Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi ez a dögvész? :D

Tiu már egy hete nem volt, Kojak is már vagy 3 napja, Babu is már több, mint egy hete (bár Ő más tészta :lol: ). Egyhapsi-ról, meg Gyurka-ról már nem is beszélve (utóbbiról elmondhatjuk, hogy csak támogató tag) .

Úgy látom, már régen volt a legutóbbi tali. :D

Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D

Elküldve
Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :P Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D

A mediterrán csapat képen a társaság fele sincs rajt. Kb ennyi. Ja meg rakhatnál rólam norálisabb képeket is. Babunál biztos van pár. :D :D :lol: :D :D

Elküldve
Ez most nem rátok vonatkozott hanem arra aki még a bemutatkozó oldalra sem küldött semmit!!!!! lehet azoknak nem is fontos??? :D Norbi ami képeket küldtél az jó szal :lol:

Én most egy darabig biztosan nem tudok, mert durva számítógép undorom van. Talán hétévégén összehozok valamit. :D :D :D

Elküldve
Én nem is ültem gép előtt egy hete már.

Nagyhiba! :D Aprópó szijjak tökéletesek köszi mégegyszer már ki is cseréltem őket! :D

Elküldve
szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ...

ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli)

Május 1. Taszár- Gyorsulás Ünnepe!!!! Tavaly nagyon jó volt. :D :D :D :lol:

Elküldve
Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D

Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé...

Elküldve
Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé...

Ne aggódj, Kadettéknél tartom a frontot!Helyetted is osztom a népet! :D

Elküldve

Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát!Majdnem kihagytam egy oldalt, mert azt írta ez a moslék, hogy 20:31-kor volt az utolsó hsz.Pedig jóval később volt.

Elküldve
Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát!

Elvileg Xray próbálkozik valamiféle mahinációval, mert szar a rendszer :D .

Elküldve
A báránykák hogy vannak? :D :D

Nincs bárányka nem engedem ,, ha enni akarsz abból akkor előbb velem beszéld meg :lol: :D :D :D

Elküldve
Beszélj csak velem Norbi, majd megoldjuk. :lol: :D :D :P ;) :D

Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D

Vagy, hogy öngyilkos lett :D

Elküldve
Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D

Vagy, hogy öngyilkos lett :D

:lol: :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :P

Elküldve
:D :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :lol:

Bezzeg a szegény röfikét nyársra húznád! :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.