Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége.

Én úgytudok menni hogy 1-1 napot mert szabi az nuku nemadnak :D tehát reggel le este haza és másnap ismét!

Megosztás:

Az esti úttal szerintem nem lesz gond, talán nem lesz fagy. :D

Örülök, hogy meglett a varázsceruzád, már azt gondoltam elkopott. :D :D

Sima volt az út.

Varázsceruza :D ?! Na, ezt lássa meg Kojak!

Norbi szerintem a műszaki vizsgára gondolt. :D

Arra is. Meg arra, hogy nem fogok beülni a kocsijukba, és nem veszek magamnak 20XE-t. :D

Ugyan már! Játékautók! A faros az igazi!!! :D Az kell neked. ;)

Nem kell! És ki se akarom próbálni őket, mert amíg nem tudom, hogy milyenek, addig kevésbé vágyakozom utánuk.

Megosztás:

Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége.

Engem is érdekel, és szintén péntek-szombatra mennék, de elég sok a bizonytalan tényező. A Zasszonyt biztos nem hozom, mert akkor már igencsak közel lesz a vizsgaidőszak. A gyerekkel nem tudom mi lesz addig. Vagy leadjuk a nagyszülőknek, vagy magammal hozom, de akkor nem sokat bulizhatok, mert a gyerekkel kellene foglalkoznom. Szóval az a legvalószínűbb, hogy egyedül megyek, de ez még nem 100%. Úgyhogy egyelőre még nem írom fel magam.

Megosztás:

Ígyvan, de azért utána járok , hogy esetleg lehet e Hivatalosan is hivatalos :D De ez mééég sajna nagyon messze van! :D

Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D !

Megosztás:

Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D !

Már van MV6 os GSI Fórumon Látogasd meg MOR16V profilját :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.