ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Lomha 8V írta: Hány napra mennénk vagy hogyan lenne?Nyilván sátor+sör, más nem kell.Kaja sem kell, hiszen lesz sör. :D Norbi, ha már tudod a tervet szólj és akkor feliratkozunk. Ejj, de be vagy indulva! :D Ha megyek, akkor csak két napra, nyilván péntek-szombat, hogy együtt legyen a " :D Klub" :D Nekem valószínűleg a kocsi lesz a fekhelyem, de ha kell, tudok hozni egy nagy sátrat is. Most azt mondom, hogy 80% az esély arra, hogy megyek.
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 ivannorbi írta: Ejj, de be vagy indulva! :D Ha megyek, akkor csak két napra, nyilván péntek-szombat, hogy együtt legyen a ":D Klub" :D Nekem valószínűleg a kocsi lesz a fekhelyem, de ha kell, tudok hozni egy nagy sátrat is. Most azt mondom, hogy 80% az esély arra, hogy megyek. Jólvan, majd megtárgyaljuk. Sátor meg ilyenek vannak nekem, motoros voltam vagy mi a szösz. :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Lomha 8V írta: ... motoros voltam vagy mi a szösz. :D És Lánctalpas Hegyirabló lettél? :D Ezt meg honnan szedted? Ez valami olyasmi, mint a Sínensikló Hadikecske :D
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 ivannorbi írta: És Lánctalpas Hegyirabló lettél? :D Ezt meg honnan szedted? Ez valami olyasmi, mint a Sínensikló Hadikecske :D Ja, olyasmi.Nem tudom honnan jött. :D
Xray Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Lomha 8V írta: mi a szösz. :D A szösz egy kicsi hogyismondjam, segítsd má mondani.... :D :D
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Lomha 8V írta: Ja, olyasmi.Nem tudom honnan jött. :Dmegmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is!
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Xray írta: A szösz egy kicsi hogyismondjam, segítsd má mondani.... :D :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 mirage kori írta: megmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is! Lomha meg az olvasótábor :D :D :D Aha! A falrahányt csuszkaborsó még hihetőbb :D
Xray Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 ivannorbi írta: A falrahányt csuszkaborsó..... Ez az a zöldség ami alkoholszintben verhetetlen :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Xray írta: Ez az a zöldség ami alkoholszintben verhetetlen :D :D :D Sárgarépával az igazi! :D
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 mirage kori írta: megmondom én honnan van!!!sikondárol olvasótáborbol!!!ott volt még a falrahányt csuszkaborsó is! Tényleg, a hülye Marinko magyarázta mindig! :D
Lomha 8V Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 ivannorbi írta: Lomha meg az olvasótábor :D :D :D Aha! A falrahányt csuszkaborsó még hihetőbb :D Hát bizony, ilyen is volt.Kornéllal szerettünk ott héderelni, csak a vezetőség nem szeretett minket.Mindig csináltuk a feszültséget. :D
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 Egyhapsival mi van mostanában?Eltűnt mint az aranyórám.
ivannorbi Elküldve Március24, 2008 Szerző Elküldve Március24, 2008 Lomha 8V írta: Egyhapsival mi van mostanában?Eltűnt mint az aranyórám. Eléggé el van havazva, a múlt héten, amikor hívtam, épp Pesten volt, valami fejtágításon (egész héten).
Tiu Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 Küldtem Xray-nek képeket az utolsó taliról, feltette a weboldalra. Köszi Xray. :D
Xray Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 Tiu írta: Küldtem Xray-nek képeket az utolsó taliról, feltette a weboldalra. Köszi Xray. :D Igazán nincs mit én köszi hogy küldtél :D Aki bevan regelve , vagyis mindenki már az adokveszeket használhaztátok nyugodttan, akinek van valami amit eladna! Ha a kategóriákat kevésnek tartjátok és van amit hiányoltok PÜ ben jelezzétek! A galériához is mindenki hozzáfog férni,mivel nem lehet korlátozni hogy csak a sajátotokhoz férjetek hozzá, így mivel tudom hogy a társaság rendes és kultúrált , csak a saját neve alatt tölti fel a további képeket, de majd egy kis leírás lessz ahhoz is hogy mi merre :D
mirage kori Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D
Lomha 8V Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 mirage kori írta: ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D Elgurult reggel a gyógyszered mi? :D
ivannorbi Elküldve Március25, 2008 Szerző Elküldve Március25, 2008 Lomha 8V írta: Nagyon durva F1 baleset! :D :D mirage kori írta: ...féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D Úgy látszik Te is öregszel! :D ui: amúgy igazán visszamehettél volna lefényképezni! :D :D
kojakarettenetes Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 Zsolti: küldtem csomagot múlt héten. Majd szólj, ha megérkezik.
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 kojakarettenetes írta: Zsolti: küldtem csomagot múlt héten. Majd szólj, ha megérkezik. ja tényleg ! de nemérkezett meg még . :D talán az ünnep miatt.
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 mirage kori írta: ma mentem barátnömér pécsre kertvárosba a melinda utcába és ott parkolt egy elég csinos zöld f astra!szép elsö lökös stb.!eddig még nemnagyon láttam ott!le akartam fényképezni de a telefonom pont elkezdett merülni és akkor már nem enged fényképezni!!féluton hazafele eszembe jutott hogy b*meg nálam van a fényképezögépem!!grrrrr!pech :D :D feledékenységgel kezdődött nálam is :D :D
opzsolt Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D hó vihar lesz ?? :D
hening Elküldve Március25, 2008 Elküldve Március25, 2008 opzsolt írta: ha most kinézek az ablakon Pécs irányába na onnét valami nagyon fekete dolog érkezik .... és nem az amire ti gondoltok :D hó vihar lesz ?? :D Itt éppen most esik. :D
Recommended Posts