondani, hogy "hajrá, mi veled vagyunk", ehelyett ezt kapom.De esküszöm ha 1.4-es G Astra Classicot szeretnék hitelre az senkinek nem lenne érdekes.

Azthittem megmondom neked őszintén hogy megcsinállod a kadit!!! És akkor legalább lessz mégegy GSI a szekcióban és mennyire faja lessz! Erre jössz a Kocka speedsterrel! :lol: :sowwy: Semmitse vegyél hitelre!!! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.