Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gyerekek! Én is voltam fiatal, de szemtelen az soha! :D :lol:

Naaaaa necsináld már..... most azért mert 1 évvel vagy idősebb :D Bezzeg amikor te offolsz ez nem jut eszedbe mi?? :D :D

Elküldve
Opelzsolt!Nagyon nagy király a beszólásod Kadettklubon, nagyon nagy! :D :D :D :lol: :D

:D muszáj volt megtennem :D agyamra megy pár dolog és utállom a fillérszexet .

Elküldve

ja meg a srácnak kellenek dolgok aztán félre teteti . de elvinni már nem viszi el .....

akkó a férfinemiszervé teteti félre ??,,?? vááááááá ... fársztó dolgok ezek . de már nem dölök be neki ! :D

Elküldve
:D muszáj volt megtennem :D agyamra megy pár dolog és utállom a fillérszexet .

Pedig gondoltam Rád a napokban, hogy egy kicsit baszogassalak :D :D :lol: lámpaügyben :D

Hátha van motoros lámpicseked számomra, motorral, állítógombbal..., természetesen inggyé! :D

Elküldve
Pedig gondoltam Rád a napokban, hogy egy kicsit baszogassalak :D :D :D lámpaügyben :D

Hátha van motoros lámpicseked számomra, motorral, állítógombbal..., természetesen inggyé! :D

elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :lol: kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim .

Elküldve
elsőlámpa van ami motoros volt de motor óne nincsen rajta . na most ezzel nem tudom mit kezdünk :D kapcsoló is van valahol de azt 2-3 ezeré szokták elvinni az aranyos kuncsaftjaim .

Nem sürgős a dolog, a xenon miatt tervezem, csak ha apránként szerzem be a dolgokat úgy kevésbé tűnik drágának a project :D :D

Te mit értesz kapcsoló alatt? :D Mert én a magasságállítóra gondolok.

Elküldve
Nem sürgős a dolog, a xenon miatt tervezem, csak ha apránként szerzem be a dolgokat úgy kevésbé tűnik drágának a project :D :D

Te mit értesz kapcsoló alatt? :D Mert én a magasságállítóra gondolok.

magaság állító=kapcsoló :D

Elküldve

Nagy az én bánatom...szétszedtük a GSi-t, olyan dolgokra derült fény, hogy úgy döntöttem nem csináltatom már meg.Az életem része volt ez az autó, de ennyit munkát, időt és pénzt már nem tudok beleölni.Iszonyatos rejtett rohadások, régebbi baleset(ek) kókányolt javításai.Ég veled "Csótány"... :D sírósszmájli

Elküldve
Látnád, muterom autóján mennyit kaszniztam. Nem mondanád, hogy reménytelen eset.

Nem is mondtam.Azt mondtam, hogy ennyi időt,munkát és pénzt nem tudok rászánni.Nem figyel az Elnök Úr. :D Amúgy meg típustársak leszünk szerintem.

Elküldve
Akkor nem is kell a váltó? :D

Nem biztos, most összeült a kupaktanács, hogy mi legyen.Faternak azt mondtam mégsem kell, de lehet, hogy mégis kelleni fog.Max holnapra eldől.

Elküldve
Nem biztos, most összeült a kupaktanács, hogy mi legyen.Faternak azt mondtam mégsem kell, de lehet, hogy mégis kelleni fog.Max holnapra eldől.

Értesíts! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.