mirage kori Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ugylátom sokan gályáznak holnap!!!én sem maradok ki a sorbol!!de szerencsére én én osztom be az idöm holnap!!de cserébe nyomom vasárnap meg hétfön is!!! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 lomha!!!ugytom jelenleg nincs semmi olyan ami kellene a veciböl!!ami meg kéne az ráér meg nem is hasonlit a vecijé a caliba!!meg györböl hogy a pöcsböl hozom el?azé nem fizetek most postát!!!!külömben is!!!ki tudja mikor készül el a cali,addig meg más okosságokat kell vennem még!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 ugylátom sokan gályáznak holnap!!!én sem maradok ki a sorbol!!de szerencsére én én osztom be az idöm holnap!!de cserébe nyomom vasárnap meg hétfön is!!! :D :D :D :D Nálunk én csinálom a beosztást, csak hát a jó szívem :D (no meg az ünnepi munkavégzésre járó +pénz :D ). Most péntekig nyomom, úgyhogy fórumozhatok nyugodtan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 lomha!!!ugytom jelenleg nincs semmi olyan ami kellene a veciböl!!ami meg kéne az ráér meg nem is hasonlit a vecijé a caliba!!meg györböl hogy a pöcsböl hozom el?azé nem fizetek most postát!!!!külömben is!!!ki tudja mikor készül el a cali,addig meg más okosságokat kell vennem még!!!! :D Látom benne vagytok a "bontózásban" , ha találkoztok elektromos nepfénytetőmocival, akkor szóljatok! :D Amúgy én ismerek valakit (sőt valakiket :D ), akik néha járnak Győr és Pécs között! Például elvileg hening jön 13-án a találkozóra. Másrészről gergolabs-ot is hazazavarhatjuk :D , ha valamit el kell hozni onnan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Alexet rég láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Alexet rég láttam :D Én valamelyik nap láttam a fórumon (szerintem tegnap), de nem írt semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én valamelyik nap láttam a fórumon (szerintem tegnap), de nem írt semmit. Remélem minden okés , vagy csak nincs kedve irogatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Remélem minden okés , vagy csak nincs kedve irogatni :D Jó lenne, ha hagynánk érvényesülni többieket is! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Norbi hiába igyekszel Xray úgyis lehagy a hozzászólások terén, is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Norbi hiába igyekszel Xray úgyis lehagy a hozzászólások terén, is :D Mi az, hogy "is"?! Ha törlöm az OFF hozzászólásait, akkor esélye sincs :D Különben is, nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Mi az, hogy "is"?! Ha törlöm az OFF hozzászólásait, akkor esélye sincs :D Különben is, nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség! :D :D :D ;) Hát ez az ördögössmilis tartalom :D Ez valóban minőségi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Norbi hiába igyekszel Xray úgyis lehagy a hozzászólások terén, is :D Kori mindíg ilyen barátra vágytam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hát ez az ördögössmilis tartalom :D Ez valóban minőségi :D :D Ugye? :D Hát még ez! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Szóval azongyátok sokat írogatok,,, de hameg nemírnék akkor kit piszkálnátok :D :D Látod Norbi is 2 heti könyörgés után küldött Mailt, de egyből 3 at is !! OFF OFF :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Szóval azongyátok sokat írogatok,,, de hameg nemírnék akkor kit piszkálnátok :D :D Hát Téged, hogy miért nem írsz! :D Látod Norbi is 2 heti könyörgés után küldött Mailt, de egyből 3 at is !! OFF OFF :D :D :D Milyen két hét? Különben sem mondtam, hogy írok, illetve tegnap írtam, hogy majd ma küldöm, de aztán mégis megkaptad már tegnap! Szóval érted! És mindjárt hármat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Milyen két hét? Különben sem mondtam, hogy írok, illetve tegnap írtam, hogy majd ma küldöm, de aztán mégis megkaptad már tegnap! Szóval érted! És mindjárt hármat! :D Na jó , többet nem piszkállak a mail miatt! :D A lényeg hogy most azok jönnek akik még nemküldtek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Na jó , többet nem piszkállak a mail miatt! :D A lényeg hogy most azok jönnek akik még nemküldtek :D :D Csak nyugodtan! :D Kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő áldozat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Csak nyugodtan! :D Kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő áldozat! :D Hát, ha áldozat kell :D ... Hova kell írni? És mit? Mert amíg gép előtt vagyok, addig tudok küldözgetni süket szövegeket, abban jó vagyok!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hát, ha áldozat kell :D ... Hova kell írni? És mit? Mert amíg gép előtt vagyok, addig tudok küldözgetni süket szövegeket, abban jó vagyok!!! :D Első lépésben be kell kerülnöd a Mediterrán Opel Club-ba (komoly felvételi vizsgát kell tenni), majd írnod kell magadról, illetve az autódról néhány sort. Az irományt el kell küldeni Xray-nek. De ez csak a lusta embereknek nagy áldozat, akiknek szájmenésük van, azoknak nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 akiknek szájmenésük van, azoknak nem. :D Megen kezded?? :D :D És még én OFF-olok??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Megen kezded?? :D :D És még én OFF-olok??? :D Én csak adtam egy kielégítő választ egy felmerülő kérdésre. :D Mit szósz be, vazzeg?! Inkább dógozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én csak adtam egy kielégítő választ egy felmerülő kérdésre. :D Mit szósz be, vazzeg?! Inkább dógozzá! :D Majd 13:00 tól biztosítom nektek a villanyt hogy tudjál netezni vazze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Köszi! :D Akkor addig takarékoskodok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Látom benne vagytok a "bontózásban" , ha találkoztok elektromos nepfénytetőmocival, akkor szóljatok! :D Amúgy én ismerek valakit (sőt valakiket :D ), akik néha járnak Győr és Pécs között! Például elvileg hening jön 13-án a találkozóra. Másrészről gergolabs-ot is hazazavarhatjuk :D , ha valamit el kell hozni onnan. :Dhát nekem megvan a régi e.tetöablak mocim!!müködni mükszik csak nekem nem huzta ki a tetöablakot!!!valszeg a szerkezet rossz és nem a moci!!!de nemtom!!már megvan az uj!!ugyhogy nekem a régire nemhiszem hogy szükségem lesz!!!kompletten cserélem az egész tetöablakot!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ...komoly felvételi vizsgát kell tenni... Inni kell Babuval meg velem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts