ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mitszólnátok hozzá ha a medi logót is a tööbihez hasonlóan ugyan arra az alapra helyeznénk?? :D Szerintem ezzel a színnel akármit csinálhatsz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Magyarul ő törli ki a szarvas fenekét kakilás után! :D :D :Da szarvast ne emlegesd mert érzékenyen érint!!hisz tudod! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Szerintem ezzel a színnel akármit csinálhatsz! :D :D Akkor ezt igennek vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 a szarvast ne emlegesd mert érzékenyen érint!!hisz tudod! :D :lol: :D :D Mesélj csak! Fogtál egyet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 :D Mesélj csak! Fogtál egyet? :D igen fogott egyet régebben :D júúúúújjjj ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 igen fogott egyet régebben :D júúúúújjjj ... Az nem jó :D Ez esetben a mesélés alól felmentve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Akkor ezt igennek vettem :D Az aláírásodnál egész jó a logó! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az aláírásodnál egész jó a logó! :D :D Az már a logonk :D Csak Hemi cseréli ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az már a logonk :D Csak Hemi cseréli ki :D Végre valami mediterrán szín! Vagy ha egyeseknek úgy tetszik, akkor :D (langyi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az nem jó :D Ez esetben a mesélés alól felmentve! :D Én is el tudnám mesélni, hisz mögötte mentem 3 méterrel a szépemlékű Omival. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én is el tudnám mesélni, hisz mögötte mentem 3 méterrel a szépemlékű Omival. :D :D Akkor ezt már mesélted, amikor a sötétben poroszkáltunk hazafelé Kaposvárról. Ha jól rémlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Akkor ezt már mesélted, amikor a sötétben poroszkáltunk hazafelé Kaposvárról. Ha jól rémlik. :D Igen, tényleg! :D POROSZKÁLTUNK?????????Hát azért a pofátlanságnak is van határa... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ... ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha minden igaz, mi Vadkerten leszünk Babuval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ... ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli) Itt van a szomszédban, szerintem Kornél meg én lehet, hogy átnézünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha minden igaz, mi Vadkerten leszünk Babuval. Mé, Ti egy nappal korábban mentek? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor ez rossz kifogás volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 szasztok :D villányban lesz majd máj 1 én ilyen veterános tali meg ilyen egyéb dolgok is . oda megy valaki ? csak úgy érdeklődöm ... ha jó idő lesz ki kellene nézni esetleg (fejvakarós szmájli) bázzzzzeg!!3 percecskényire van!!!olyan messze én nem megyek!!!!(majd azé szólj rám hogy el ne felejtsem!persze hogy átnézek!!eddig legalábbis ugy néz ki!) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ok. ha megyek szólok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha minden igaz, mi Vadkerten leszünk Babuval. ott mi lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ott mi lesz ? MOTE évadnyitó ha jóltudom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2008 MOTE évadnyitó ha jóltudom! :D Jól tudod! :D Nagyon jó lett a fórumoldal új design-ja! Főleg a 3D-s Opel-jel a nyerő! :D Gratula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Jól tudod! :D Nagyon jó lett a fórumoldal új design-ja! Főleg a 3D-s Opel-jel a nyerő! :D Gratula! :lol: köszi, majd alakul még van rajta símogatni valóm (logón) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2008 Mi ez a dögvész? :D Tiu már egy hete nem volt, Kojak is már vagy 3 napja, Babu is már több, mint egy hete (bár Ő más tészta :D ). Egyhapsi-ról, meg Gyurka-ról már nem is beszélve (utóbbiról elmondhatjuk, hogy csak támogató tag) . Úgy látom, már régen volt a legutóbbi tali. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Mi ez a dögvész? :D Tiu már egy hete nem volt, Kojak is már vagy 3 napja, Babu is már több, mint egy hete (bár Ő más tészta :D ). Egyhapsi-ról, meg Gyurka-ról már nem is beszélve (utóbbiról elmondhatjuk, hogy csak támogató tag) . Úgy látom, már régen volt a legutóbbi tali. :D Na ja ezvan , majd jönnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts