Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Na kori 2 papírt viszek ha addíg visszaér postán! Még egy Válallkozót bevontam és 10% ott is MOTE-nak , épület ,autófóliázás , raisztók javítása új beszerelés imo javítás beszerelés centrálzár új és régi stb.. stb.. :D A fóliázás természetesen bizonylattal együtt teljesen hivatalosan!

Na, ügyes vagy! :D

Én is tervezem, hogy lefóliáztatom az első-oldalsó ablakokat, akkor majd beszélek a srácokkal, hátha... 3M-mel foglalkoznak.

Megosztás:

Nos Aztmondja a 3M nagyon gyenge minőségű mostanában! LLumar fóliánál jelenleg nincs jobb itt nálunk aztmondta , azzal dolgozik!

Ja, én nem így gondoltam, de azért köszi :D

Szóval: ... hátha... adnak kedvezményt. Amúgy 3M-mel dolgoznak.

Ami az enyémen eddig fóliázva van, az is 3M, nincs vele semmi gond. Az első ablakos fólia meg úgyis ideiglenes lesz a műszaki miatt, bár ha sikerül okosba leműszakiztatni, akkor talán nem. Maximum akkor nem intézek kedvezményt náluk, keresünk olyat, aki LLumar-ral foglalkozik.

Amúgy az a "nagyon gyenge minőség", szerintem annyira nem lehet rossz, benne van abban a véleményben egy kis elfogultság is :D

Megosztás:

Ja, én nem így gondoltam, de azért köszi :D

Ami az enyémen eddig fóliázva van, az is 3M, nincs vele semmi gond. Az első ablakos fólia meg úgyis ideiglenes lesz a műszaki miatt, bár ha sikerül okosba leműszakiztatni, akkor talán nem. Maximum akkor nem intézek kedvezményt náluk, keresünk olyat, aki LLumar-ral foglalkozik.

Amúgy az a "nagyon gyenge minőség", szerintem annyira nem lehet rossz, benne van abban a véleményben egy kis elfogultság is :D

Én nemértek hozzá :D Ő meg már régóta ezzel foglalkozik , asszem használt ő is 3M et de voltak vele problémák! De ha beszélsz vele majd elmondja :D

Megosztás:

Te most kiről beszélsz? Mert nem hinném, hogy Paksra fogok menni fóliáztatni :D

Vagy pécsi fóliásról van szó? :D ("orvosin van" - egyetemista? Ezt kifejthetnéd bővebben, mert most nem vagyok képben :D )

Hát hol lakom? bazeeee nemfigyelsz én csak a saját "szemét" dombomon tudok túrni! :D Egyébként a hasonlat meg nem jó te egy fóliázásért nem jössz fel de én lemegyek egy atli miatt :lol: Szal ha Pl pesten lenne és tudnám hogy jómunk stb.. én nemsajnálom a km -t ugyan is nem 1 napra kell hogy jólegyen :D De igen ez mind mind pakson van!

Megosztás:

... Egyébként a hasonlat meg nem jó te egy fóliázásért nem jössz fel de én lemegyek egy atli miatt :D Szal ha Pl pesten lenne és tudnám hogy jómunk stb.. én nemsajnálom a km -t ugyan is nem 1 napra kell hogy jólegyen :D De igen ez mind mind pakson van!

Szerintem meg a Te hasonlatod nem jó! Egy tali miatt én is elmennék Paksra, viszont egy "szaros" (10e Ft) fóliázás miatt minek menjek, amikor itt Pécsen is meg tudják csinálni (akár LLumar-ral is). Érteedd?! :D :D

Megosztás:

Szerintem meg a Te hasonlatod nem jó! Egy tali miatt én is elmennék Paksra, viszont egy "szaros" (10e Ft) fóliázás miatt minek menjek, amikor itt Pécsen is meg tudják csinálni (akár LLumar-ral is). Érteedd?! :D :D

Háát:D Értem psze! de LLumarból nem úszod meg 10 ből :D

Megosztás:

nekem mivel kolégám anyagárban csinálja 2 hátsó + hátsószélvédő 22 ezer! LLUMAR ból!

Csak kíváncsiságból megkérdezhetnéd, hogy mennyibe lenne a két első ablak (nem a 3, hanem a 4 v. 5 ajtósé). :D

Amúgy a 3M-ből is van egy újabb-drágább fajta, ami a srácok szerint nem ér többet a réginél. A régire 2, az újra 5 év garit adnak, de még nem vittek vissza régit sem, pedig nem ma kezdték az ipart.

Megosztás:

Csak kíváncsiságból megkérdezhetnéd, hogy mennyibe lenne a két első ablak (nem a 3, hanem a 4 v. 5 ajtósé). :D

Amúgy a 3M-ből is van egy újabb-drágább fajta, ami a srácok szerint nem ér többet a réginél. A régire 2, az újra 5 év garit adnak, de még nem vittek vissza régit sem, pedig nem ma kezdték az ipart.

Rendben , megkérdezem! :D Az a baj hogy ebben nem vagyok jártas csak azttudom mmondani amit ő mondott nekem :D

Megosztás:

Lehet, hogy 5 és 7 év a garanciaperiódus, nem emlékszem rá, csak azt tudom, hogy a srác azt mondta, hogy nagyjából ennyiben különböznek, no meg árban :D Meg az egyik inkább barnás árnyalatú, a másik meg szürkés.

Megmondom őszintén, nem nagyon volt fóliázott autóm így nemtudom melyik hogy mutat :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.