egyhapsi Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh: Gyere te is februárban te is, csak ne ezt az arcodat hozzad, ami a képen van. :lol: :) :) :D ;)
egyhapsi Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Már le akartam cserélni.:-) Vettem új úszószemüveget :huh: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh: Lassan már csak a te tagságod hiányzik a szekció megalapításához :lol:
Alex.79 Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Ha valaki tud valami soförállást pécsen,szóljon. Leépités miatt lapátra tettek és melót keresek. Köszi.
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Elküldve Január17, 2008 Ha valaki tud valami soförállást pécsen,szóljon. Leépités miatt lapátra tettek és melót keresek. Köszi. Hát ez nem túl jó :huh: Ha tudok valamit, akkor szólok. Milyen kategóriás jogsid van?
egyhapsi Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Hmmm.. Ezek a leépítések érdekesek. Alex.79 együttérzek veled. Engem is leépítettek, de még november 30-án.. A nagy pofám miatt. :huh: Azóta mégnagyobb :lol: :)
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Elküldve Január17, 2008 Jövő héttől már én is tag leszek :huh: Szeretném már látni! :lol:
Alex.79 Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 A,B,C. Belföldi árufuvarozó és autómentői,könyű és nehézgépkezelői,gumiabroncs javító és kerék kieggyensújózó vizsgák,autószerelő végzetség. Maszek melót is vállalok.
kojakarettenetes Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Lassan már csak a te tagságod hiányzik a szekció megalapításához :huh: Abból engem sem kihagyni. :lol:
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Elküldve Január17, 2008 Abból engem sem kihagyni. :lol: Ha akarnánk, se tudnánk kihagyni :) Egyelőre még Veled együtt is kevesen vagyunk :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Ha akarnánk, se tudnánk kihagyni :lol: Egyelőre még Veled együtt is kevesen vagyunk :huh: HÁny ember kell??
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Elküldve Január18, 2008 HÁny ember kell?? Hát minimum 10 fő kell összesen. A Tagok topikban eddig 9-en vagyunk, de ebből egyhapsi még nem valódi tag (remélem ez hamarosan megváltozik :lol: ), és szerintem hening is megy a saját régiójába. Szóval még 2 fő kellene az alapításhoz. Szerintem Gyurka benne lenne a dologban, csak nem nagyon fórumozik. Alex.79 kérdéses, most, hogy dobták a melóhelyéről :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Hát minimum 10 fő kell összesen. A Tagok topikban eddig 9-en vagyunk, de ebből egyhapsi még nem valódi tag (remélem ez hamarosan megváltozik :lol: ), és szerintem hening is megy a saját régiójába. Szóval még 2 fő kellene az alapításhoz. Szerintem Gyurka benne lenne a dologban, csak nem nagyon fórumozik. Alex.79 kérdéses, most, hogy dobták a melóhelyéről :huh: Van egy Engin nevű srác Pécsen, kadettklubos, meg lehet, hogy MOTE-s is. Őtmeg kell nézni még, csak most nincs időm.
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Elküldve Január18, 2008 Van egy Engin nevű srác Pécsen, kadettklubos, meg lehet, hogy MOTE-s is. Őtmeg kell nézni még, csak most nincs időm. Majd utánanézek. Ha nem itt, akkor hol lehet még? Ui: Megvan, mindjárt le is támadom! :lol: - Megtörtént :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Majd utánanézek. Ha nem itt, akkor hol lehet még? Ui: Megvan, mindjárt le is támadom! :lol: - Megtörtént :huh: Nem tudom, hogy mennyire lehet aktív a srác, mert kadettklubról is igen eltűnt.
Alex.79 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Nem vagyok kérdéses. Jövő héten fizetik ki a szabiaimat meg a ledolgozott időmet. + a corola-t is kifizetik.
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Elküldve Január18, 2008 Nem vagyok kérdéses. Jövő héten fizetik ki a szabiaimat meg a ledolgozott időmet. + a corola-t is kifizetik. Ennek örülünk! :huh:
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Javaslom, hogy a mediterrán szekció is gyűjtse az 1-2 forintosokat. Ha egyszerűbb megoldás nem lesz, akkor postán feladjuk a Mote pesti címére. ja ja pont erre gondoltam !
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 na végre megy a gépem ...... kop kop kop ... hu de sok itt a hsz :huh:
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 A,B,C. Belföldi árufuvarozó és autómentői,könyű és nehézgépkezelői,gumiabroncs javító és kerék kieggyensújózó vizsgák,autószerelő végzetség. Maszek melót is vállalok. én is vállalok maszekot de csak a jövő hónap után :huh: hol dolgoztál ??
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Elküldve Január18, 2008 Egy gyűjtőhely lehetne a melóhelyem, igaz, még nem beszéltem a főnökömmel ez ügyben. Csak ehhez kellene valami kultúrált gyűjtőláda. Sajnos még nem találtam erre alkalmas eszközt :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Képtárról hogyan tudok képet feltenni ide??
Recommended Posts