egyhapsi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh: Gyere te is februárban te is, csak ne ezt az arcodat hozzad, ami a képen van. :lol: :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Már le akartam cserélni.:-) Vettem új úszószemüveget :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nézem-nézem a mediterrán részt, és egyszercsak nem győzöm olvasni..:-) Mi történt ? :huh: Lassan már csak a te tagságod hiányzik a szekció megalapításához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ha valaki tud valami soförállást pécsen,szóljon. Leépités miatt lapátra tettek és melót keresek. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ha valaki tud valami soförállást pécsen,szóljon. Leépités miatt lapátra tettek és melót keresek. Köszi. Hát ez nem túl jó :huh: Ha tudok valamit, akkor szólok. Milyen kategóriás jogsid van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hmmm.. Ezek a leépítések érdekesek. Alex.79 együttérzek veled. Engem is leépítettek, de még november 30-án.. A nagy pofám miatt. :huh: Azóta mégnagyobb :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jövő héttől már én is tag leszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jövő héttől már én is tag leszek :huh: Szeretném már látni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A,B,C. Belföldi árufuvarozó és autómentői,könyű és nehézgépkezelői,gumiabroncs javító és kerék kieggyensújózó vizsgák,autószerelő végzetség. Maszek melót is vállalok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Lassan már csak a te tagságod hiányzik a szekció megalapításához :huh: Abból engem sem kihagyni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2008 Abból engem sem kihagyni. :lol: Ha akarnánk, se tudnánk kihagyni :) Egyelőre még Veled együtt is kevesen vagyunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Ha akarnánk, se tudnánk kihagyni :lol: Egyelőre még Veled együtt is kevesen vagyunk :huh: HÁny ember kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2008 HÁny ember kell?? Hát minimum 10 fő kell összesen. A Tagok topikban eddig 9-en vagyunk, de ebből egyhapsi még nem valódi tag (remélem ez hamarosan megváltozik :lol: ), és szerintem hening is megy a saját régiójába. Szóval még 2 fő kellene az alapításhoz. Szerintem Gyurka benne lenne a dologban, csak nem nagyon fórumozik. Alex.79 kérdéses, most, hogy dobták a melóhelyéről :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hát minimum 10 fő kell összesen. A Tagok topikban eddig 9-en vagyunk, de ebből egyhapsi még nem valódi tag (remélem ez hamarosan megváltozik :lol: ), és szerintem hening is megy a saját régiójába. Szóval még 2 fő kellene az alapításhoz. Szerintem Gyurka benne lenne a dologban, csak nem nagyon fórumozik. Alex.79 kérdéses, most, hogy dobták a melóhelyéről :huh: Van egy Engin nevű srác Pécsen, kadettklubos, meg lehet, hogy MOTE-s is. Őtmeg kell nézni még, csak most nincs időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2008 Van egy Engin nevű srác Pécsen, kadettklubos, meg lehet, hogy MOTE-s is. Őtmeg kell nézni még, csak most nincs időm. Majd utánanézek. Ha nem itt, akkor hol lehet még? Ui: Megvan, mindjárt le is támadom! :lol: - Megtörtént :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Majd utánanézek. Ha nem itt, akkor hol lehet még? Ui: Megvan, mindjárt le is támadom! :lol: - Megtörtént :huh: Nem tudom, hogy mennyire lehet aktív a srác, mert kadettklubról is igen eltűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nem vagyok kérdéses. Jövő héten fizetik ki a szabiaimat meg a ledolgozott időmet. + a corola-t is kifizetik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nem vagyok kérdéses. Jövő héten fizetik ki a szabiaimat meg a ledolgozott időmet. + a corola-t is kifizetik. Ennek örülünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Javaslom, hogy a mediterrán szekció is gyűjtse az 1-2 forintosokat. Ha egyszerűbb megoldás nem lesz, akkor postán feladjuk a Mote pesti címére. ja ja pont erre gondoltam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 na végre megy a gépem ...... kop kop kop ... hu de sok itt a hsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 A,B,C. Belföldi árufuvarozó és autómentői,könyű és nehézgépkezelői,gumiabroncs javító és kerék kieggyensújózó vizsgák,autószerelő végzetség. Maszek melót is vállalok. én is vállalok maszekot de csak a jövő hónap után :huh: hol dolgoztál ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egy gyűjtőhely lehetne a melóhelyem, igaz, még nem beszéltem a főnökömmel ez ügyben. Csak ehhez kellene valami kultúrált gyűjtőláda. Sajnos még nem találtam erre alkalmas eszközt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Képtárról hogyan tudok képet feltenni ide?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ezmiez ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts