Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Mivan? Rosszul aludtál? :D Akkor nézegesd egyedül a videódat! :D :D Na, hol az a videó? :D Ne legyél irigy! :D Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :P Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nem vagyok mérges ám :D Csak elvagytok kényeztetve :D Munka?? hát így az igazításokkal már kb 2 óra! :P Nem könnyű jót is szépet is csinálni! :D Ebben az időben benne van az is amikor csak ültem és néztem mert nem volt ihletem :D De a 13:00 át rábigyeztem! Gondolom ennek a nagy része a képszerkesztés, az effektek, színek, betűtípus kitalálása. Várjál csak, még nem is volt szavazás! :D :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Várjál csak, még nem is volt szavazás! :D :D :D :lol: Ezt nagyon gyorsan felejtsd el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 A Pécsi Sör is bejön? Annyira nem. Bár Szalon barnát régebben kortyolgattam, viszont inkább csak a különlegessége miatt. Nomeg Amerre eddig jártam, nem nagyon láttam Szalont. Mondjuk Miskolcon is úgy kellett vadásznom Sopronira, mert mindenhol csak Borsodi volt. Győrben meg Borsodit találtam nehezen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Várjál csak, még nem is volt szavazás! :D :D :D :P Ja neeeeeeee :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :D Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D Nekem tetszik!Bár nagyon csúnya vagyok a képeken, de élőben meg még inkább, úgyhogy jó így. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :D Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D Nem vagy semmi! :lol: Szerintem tök jó, részemről a zene is bejön (majd Lomha meg Kojak megkritizálja) De Téged nem is látni a videón! Vagy csak nem figyeltem eléggé? Nekem jó lesz (így kezdtem az előbb is :D ), ebbe inkább pofázzanak bele a többiek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nekem tetszik!Bár nagyon csúnya vagyok a képeken, de élőben meg még inkább, úgyhogy jó így. :D Na aztán az én beteg búrám ku..va jól mutat :D mint egy zombi!!!!!!!! Úgy néztem ki :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nekem tetszik!Bár nagyon csúnya vagyok a képeken, de élőben meg még inkább, úgyhogy jó így. :lol: Jó, hogy ezt nem nekem kellett leírni! :D :D :D :D Esetleg, ha javasolhatom, Lomha helyére photoshopozzunk be valami jó csajt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Jó, hogy ezt nem nekem kellett leírni! :D :D :D :D Esetleg, ha javasolhatom, Lomha helyére photoshopozzunk be valami jó csajt! :D Szét kéne nyújtani, hogy ne kandikáljak ki mögüle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nekem mindegy, az biztos, hogy mi 12:15-től várjuk az embereket a Komlói úti Tesco-parkoló benzinkút felőli sarkában. Miért? Kaposvárra mentek, hogy már ilyen korán gyülekeztek? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nagyon jó eddig a videó! De sz@rrá röhögtem magam, amikor megjelent a szöveg, hogy "A Mediterrán csapat", és mindenki nagykabátban, zsebre dugott kézzel, összegörnyedve áll. :D Tudom, hideg volt. De ez jól jött ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nagyon jó eddig a videó! De sz@rrá röhögtem magam, amikor megjelent a szöveg, hogy "A Mediterrán csapat", és mindenki nagykabátban, zsebre dugott kézzel, összegörnyedve áll. :D Tudom, hideg volt. De ez jól jött ki. :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nagyon jó eddig a videó! De sz@rrá röhögtem magam, amikor megjelent a szöveg, hogy "A Mediterrán csapat", és mindenki nagykabátban, zsebre dugott kézzel, összegörnyedve áll. :D Tudom, hideg volt. De ez jól jött ki. :lol: :D :D :D Ki kell egészíteni, hogy " A Mediterrán csapat téli kiránduláson"! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Miért? Kaposvárra mentek, hogy már ilyen korán gyülekeztek? :D :D :D Úgyis lesz még ott pofázás, meg autómustra stb.Így hirdetem máshol is, ne kelljen kapkodni.Szép kényelmesen mindenki megjön, aztán átcsorgunk Laterumba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Úgyis lesz még ott pofázás, meg autómustra stb.Így hirdetem máshol is, ne kelljen kapkodni.Szép kényelmesen mindenki megjön, aztán átcsorgunk Laterumba. Tudom én aztat! 12:45-nél előbb úgyse tudtok elindulni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tudom én aztat! 12:45-nél előbb úgyse tudtok elindulni. :D Tudok??? Már megint egyedül jössz?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tudok??? Már megint egyedül jössz?????? :D Valamit benéztél te nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tudok??? Már megint egyedül jössz?????? :D Tudtok! Ti! :D Én már reggel 5:30-tól a Laterum-ban leszek, mivel "dolgozni" fogok. Estefelé valószínűleg bejön a család is, ha épp Pécsen lesznek :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Valamit benéztél te nem? :D Hát ezt be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Na jóvan :D VIDEÓ Na ebbe viszont várom az ötleteket! Hisz ez tényléeg mindenkit érint! :D Még nincs 100% ig kész! Szal az nelegyen hogy nincs is vége a filmnek :D Lacikám, gratulálok a videóhoz, nagyon jól sikerült. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Lacikám, gratulálok a videóhoz, nagyon jól sikerült. :D Köszi majd folytköv tali után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tényleg nagyon jó a videó! Laterumba kb. meddig tervezitek a talit? Mert kb. este 5-6 óra félé indulunk haza sármellékről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2008 Remélem úgy 7-8-ig marad a keménymag :D Én fél 6-ig "dolgozok". Biztos lesz, aki korábban elmegy, főleg a messzebbről érkezők. A "másnap" sajnos munkanap lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 NAgyon jó ötlet a videó. A nagykabis kép tényleg groteszk. Sztem lehetne minden tagról külön képet berakni,ahogy az Opelje(i) :D mellett áll. És hogy jön az ki, hogy a helyettes írja alá előbb az oklevelet ????? Csak vicc vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts