Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Szedd le a valamelyik kasztni elemet és vidd fő nekik hogy ilyen színű és jegyezzék be, lenne ám ováció :D :D Siklóson az ocsmányiroda ablaka az utcára néz és nincs 1 méter magasan!Simán oda lehetne állni kocsival és bekopogni, hogy nézzék meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Siklóson az ocsmányiroda ablaka az utcára néz és nincs 1 méter magasan!Simán oda lehetne állni kocsival és bekopogni, hogy nézzék meg! :D :D :D ez mégjobb mert szerelnisem kell , de ha jóltudom mondod a színkódot és megcsinálják azthiszem nem is drága a szín átírás asszem 2-5 ezer forintot emlegettek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Már megint részegen elaludtál az árokparton, mi? :D Ejnye-bejnye! :lol: Ui: Jobbulást! Ígyvan Jó Bulást :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Na Vasárnap én is kiganyéztam az ótót. Külső mosás sárkaparóval, belső takarítás vasvillával..... Belülről annyi szemét jött ki, hogy megbeszéltem faterral, hogy az otthoni kukát cseréljük le Omega kasznira, mert háromszor annyi háztartási hulladékot fogad be az Omega, mint egy átlag vödör :lol: Polírozás sajna megint elmaradt.... :D Na nem az időhiány miatt, csak a szervezetem hét üveg sörnél nem tudott volna többet befogadni.... És köztudott, hogy nekem a polírozáshoz legalább 4 üveg szükséges :D Minden mosás után rácsodálkozom a verdára, hogy milyen szép színe van :D Az asszony meglátta és megin leszúrt, mert azt hitte, hogy lecseréltem a verdát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Látom, készülsz a talira! :D Ti mentek Vadkertre? Mert láttam, hogy a bratyód leiratkozott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ...a szervezetem hét üveg sörnél nem tudott volna többet befogadni...a polírozáshoz legalább 4 üveg szükséges... Hmm, csak én látom, hogy hol a hiba? :D A számadatok alapján mehetett volna az a polír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hmm, csak én látom, hogy hol a hiba? :D A számadatok alapján mehetett volna az a polír. :D Azt nem írta, hogy a polírozás előtt mennyinél tartott :D . A mosás-ganyézás már lehet, hogy megkívánt 5-6 sört, akkor pedig a +4 már behányást eredményezhetett volna. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 :D :D ez mégjobb mert szerelnisem kell , de ha jóltudom mondod a színkódot és megcsinálják azthiszem nem is drága a szín átírás asszem 2-5 ezer forintot emlegettek! Nem csinálják meg. Csak KPM szmlével. ÉS 12000 Ft (törzskönyv + forgalmi) + szemle díj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Azt nem írta, hogy a polírozás előtt mennyinél tartott :D . A mosás-ganyézás már lehet, hogy megkívánt 5-6 sört, akkor pedig a +4 már behányást eredményezhetett volna. :D :D Ezt kérjük ki magunknak!Ilyen pontatlan söradatokkal nem lehet dolgozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nem csinálják meg. Csak KPM szmlével. ÉS 12000 Ft (törzskönyv + forgalmi) + szemle díj. Nagyon jó, tehát csak szürke kaszni mehet!Lehet hagyom inkább a pi**ába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ezt kérjük ki magunknak!Ilyen pontatlan söradatokkal nem lehet dolgozni! :D Na igen eléggé pontatlan voltam. Most akár indíthatnék egy szavazást, hogy Fricinek mennyi söricilin szükséges egy külső belső takarításhoz, ha a políhoz négy szükséges... :D Na de, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáitok bevallom szemlesütve, hogy a helyes válasz a hét üveg a ganyézáshoz.... :D Valaki nem tud esetleg valami iszonyúan fehér xenon égőt, mert a jobb oldalim eléggé serényen sárgúlgat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nagyon jó, tehát csak szürke kaszni mehet!Lehet hagyom inkább a pi**ába! :D Lefesteted az újat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nagyon jó, tehát csak szürke kaszni mehet!Lehet hagyom inkább a pi**ába! :D És célszerű minden okos tanács mellett mindig mindent megkérdezni az aktuális okmányirodában, ill közlekedési felügyeleten, mert van ahol "máshogy" tudják a dolgokat és esetleg el lehet simítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Lefesteted az újat?? Nem akarok szürke autót, tehát nagyon nem szeretnék súlyos tízezreket arra költeni, hogy szürke legyen a papírok kedvéért.Egykuttyal is épp erről diskurálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nagyon ne keseredj el Lomha! Egy kis utánnajárás, és akármilyen színű lehet. A pénzt érte én is lehúzásnak tartom, de én is színódosítást fogok bejegyeztetni. Nekem sárga helyett fekete lesz. Ennyi még igazán beleférhet. A kocsi belét meg hányd bele egy másik kasztniba. A többit meg oldd meg úgy, ahogy arról Kojaknál beszéltünk. Csak jó lakatos kell, és annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 És célszerű minden okos tanács mellett mindig mindent megkérdezni az aktuális okmányirodában, ill közlekedési felügyeleten, mert van ahol "máshogy" tudják a dolgokat és esetleg el lehet simítani. Ja, az lesz, hogy körbejárok, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nagyon ne keseredj el Lomha! Egy kis utánnajárás, és akármilyen színű lehet. A pénzt érte én is lehúzásnak tartom, de én is színódosítást fogok bejegyeztetni. Nekem sárga helyett fekete lesz. Ennyi még igazán beleférhet. A kocsi belét meg hányd bele egy másik kasztniba. A többit meg oldd meg úgy, ahogy arról Kojaknál beszéltünk. Csak jó lakatos kell, és annyi... Majd meglátjuk, valahogy csak lesz.Olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Voltam ma Harkányban, és út közben Nagyharsányban láttam egy épülgető C Kadett Cityt. Elég ritka gép, úgyhogy remélem egyszer befejezi a gazdája. Siklóson pedig egy rakat B Omival futottam össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Voltam ma Harkányban, és út közben Nagyharsányban láttam egy épülgető C Kadett Cityt. Elég ritka gép, úgyhogy remélem egyszer befejezi a gazdája. Siklóson pedig egy rakat B Omival futottam össze :Dzöld fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Igen az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Voltam ma Harkányban, és út közben Nagyharsányban láttam egy épülgető C Kadett Cityt. Elég ritka gép, úgyhogy remélem egyszer befejezi a gazdája. Siklóson pedig egy rakat B Omival futottam össze :D Siklóson mostanában nagyon elterjedtek a B Omik, szezonjuk van vagy nem tudom. :D Az a City pedig nem épül szerintem, két éve így néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Igazából sejtettem, hogy nem épül, csak biztam benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 több az mint kettö!!!!a gyerek bratyójának volt egy ugyan ilyen csak narancssárgában!!amugy meg mároki a gyerek csak itt van barátnöje!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 több az mint kettö!!!!a gyerek bratyójának volt egy ugyan ilyen csak narancssárgában!!amugy meg mároki a gyerek csak itt van barátnöje!!! :D Akkor lehet, hogy én csak két éve láttam először! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Há bódogságos nevenapját a opezsótinak he!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts