Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Mivan? Rosszul aludtál? :D

Akkor nézegesd egyedül a videódat! :D :D

Na, hol az a videó? :D Ne legyél irigy! :D

Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :P Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :lol:

Megosztás:

Nem vagyok mérges ám :D Csak elvagytok kényeztetve :D Munka?? hát így az igazításokkal már kb 2 óra! :P Nem könnyű jót is szépet is csinálni! :D Ebben az időben benne van az is amikor csak ültem és néztem mert nem volt ihletem :D De a 13:00 át rábigyeztem!

Gondolom ennek a nagy része a képszerkesztés, az effektek, színek, betűtípus kitalálása.

Várjál csak, még nem is volt szavazás! :D :D :lol: ;)

Megosztás:

Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :D Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D

Nem vagy semmi! :lol: Szerintem tök jó, részemről a zene is bejön (majd Lomha meg Kojak megkritizálja)

De Téged nem is látni a videón! Vagy csak nem figyeltem eléggé?

Nekem jó lesz (így kezdtem az előbb is :D ), ebbe inkább pofázzanak bele a többiek! :D

Megosztás:

Nagyon jó eddig a videó! De sz@rrá röhögtem magam, amikor megjelent a szöveg, hogy "A Mediterrán csapat", és mindenki nagykabátban, zsebre dugott kézzel, összegörnyedve áll. :D Tudom, hideg volt. De ez jól jött ki. :lol:

:D :D :D

Ki kell egészíteni, hogy " A Mediterrán csapat téli kiránduláson"! :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.