ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Na mert a malacot nem vágják és hentelik, hanem az csak úgy hipp-hopp színtiszta hús lesz! :D Most mit fittizel itt, Te "falusi"?! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Bezzeg a szegény röfikét nyársra húznád! :D :lol: Na megszólalt a" BÁRÁNYGYILKOS" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Most mit fittizel itt, Te "falusi"?! :D :P Leírjam részletesen? :lol: Esetleg egy bika taglózást, nyúzást, feldolgozást? Azt a múltkor ki is hagytam. :D Na megszólalt a" BÁRÁNYGYILKOS" :D :D :D Nem tökmindegy? A bárányok hallgatnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hamár hentelünk: Deák Bárdos Mihály olimpikon megszívja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nyisson valaki egy "Hentes-mészáros" topicot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nyisson valaki egy "Hentes-mészáros" topicot! :D Az én fejemben is megfordult már :D Meg egy "Mentsük meg a bárányt" topik is kéne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Az én fejemben is megfordult már :D Meg egy "Mentsük meg a bárányt" topik is kéne! :D VS :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Amúgy gratula srácok a 100. oldalhoz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Az én fejemben is megfordult már :P Meg egy "Mentsük meg a bárányt" topik is kéne! :D Jóvan most aztán OFFOLJATOK vazze :D :D :D De azt tudjátok mészúrnak olyan korán disznóvágáskor?? Mert akkor a grínpíszesek még alszanak!!!! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Francokat! Hajnalban még nem melegszik a pálinka a napon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Francokat! Hajnalban még nem melegszik a pálinka a napon! :D A hozzáértőt hallottuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 A hozzáértőt hallottuk! :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Francokat! Hajnalban még nem melegszik a pálinka a napon! :D Esetleg azért, mert akkor még akad pár ember aki nem tök részeg a pálinkától. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én is az utóbbi véleményen vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Katasztrófa ami mostanában ott van. :D :D az. meg a fillérszex is az . használt fékbetét eladó ! meg kicsit lukas direkszűrő ! lassan ez is előfordul majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én is az utóbbi véleményen vagyok. magának ne legyen véleményye ! inkább igyon a srácokkal egy kupicával ! :D miről van szó?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/img/4-576b.jpg VS http://kepfeltoltes.hu/080404/barany_www.k...ltoltes.hu_.jpg :D Sanyi ! ez már +16 ! nem bírom a vért ! :D Le is vettem linkre a képeket, hogy ne lásd olyan sokszor (meg különben is: képpel nem idézünk :D ) Szerk: ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Amúgy gratula srácok a 100. oldalhoz! :D :D Amit nem is akárki kezdett meg! :D :lol: Köszi Sanya! (A szemléltető képeket is köszönjük szépen! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Amit nem is akárki kezdett meg! :D :lol: Nohiszen :D Hát csak is Norbilehtett az az "álnok" Aki nyitott egy ilyen topikot! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Opelzsolt!Nagyon nagy király a beszólásod Kadettklubon, nagyon nagy! :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nohiszen :D Hát csak is Norbilehtett az az "álnok" Aki nyitott egy ilyen topikot! :D :D :lol: Az még mind semmi, de a 100. oldalt is én kezdtem meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2008 Opelzsolt!Nagyon nagy király a beszólásod Kadettklubon, nagyon nagy! :D :D :D :lol: :D Ha most ezzel azt akartad elérni, hogy megnézzem, hát megyek és megnézem! :D :P Kicsit pontosabban hol :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Az még mind semmi, de a 100. oldalt is én kezdtem meg! :D Jólvan már, elég lesz az önfuttatásból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ha most ezzel azt akartad elérni, hogy megnézzem, hát megyek és megnézem! :D :D Nem hiszem, hogy te értékelni tudod majd úgy mint mi, akik ott vagyunk.De azért érteni fogod sztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Jólvan már, elég lesz az önfuttatásból... :D :D :D jaja már elég hagy maszagú a topik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts