ivannorbi Elküldve Március27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2008 Magyarázott vmi tejesládáról is, amiben viszem, nehogy összeolajozzam a csomitartót. :D Ha összetejezed, az kevésbé sz@r ügy :D Csak egy idő után qrva büdös :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 a faárnyékok lemaradtak a mocitetöröl!!! :D :D :D amugy jó lett!gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Magyarázott vmi tejesládáról is, amiben viszem, nehogy összeolajozzam a csomitartót. :D Hiába, Fater egy arany ember! Csak kecske ne kerüljön a szeme elé! :D a faárnyékok lemaradtak a mocitetöröl!!! :D :D :lol: amugy jó lett!gratula! Nomeg kinek tűnt fel az egykarú ablaktörlő? Következő projektet beleálmodtad? :D De viccet félretéve, és nem is nyalásügyileg, de tényleg jó lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 a faárnyékok lemaradtak a mocitetöröl!!! :D :D :D amugy jó lett!gratula! :D Hát az lemaradtt valóban :D és Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ha összetejezed, az kevésbé sz@r ügy :D Csak egy idő után qrva büdös :D :D :P Remélem tejmentesítve lesz, külömben Lomha váltó nélkül marad. :D :D Hiába, Fater egy arany ember! Csak kecske ne kerüljön a szeme elé! :lol: Jah. Cáááábuuusz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nomeg kinek tűnt fel az egykarú ablaktörlő? Következő projektet beleálmodtad? :D Pontossan :D Színben és enyi apróbb változtatással :D Sanyi neked nagyon jó a a szemed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na ja. Látszik is COD2-ben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Így Jó a reklám?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nincs is Corsa a szekcióban. Ránézésre jó állapotban van a Kadett. Sztem is meg kell kérni egy kaposvári klubtagot, hogy nézze körbe kicsit a verdát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nincs is Corsa a szekcióban. Ránézésre jó állapotban van a Kadett. Sztem is meg kell kérni egy kaposvári klubtagot, hogy nézze körbe kicsit a verdát. Kori :D nemérted gondolom olvas topikot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szia! Vannak Somogy megyei klubtársaink, őket kéne megvárni a válasszal!Addig is talán Opelzsolt tud neked többet mondani, ő nagy veterános.Csak ki kell várni míg valamelyikük ideér. ide értem :D nézegettem én is a darabot . az ára kb. reális is. az állapota már kérdéses mivel ennek a tipusnak is meg vannak a sajátosságai pl. korrózió ,difi,váltó gondolok itt a szinkron és kapcsoló gyűrűkre , motor olajnyomása vezérlése ,felfüggesztések szilentjei . és a szokásos kopó dolgok. szóval látni kellene közelről esetleg alulról még több derülne ki . azt gondolom hogy mondanom sem kell hogy az autó vételárát még rá kell költeni álltalában egy ilyen koru autóra . és sok sok munka . érdekes ma pont hívott valaki aki C QP-t akar venni és hogy nem-e tudok valamit...... (valaki Pécsen adta meg a számomat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na ja. Látszik is COD2-ben. :D szevasz Sanyi ! (integetős szmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kojak ! megjött ! danke ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 sziasztok! szerintetek egy b vectrára felmegy egy gyári vectra c gts felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 sziasztok! szerintetek egy b vectrára felmegy egy gyári vectra c gts felni C gts felni osztóköre ha jóltudom 5x110, ET 41 A B-Vectra osztóköre 5x110x65 e egyes változatok 4x100x56,5 mérettel készültek. elvileg ha 5x110 es a gyárid akkor sztem felmegy! De a ha felpróbálod 100% kiderül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 na igen pont azért kérdeztem meg mert ha rámegy akkor szert teszek egy garniturára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 na igen pont azért kérdeztem meg mert ha rámegy akkor szert teszek egy garniturára :D Egyszerű :D 4 csavaros vagy 5 ?? Ha 5 akkor felmegy ha 4 akkor nem :D Max az ET miatt kell aggódni de azmeg vagy kilóg vagy beljeb megy ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sziasztok! Azt az infót kaptam, hogy itt talán tudtok nekem tanáccsal szolgálni. :D Mostanában erősen szemezek egy Kadett C-vel és meg szeretném kérdezni Tőletek, mi a véleményetek, illetve ismeri-e valaki közületek a kiszemeltet, vagyis őt . Mivel úgy tűnik, egy autókereskedés hirdeti, gondoltam még mielőtt felkeresném a dílert, megkérdezem itt a fórumon, hátha tud valaki bővebb információval szolgálni a gépről. Már csak azért sem olyan egyszerű a helyzetem, mert az autó helyileg az ország másik végében található, így nem egyszerű a szemrevételezés :D Előre is köszönöm a válaszokat. :D Nézegettem már én is, de csak futólag. Múltkor már nagyon mondták, hogy eladták, de ezek szerint mégsem. Ránézésre szép amúgy nem nézegettem nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Kojak ! megjött ! danke ! Na örülök, hogy lassan, de biztosan odaért. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Na örülök, hogy lassan, de biztosan odaért. :D :D :D :lol: Hozzám is ideért! :D Elégvolt a Mani ami maradtt?? Vagy kell még rá fizetnem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szerencsére 5 csavaros én akkr ezek után márt csak attól félek nehogy beleérjen a dobba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szevasz Sanyi ! (integetős szmájli) Szia Zsolti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nincs is Corsa a szekcióban. Ránézésre jó állapotban van a Kadett. Sztem is meg kell kérni egy kaposvári klubtagot, hogy nézze körbe kicsit a verdát. ahogy veszük!!!!itt is áll az udvarban egy!!de ahogy olvasom sztem valakire gondolhatott mikor ezt megálmodta!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Beszéltem ma vele, rákérdeztem, és mondta, hogy majd előtte berámoljuk, mielőtt mennék. Magyarázott vmi tejesládáról is, amiben viszem, nehogy összeolajozzam a csomitartót. :D Ok, köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Na kori 2 papírt viszek ha addíg visszaér postán! Még egy Válallkozót bevontam és 10% ott is MOTE-nak , épület ,autófóliázás , raisztók javítása új beszerelés imo javítás beszerelés centrálzár új és régi stb.. stb.. :D A fóliázás természetesen bizonylattal együtt teljesen hivatalosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts