Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Mi ez a dögvész? :D Tiu már egy hete nem volt, Kojak is már vagy 3 napja, Babu is már több, mint egy hete (bár Ő más tészta :lol: ). Egyhapsi-ról, meg Gyurka-ról már nem is beszélve (utóbbiról elmondhatjuk, hogy csak támogató tag) . Úgy látom, már régen volt a legutóbbi tali. :D Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Ugye megmondtam!Teljesen típusidegen. :D Le lehet papírozni, mint mindent, csak az egész szekciónak nincs annyi pénze. :D :D :D :lol: :D :D
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :P Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D A mediterrán csapat képen a társaság fele sincs rajt. Kb ennyi. Ja meg rakhatnál rólam norálisabb képeket is. Babunál biztos van pár. :D :D :lol: :D :D
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D Én nem is ültem gép előtt egy hete már.
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Ez most nem rátok vonatkozott hanem arra aki még a bemutatkozó oldalra sem küldött semmit!!!!! lehet azoknak nem is fontos??? :D Norbi ami képeket küldtél az jó szal :lol: Én most egy darabig biztosan nem tudok, mert durva számítógép undorom van. Talán hétévégén összehozok valamit. :D :D :D
Xray Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Én nem is ültem gép előtt egy hete már. Nagyhiba! :D Aprópó szijjak tökéletesek köszi mégegyszer már ki is cseréltem őket! :D
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ... ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli) Május 1. Taszár- Gyorsulás Ünnepe!!!! Tavaly nagyon jó volt. :D :D :D :lol:
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Amit itt nem tárgyalunk meg, azt talin úgyis bepótoljuk!Amúgy Kojak szerintem valami komoly projectben van, mert Kadettklubon sem aktív, tuti, hogy valamiben mesterkedik. :D :D Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé...
kojakarettenetes Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Nagyhiba! :D Aprópó szijjak tökéletesek köszi mégegyszer már ki is cseréltem őket! :D Szívesen. Örülök.
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Szerző Elküldve Április3, 2008 Örülök. Én is örülök, hogy előkerültél! :D :D :D A báránykák hogy vannak? :D :lol:
Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Ja t*ke tele van a nettel, meg a számítógéppel. Bár már tervezi a sunyi projektet, de még se idő, se lóvé... Ne aggódj, Kadettéknél tartom a frontot!Helyetted is osztom a népet! :D
Lomha 8V Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát!Majdnem kihagytam egy oldalt, mert azt írta ez a moslék, hogy 20:31-kor volt az utolsó hsz.Pedig jóval később volt.
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Szerző Elküldve Április3, 2008 Valaki bennfentes szóljon már a főnökségnek, hogy állítsák át ezt a szemét órát! Elvileg Xray próbálkozik valamiféle mahinációval, mert szar a rendszer :D .
opzsolt Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Ne aggódj, Kadettéknél tartom a frontot!Helyetted is osztom a népet! :D rájuk fér ! :D
Lomha 8V Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 rájuk fér ! :D Katasztrófa ami mostanában ott van. :D :D
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Én is örülök, hogy előkerültél! :P :D ;) A báránykák hogy vannak? :D :D Öööööö. Híznak. :D :D :lol: :D :D
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Én is örülök, hogy előkerültél! :D :D :D A báránykák hogy vannak? :D :D Ja és ja. Ne olyan langyi jellel örülj nekem, mert baj lesz. :D :lol:
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 Ja és ja. Ne olyan langyi jellel örülj nekem, mert baj lesz. :D :D Lehet, hogy nem véletlen volt? :D :lol: Tudom, hogy érzékenyen érint a dolog. :D
Xray Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 A báránykák hogy vannak? :D :D Nincs bárányka nem engedem ,, ha enni akarsz abból akkor előbb velem beszéld meg :lol: :D :D :D
Xray Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Öööööö. Híznak. :D :D :D :lol: :D Megbeszééltük kaposváron hogy mi a helyzet a báránykákkal :D
kojakarettenetes Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Nincs bárányka nem engedem ,, ha enni akarsz abból akkor előbb velem beszéld meg :D :D :D :D Beszélj csak velem Norbi, majd megoldjuk. :lol: :D :D :P ;) :D
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 Beszélj csak velem Norbi, majd megoldjuk. :lol: :D :D :P ;) :D Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D Vagy, hogy öngyilkos lett :D
Xray Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Xray-nek meg majd azt mondjuk, hogy ez csak szójabárány. :D :D :D Vagy, hogy öngyilkos lett :D :lol: :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :P
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Na mert a malacot nem vágják és hentelik, hanem az csak úgy hipp-hopp színtiszta hús lesz! :D
ivannorbi Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 :D :D Kegyetlen gyomorotok van! szeretem a barika husit én is de sajnálom őket!!! süssünk nyárson malacot inkább! :D :lol: Bezzeg a szegény röfikét nyársra húznád! :D :D
Recommended Posts