Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

ugylátom sokan gályáznak holnap!!!én sem maradok ki a sorbol!!de szerencsére én én osztom be az idöm holnap!!de cserébe nyomom vasárnap meg hétfön is!!! :D :D :D :D

Nálunk én csinálom a beosztást, csak hát a jó szívem :D (no meg az ünnepi munkavégzésre járó +pénz :D ). Most péntekig nyomom, úgyhogy fórumozhatok nyugodtan :D

Megosztás:

lomha!!!ugytom jelenleg nincs semmi olyan ami kellene a veciböl!!ami meg kéne az ráér meg nem is hasonlit a vecijé a caliba!!meg györböl hogy a pöcsböl hozom el?azé nem fizetek most postát!!!!külömben is!!!ki tudja mikor készül el a cali,addig meg más okosságokat kell vennem még!!!! :D

Látom benne vagytok a "bontózásban" , ha találkoztok elektromos nepfénytetőmocival, akkor szóljatok! :D

Amúgy én ismerek valakit (sőt valakiket :D ), akik néha járnak Győr és Pécs között! Például elvileg hening jön 13-án a találkozóra. Másrészről gergolabs-ot is hazazavarhatjuk :D , ha valamit el kell hozni onnan. :D

Megosztás:

Szóval azongyátok sokat írogatok,,, de hameg nemírnék akkor kit piszkálnátok :D :D

Hát Téged, hogy miért nem írsz! :D

Látod Norbi is 2 heti könyörgés után küldött Mailt, de egyből 3 at is !! OFF OFF :D :D :D

Milyen két hét? Különben sem mondtam, hogy írok, illetve tegnap írtam, hogy majd ma küldöm, de aztán mégis megkaptad már tegnap! Szóval érted! És mindjárt hármat! :D

Megosztás:

Milyen két hét? Különben sem mondtam, hogy írok, illetve tegnap írtam, hogy majd ma küldöm, de aztán mégis megkaptad már tegnap! Szóval érted! És mindjárt hármat! :D

Na jó , többet nem piszkállak a mail miatt! :D A lényeg hogy most azok jönnek akik még nemküldtek :D :D

Megosztás:

Hát, ha áldozat kell :D ... Hova kell írni? És mit? Mert amíg gép előtt vagyok, addig tudok küldözgetni süket szövegeket, abban jó vagyok!!! :D

Első lépésben be kell kerülnöd a Mediterrán Opel Club-ba (komoly felvételi vizsgát kell tenni), majd írnod kell magadról, illetve az autódról néhány sort. Az irományt el kell küldeni Xray-nek. De ez csak a lusta embereknek nagy áldozat, akiknek szájmenésük van, azoknak nem. :D

Megosztás:

Látom benne vagytok a "bontózásban" , ha találkoztok elektromos nepfénytetőmocival, akkor szóljatok! :D

Amúgy én ismerek valakit (sőt valakiket :D ), akik néha járnak Győr és Pécs között! Például elvileg hening jön 13-án a találkozóra. Másrészről gergolabs-ot is hazazavarhatjuk :D , ha valamit el kell hozni onnan. :D

hát nekem megvan a régi e.tetöablak mocim!!müködni mükszik csak nekem nem huzta ki a tetöablakot!!!valszeg a szerkezet rossz és nem a moci!!!de nemtom!!már megvan az uj!!ugyhogy nekem a régire nemhiszem hogy szükségem lesz!!!kompletten cserélem az egész tetöablakot!!!! :D
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.