Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Amúgy én nemszólok már, jön aki jön nézi aki nézi küld képet aki küld , ez nem óvóda szóval aki nem küld képet kimarad a videóból!!! Aki küldött azmeg benne lessz és jócaka! :D :D
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Amúgy én nemszólok már, jön aki jön nézi aki nézi küld képet aki küld , ez nem óvóda szóval aki nem küld képet kimarad a videóból!!! Aki küldött azmeg benne lessz és jócaka! :D :D Vazzeg de jó, hogy mondod.Nekem is van pár küldésre szánt képem!Mindjárt nyomom is.
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Amúgy én nemszólok már, jön aki jön nézi aki nézi küld képet aki küld , ez nem óvóda szóval aki nem küld képet kimarad a videóból!!! Aki küldött azmeg benne lessz és jócaka! :D :D Sajnos nekem nincs sok képem a kocsiról, olyan meg egyáltalán nincs, amelyiken én is rajta lennék. A kocsim se nagyon szokott fotogén állapotban lenni, én meg soha :D ! Majd a talin talán :D !
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Egyébként nagyon úgy fest a dolog, hogy valószínűleg az lesz az utolsó hivatalos hétvégém a Laterum-ban :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Sajnos nekem nincs sok képem a kocsiról, olyan meg egyáltalán nincs, amelyiken én is rajta lennék. A kocsim se nagyon szokott fotogén állapotban lenni, én meg soha :D ! Majd a talin talán :D ! Ez most nem rátok vonatkozott hanem arra aki még a bemutatkozó oldalra sem küldött semmit!!!!! lehet azoknak nem is fontos??? :D Norbi ami képeket küldtél az jó szal :D
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Na márminthogy hogy már? Április 15-től már nem a Laterum-ban dolgozok, hanem végre a szakmámban. Igaz, többnyire papírmunka, de mégis azon a szakterületen, ami érdekel.
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Április 15-től már nem a Laterum-ban dolgozok, hanem végre a szakmámban. Igaz, többnyire papírmunka, de mégis azon a szakterületen, ami érdekel. Na és mi az ami érdekel mert nekem ebből nemderül ki!!!! :D
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 ...többnyire papírmunka... WC-papír gyártás... :D :D :D
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Xray, MSN megosztási mappánkba raktam a képeket.A videóba vagy a honlapra ahogy gondolod.
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Xray, MSN megosztási mappánkba raktam a képeket.A videóba vagy a honlapra ahogy gondolod. Az úgy nem faja , ahányszor megosztom vagy más a gép restartol szal ha lehetne inkább Mailban ha nem gond! köszi! A multkor Demó osztottmeg valamit ahogy beléptem MSN re azonnal restartolt nemtom mia szar van vele! :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 WC-papír gyártás... :D :D :D :D :lol: :D hátmire feltekerne annyit, hogy nagyüzem lehet azzal is álmodna szegény :D :P
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Na és mi az ami érdekel mert nekem ebből nemderül ki!!!! :D A végzettsége(i)m: erdész-technikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D . Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :D
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 A végzettsége(i)m: erdész-technikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D . Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :lol: Magyarul ő törli ki a szarvas fenekét kakilás után! :D :D :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 A végzettsége(i)m: erdész-tecnikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D . Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :lol: Húú megnyugodttam azthittem közgazdász vagy :D Mert a káoszt azok csinálják! :D :D
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 WC-papír gyártás... :D :D :D Nagggyon vicces! :D
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 A végzettsége(i)m: erdész-tecnikus, vadgazdamérnök és természetvédelmi szakmérnök, így az irányvonalat talán látod :D . Az új munkahelyem pedig EZ lesz. A beosztásom pedig engedélyezési ügyintéző a Természet- és tájvédelmi osztályon. Úgyhogy majd engem is szidhat a Gabi, amikor nem építhetnek meg egy szélerőműparkot egy gyepterületen. :D És akkor a legközelebbi pécsi talin erdészházban leszünk vagy mi? :D
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 És akkor a legközelebbi pécsi talin erdészházban leszünk vagy mi? :D Te maximum egy istállóban! :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 És akkor a legközelebbi pécsi talin erdészházban leszünk vagy mi? :D wehehehe abban de nekünk kell felépíteni :D :D és Norbi mondja meg melyik fát vághatjuk ki hozzá :D :lol:
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Magyarul ő törli ki a szarvas fenekét kakilás után! :D :D :D Öreg! Nézd csak meg az avatarom alatt azt a szép új logót! Vigyázz magadra! :D :lol:
Lomha 8V Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Öreg! Nézd csak meg az avatarom alatt azt a szép új logót! Vigyázz magadra! :D :D Egyenruhában nagy a szád mi?Gyere ki a hóra! :D
ivannorbi Elküldve Április1, 2008 Szerző Elküldve Április1, 2008 Egyenruhában nagy a szád mi?Gyere ki a hóra! :D A hivatali személlyel szembeni erőszak súlyosbító körülmény :D :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 A hivatali személlyel szembeni erőszak súlyosbító körülmény :D :D Betűvel is lehet??? :D
Xray Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Mitszólnátok hozzá ha a medi logót is a tööbihez hasonlóan ugyan arra az alapra helyeznénk?? :D
gergolabs Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Mitszólnátok hozzá ha a medi logót is a tööbihez hasonlóan ugyan arra az alapra helyeznénk?? :D Vizualizáld lécci! :D
Recommended Posts