ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Megtaláltam: 90439359, 193274 Köszi Főnök! :D Akkor a Gyula is jót nézett. Csak ő nem látott rajta "kapcsolóhelyet" Számodra egyértelmű? Mert akkor meg kellene rendelnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Abdeckung, Motor-Schiebedach, Grau. Tehát jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem is drága. Patacsi kb 3100-at írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Akkor OK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát ezt tényleg becoptuk! :D :D :D Be. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Tiu! Köszi megjötteka képek mondhatni nem kevés db számmal :D :D iparkodom minél hamarabb felpakolni ! Apropó , Norbi vagy valaki írjon pár sort az ott történtekről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Olyan "érzésem" volt a hsz-edet olvasva. :D Én nem olyan ember vagyok, ha nem bíznék benned akkor elhozattam volna valakivel DUV-ba, de erről szó sincs.Szóval bizalom van, biznisz is lesz még :D .És ezzel zárjuk le ezt a kellemetlen félreértést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Az utólagos kívánóknak is köszi szépen! :D Nekem akkor is hőbölög, mert siklósi táj-paraszt vagyok és kész!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Az utólagos kívánóknak is köszi szépen! :sowwy: Nekem akkor is hőbölög, mert siklósi táj-paraszt vagyok és kész!!! :lol: Persze-persze. A nézeteltéréseket meg táLY-box-szal vezeted le. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Én nem olyan ember vagyok, ha nem bíznék benned akkor elhozattam volna valakivel DUV-ba, de erről szó sincs.Szóval bizalom van, biznisz is lesz még :lol: .És ezzel zárjuk le ezt a kellemetlen félreértést. :sowwy: El van sikálva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 El van sikálva. :lol: Oksi! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Srácok, nem lehetne azokat a képeket eltüntetni amiken az a Ford húzza az Astrát?Nem olyan jó reklám szerintem... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Srácok, nem lehetne azokat a képeket eltüntetni amiken az a Ford húzza az Astrát?Nem olyan jó reklám szerintem... :lol: Pedig direkt elküldtem azokat is. :sowwy: Amúgy én felajánlottam neki, hogy bebikázom, de nem kellett . Akkor viszont vessen magára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Kitöröltem a képeket :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Kitöröltem a képeket :lol: Hát én a magam nevében köszönöm, nem tetszett na. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Kitöröltem a képeket :lol: Rendben. :lol: Ebként, a többi mikor lesz fenn? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Rendben. :lol: Ebként, a többi mikor lesz fenn? :sowwy: :lol: Ma amegoldom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Srácok, nem lehetne azokat a képeket eltüntetni amiken az a Ford húzza az Astrát?Nem olyan jó reklám szerintem... :sowwy: Cenzúrázunk, cenzúrázunk ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hát én a magam nevében köszönöm, nem tetszett na. :sowwy: Képmutatók!!!!!!!!! ÉS :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Cenzúrázunk, cenzúrázunk ? :sowwy: :lol: Ugye mondom én is. :lol: :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Most mértenem lehetett aztmondani, hogy a Ford anyira gyenge volt hogy az opel hátramenetbe is elhúzta :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ugye mondom én is. :lol: :lol: :P :lol: :P Ha valaki kilépne véletlenül a szekcióból, az készüljön fel, hogy másnapra retusálva lesz minden képről, ahol korábban szerepelt :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Most mértenem lehetett aztmondani, hogy a Ford anyira gyenge volt hogy az opel hátramenetbe is elhúzta :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Én is gondoltam rá, hogy lehetne belőle poén de nincs képaláírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 :P :lol: :P Én is gondoltam rá, hogy lehetne belőle poén de nincs képaláírás. Hogy neked mindenbe bele kell szólnod: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hogy neked mindenbe bele kell szólnod: :sowwy: :lol: :lol: :lol: :P :lol: Nicsak, ki beszél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts