ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Hány napra mennénk vagy hogyan lenne?Nyilván sátor+sör, más nem kell.Kaja sem kell, hiszen lesz sör. :D Norbi, ha már tudod a tervet szólj és akkor feliratkozunk. Ejj, de be vagy indulva! :D Ha megyek, akkor csak két napra, nyilván péntek-szombat, hogy együtt legyen a " :D Klub" :D Nekem valószínűleg a kocsi lesz a fekhelyem, de ha kell, tudok hozni egy nagy sátrat is. Most azt mondom, hogy 80% az esély arra, hogy megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ejj, de be vagy indulva! :D Ha megyek, akkor csak két napra, nyilván péntek-szombat, hogy együtt legyen a ":D Klub" :D Nekem valószínűleg a kocsi lesz a fekhelyem, de ha kell, tudok hozni egy nagy sátrat is. Most azt mondom, hogy 80% az esély arra, hogy megyek. Jólvan, majd megtárgyaljuk. Sátor meg ilyenek vannak nekem, motoros voltam vagy mi a szösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 ... motoros voltam vagy mi a szösz. :D És Lánctalpas Hegyirabló lettél? :D Ezt meg honnan szedted? Ez valami olyasmi, mint a Sínensikló Hadikecske :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 És Lánctalpas Hegyirabló lettél? :D Ezt meg honnan szedted? Ez valami olyasmi, mint a Sínensikló Hadikecske :D Ja, olyasmi.Nem tudom honnan jött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 mi a szösz. :D A szösz egy kicsi hogyismondjam, segítsd má mondani.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ja, olyasmi.Nem tudom honnan jött. :Dmegmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 A szösz egy kicsi hogyismondjam, segítsd má mondani.... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 megmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is! Lomha meg az olvasótábor :D :D :D Aha! A falrahányt csuszkaborsó még hihetőbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 A falrahányt csuszkaborsó..... Ez az a zöldség ami alkoholszintben verhetetlen :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ez az a zöldség ami alkoholszintben verhetetlen :D :D :D Sárgarépával az igazi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 megmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is! Tényleg, a hülye Marinko magyarázta mindig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Lomha meg az olvasótábor :D :D :D Aha! A falrahányt csuszkaborsó még hihetőbb :D Hát bizony, ilyen is volt.Kornéllal szerettünk ott héderelni, csak a vezetőség nem szeretett minket.Mindig csináltuk a feszültséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Egyhapsival mi van mostanában?Eltűnt mint az aranyórám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2008 Egyhapsival mi van mostanában?Eltűnt mint az aranyórám. Eléggé el van havazva, a múlt héten, amikor hívtam, épp Pesten volt, valami fejtágításon (egész héten). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Küldtem Xray-nek képeket az utolsó taliról, feltette a weboldalra. Köszi Xray. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Küldtem Xray-nek képeket az utolsó taliról, feltette a weboldalra. Köszi Xray. :D Igazán nincs mit én köszi hogy küldtél :D Aki bevan regelve , vagyis mindenki már az adokveszeket használhaztátok nyugodttan, akinek van valami amit eladna! Ha a kategóriákat kevésnek tartjátok és van amit hiányoltok PÜ ben jelezzétek! A galériához is mindenki hozzáfog férni,mivel nem lehet korlátozni hogy csak a sajátotokhoz férjetek hozzá, így mivel tudom hogy a társaság rendes és kultúrált , csak a saját neve alatt tölti fel a további képeket, de majd egy kis leírás lessz ahhoz is hogy mi merre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Nagyon durva F1 baleset! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D Elgurult reggel a gyógyszered mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nagyon durva F1 baleset! :D :D ...féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D Úgy látszik Te is öregszel! :D ui: amúgy igazán visszamehettél volna lefényképezni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Zsolti: küldtem csomagot múlt héten. Majd szólj, ha megérkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Zsolti: küldtem csomagot múlt héten. Majd szólj, ha megérkezik. ja tényleg ! de nemérkezett meg még . :D talán az ünnep miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D feledékenységgel kezdődött nálam is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D hó vihar lesz ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D hó vihar lesz ?? :D Itt éppen most esik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts