ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 Na kori 2 papírt viszek ha addíg visszaér postán! Még egy Válallkozót bevontam és 10% ott is MOTE-nak , épület ,autófóliázás , raisztók javítása új beszerelés imo javítás beszerelés centrálzár új és régi stb.. stb.. :D A fóliázás természetesen bizonylattal együtt teljesen hivatalosan! Na, ügyes vagy! :D Én is tervezem, hogy lefóliáztatom az első-oldalsó ablakokat, akkor majd beszélek a srácokkal, hátha... 3M-mel foglalkoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Na, ügyes vagy! :D Én is tervezem, hogy lefóliáztatom az első-oldalsó ablakokat, akkor majd beszélek a srácokkal, hátha... 3M-mel foglalkoznak. Megkérdezem én neked , mert a kollégám :D csak orvosin van! :D De minnyá rászólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nos Aztmondja a 3M nagyon gyenge minőségű mostanában! LLumar fóliánál jelenleg nincs jobb itt nálunk aztmondta , azzal dolgozik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 Nos Aztmondja a 3M nagyon gyenge minőségű mostanában! LLumar fóliánál jelenleg nincs jobb itt nálunk aztmondta , azzal dolgozik! Ja, én nem így gondoltam, de azért köszi :D Szóval: ... hátha... adnak kedvezményt. Amúgy 3M-mel dolgoznak. Ami az enyémen eddig fóliázva van, az is 3M, nincs vele semmi gond. Az első ablakos fólia meg úgyis ideiglenes lesz a műszaki miatt, bár ha sikerül okosba leműszakiztatni, akkor talán nem. Maximum akkor nem intézek kedvezményt náluk, keresünk olyat, aki LLumar-ral foglalkozik. Amúgy az a "nagyon gyenge minőség", szerintem annyira nem lehet rossz, benne van abban a véleményben egy kis elfogultság is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ja, én nem így gondoltam, de azért köszi :D Ami az enyémen eddig fóliázva van, az is 3M, nincs vele semmi gond. Az első ablakos fólia meg úgyis ideiglenes lesz a műszaki miatt, bár ha sikerül okosba leműszakiztatni, akkor talán nem. Maximum akkor nem intézek kedvezményt náluk, keresünk olyat, aki LLumar-ral foglalkozik. Amúgy az a "nagyon gyenge minőség", szerintem annyira nem lehet rossz, benne van abban a véleményben egy kis elfogultság is :D Én nemértek hozzá :D Ő meg már régóta ezzel foglalkozik , asszem használt ő is 3M et de voltak vele problémák! De ha beszélsz vele majd elmondja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 Te most kiről beszélsz? Mert nem hinném, hogy Paksra fogok menni fóliáztatni :D Vagy pécsi fóliásról van szó? :D ("orvosin van" - egyetemista? Ezt kifejthetnéd bővebben, mert most nem vagyok képben :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ok, köszönöm! :D Nincs mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Te most kiről beszélsz? Mert nem hinném, hogy Paksra fogok menni fóliáztatni :D Vagy pécsi fóliásról van szó? :D ("orvosin van" - egyetemista? Ezt kifejthetnéd bővebben, mert most nem vagyok képben :D ) Hát hol lakom? bazeeee nemfigyelsz én csak a saját "szemét" dombomon tudok túrni! :D Egyébként a hasonlat meg nem jó te egy fóliázásért nem jössz fel de én lemegyek egy atli miatt :lol: Szal ha Pl pesten lenne és tudnám hogy jómunk stb.. én nemsajnálom a km -t ugyan is nem 1 napra kell hogy jólegyen :D De igen ez mind mind pakson van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 ... Egyébként a hasonlat meg nem jó te egy fóliázásért nem jössz fel de én lemegyek egy atli miatt :D Szal ha Pl pesten lenne és tudnám hogy jómunk stb.. én nemsajnálom a km -t ugyan is nem 1 napra kell hogy jólegyen :D De igen ez mind mind pakson van! Szerintem meg a Te hasonlatod nem jó! Egy tali miatt én is elmennék Paksra, viszont egy "szaros" (10e Ft) fóliázás miatt minek menjek, amikor itt Pécsen is meg tudják csinálni (akár LLumar-ral is). Érteedd?! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Szerintem meg a Te hasonlatod nem jó! Egy tali miatt én is elmennék Paksra, viszont egy "szaros" (10e Ft) fóliázás miatt minek menjek, amikor itt Pécsen is meg tudják csinálni (akár LLumar-ral is). Érteedd?! :D :D Háát:D Értem psze! de LLumarból nem úszod meg 10 ből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 Háát:D Értem psze! de LLumarból nem úszod meg 10 ből :D A két első oldalablakot? Mé, azzal mennyi lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A két első oldalablakot? Mé, azzal mennyi lenne? nekem mivel kolégám anyagárban csinálja 2 hátsó + hátsószélvédő 22 ezer! LLUMAR ból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2008 nekem mivel kolégám anyagárban csinálja 2 hátsó + hátsószélvédő 22 ezer! LLUMAR ból! Csak kíváncsiságból megkérdezhetnéd, hogy mennyibe lenne a két első ablak (nem a 3, hanem a 4 v. 5 ajtósé). :D Amúgy a 3M-ből is van egy újabb-drágább fajta, ami a srácok szerint nem ér többet a réginél. A régire 2, az újra 5 év garit adnak, de még nem vittek vissza régit sem, pedig nem ma kezdték az ipart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Csak kíváncsiságból megkérdezhetnéd, hogy mennyibe lenne a két első ablak (nem a 3, hanem a 4 v. 5 ajtósé). :D Amúgy a 3M-ből is van egy újabb-drágább fajta, ami a srácok szerint nem ér többet a réginél. A régire 2, az újra 5 év garit adnak, de még nem vittek vissza régit sem, pedig nem ma kezdték az ipart. Rendben , megkérdezem! :D Az a baj hogy ebben nem vagyok jártas csak azttudom mmondani amit ő mondott nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Na megkérdeztem :D Szal ha egy Ricsi nevű úriemberhez viszed Ott Pécsett , akkor ők partnerek , együtt vizsgáztak és jólismerik egymást az áraik meg egyformák! Szal LLUMAR-ból 10 et mondott cakli pakli a kollégám! (neked volt igazad) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Én 3M fóliára 7 év garit kaptam. Igazából nincs bajom vele, pedig már 5 éve fenn van. Egy helyen kicsit kiszakadt, de az abszolút az én hibám volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2008 Lehet, hogy 5 és 7 év a garanciaperiódus, nem emlékszem rá, csak azt tudom, hogy a srác azt mondta, hogy nagyjából ennyiben különböznek, no meg árban :D Meg az egyik inkább barnás árnyalatú, a másik meg szürkés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Lehet, hogy 5 és 7 év a garanciaperiódus, nem emlékszem rá, csak azt tudom, hogy a srác azt mondta, hogy nagyjából ennyiben különböznek, no meg árban :D Meg az egyik inkább barnás árnyalatú, a másik meg szürkés. Megmondom őszintén, nem nagyon volt fóliázott autóm így nemtudom melyik hogy mutat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Te Xray, figyejjé!Nem biztos, hogy jót fog tenni az egészségednek ha mégegyszer felhívsz ily korán. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Te Xray, figyejjé!Nem biztos, hogy jót fog tenni az egészségednek ha mégegyszer felhívsz ily korán. :D :lol: Te Talin lejáccuk ha gondolod :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2008 Te Talin lejáccuk ha gondolod :D :D :D Nem szeretném, ha vér folyna a hotelben! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Nem szeretném, ha vér folyna a hotelben! :D :D Nemfog :lol: Majd sörivásban mérkőzünk! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Öööö.... Hol is lesz ez a tali? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Öööö.... Hol is lesz ez a tali? :D A kis alkoholbúvár mindjárt ráugrott a témára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Nem alkoholbúvár, csak nemzetközi sörivóbajnok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts