Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Sosem engedélyeznék közúti használatra az MV6-ot az Astrába szerintem. nemtom MOR16 nak azvan és nemhinném hogy nincs rendbe a Papír munka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nemtom MOR16 nak azvan és nemhinném hogy nincs rendbe a Papír munka! :D Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni. lehet igazadvan én még ilyet nemcsináltam,,, de majd leinfózom a rendőr barimat az csaktudja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 lehet igazadvan én még ilyet nemcsináltam,,, de majd leinfózom a rendőr barimat az csaktudja! Nem rendőr téma ez, ő csak azt tudja, hogy ha nem passzolnak a számok akkor bünti.Szerintem ezt egy KPM-es tudná megmondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem rendőr téma ez, ő csak azt tudja, hogy ha nem passzolnak a számok akkor bünti.Szerintem ezt egy KPM-es tudná megmondani. Oylan ismi is van na majd leinfózom akkor azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Ez jóhír :D Örülök remélem mindenki ígyvan ezzel! Nekem is tecc, csak mondd már el, hogy kell beregelni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nekem is tecc, csak mondd már el, hogy kell beregelni! :D Én fogok mindenkit beregelni , és azért nincs szabadreg mert csak Meditagok lesznek az oldalon! És aki csatizni akar szól Norbinak vagy Korinak és ha aztmondják Á men én teszem a B :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én fogok mindenkit beregelni , és azért nincs szabadreg mert csak Meditagok lesznek az oldalon! És aki csatizni akar szól Norbinak vagy Korinak és ha aztmondják Á men én teszem a B :D Naígymááááááréééérteeeem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége. Én úgytudok menni hogy 1-1 napot mert szabi az nuku nemadnak :D tehát reggel le este haza és másnap ismét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Csak így sajna lemaradsz az esti buliról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Úgyhogy csakazértse ülök be Xray és Kori kocsijába! :D Ugyan már! Játékautók! A faros az igazi!!! :D Az kell neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 A faros az igazi!!! :D Jaja Menyecskéből is csak az a jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Helyesbítenék! Kori autója oké! :D :D Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Helyesbítenék! Kori autója oké! :D :D Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D Hát a Csöcsös az adott :D Gondoltam én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Az esti úttal szerintem nem lesz gond, talán nem lesz fagy. :D Örülök, hogy meglett a varázsceruzád, már azt gondoltam elkopott. :D :D Sima volt az út. Varázsceruza :D ?! Na, ezt lássa meg Kojak! Norbi szerintem a műszaki vizsgára gondolt. :D Arra is. Meg arra, hogy nem fogok beülni a kocsijukba, és nem veszek magamnak 20XE-t. :D Ugyan már! Játékautók! A faros az igazi!!! :D Az kell neked. ;) Nem kell! És ki se akarom próbálni őket, mert amíg nem tudom, hogy milyenek, addig kevésbé vágyakozom utánuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége. Engem is érdekel, és szintén péntek-szombatra mennék, de elég sok a bizonytalan tényező. A Zasszonyt biztos nem hozom, mert akkor már igencsak közel lesz a vizsgaidőszak. A gyerekkel nem tudom mi lesz addig. Vagy leadjuk a nagyszülőknek, vagy magammal hozom, de akkor nem sokat bulizhatok, mert a gyerekkel kellene foglalkoznom. Szóval az a legvalószínűbb, hogy egyedül megyek, de ez még nem 100%. Úgyhogy egyelőre még nem írom fel magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D Látom témánál vagytok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Addig sem langyulunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni."nemhivatolsan" biztos el lehet intézni hivatalosan!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 "nemhivatolsan" biztos el lehet intézni hivatalosan!!! :D Ez "csak" ismeretség és pénzkérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ez "csak" ismeretség és pénzkérdés Ígyvan, de azért utána járok , hogy esetleg lehet e Hivatalosan is hivatalos :D De ez mééég sajna nagyon messze van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Ígyvan, de azért utána járok , hogy esetleg lehet e Hivatalosan is hivatalos :D De ez mééég sajna nagyon messze van! :D Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D ! Már van MV6 os GSI Fórumon Látogasd meg MOR16V profilját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2008 Már van MV6 os GSI Fórumon Látogasd meg MOR16V profilját :D Láttam már a videót is, de nem hinném, hogy papíros a dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts